UberAdi 2 306 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Podbili rozdzielczość i pyk, remaster Do sprawdzenia w gamepassie jak wrzucą, nie ryzykowałbym kupna Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Teraz tylko czekać aż Rockstar zacznie nazywać GTAV na nową generację "remasterami" Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Cyfra na PSN po 169. Na bank się ogra, tylko czy na premierę to nie wiem. @Figuś to EA Play to coś innego niż EA Access? Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 to jest to samo, zmienili nazwę 1 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 2 minuty temu, Square napisał: Cyfra na PSN po 169. Na bank się ogra, tylko czy na premierę to nie wiem. @Figuś to EA Play to coś innego niż EA Access? to jest eaa tylko z nową nazwą, no i ja nie dam za to 169plnów 1 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Ale ten trailerek rewelacja - dawno nie widziałem tak dobrze skleconej reklamy gierki 2 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 O, mam ten remaster, kupiłem kiedyś na promocji za dychę na PC. A nie, czekaj, to podstawka... która wygląda identycznie... pewnie dlatego mi się pomyliło Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Jeśli ten tytuł jest we wstecznej na XBOX to przypuszczam, że odpalony na XSX będzie wyglądał i chodził lepiej niż ten "remaster" Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Niestety nie ma, licencje go dojechały (jak niemal całą resztę wyścigówek, których we wstecznej nie ma) Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Czyli ta gra będzie w EA Access w dniu premiery? Uwielbiam ten tytuł i pamiętam jak podczas grania 10 lat temu myślałem, że ta gra potrzebuje 60 fpsów. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 38 minut temu, Figaro napisał: Czyli ta gra będzie w EA Access w dniu premiery? Uwielbiam ten tytuł i pamiętam jak podczas grania 10 lat temu myślałem, że ta gra potrzebuje 60 fpsów. Będzie 10h trial. Zakładam, że ten pożal się Boże remaster trafi do usługi jakoś wiosna/lato 2021 EA mogło by wziąść przykład z Acti i wypuścić rimejki Dead Space czy NFS Underground podobne do odpicowanego THPS. Ale po co? lepiej wyrzygać starą grę z patchem na nowe konsole Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Geez przecież oni nic nie musieli robić - nawet przez chwilę się zastanawiałem która połowa ekranu to remaster. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 2 godziny temu, Figuś napisał: Ogra się jak będzie za free w Game Passie 1 godzinę temu, Wredny napisał: Jeśli ten tytuł jest we wstecznej na XBOX to przypuszczam, że odpalony na XSX będzie wyglądał i chodził lepiej niż ten "remaster" Też zwrócił moją uwagę, dawno takiego klimaciku nie było w trailerku samochodówki, ostatni raz to Forza Horizon 2 zrobiła na mnie takie wrażenie. 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Sprawdziłem pierwszą połowę tego porównania i jak do X360 to wiadomo, że wygląda to sporo lepiej (głównie rozdziałka), tak w porównaniu do tej wersji PC to wygląda to gorzej. Popatrzcie na te kable telegraficzne jak są widoczne do połowy w większości przypadków, a tych nad jezdnią to nie ma w ogóle. No nie wiem co tak słabo. Może gdyby to jednocześnie miało wersję na next-geny, ale tak to trochę bieda. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Ciekawe czy w nowej generacji dostaniemy jakieś arcade racery jak ta gra czy znowu tylko need for speed. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 I The Crew 3... Póki co to tylko Forza Horizon zostaje, jak ktoś nie chce w NFSy grać. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Straszna bieda ten remaster. Zwykły port Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 12 hours ago, mozi said: Geez przecież oni nic nie musieli robić - nawet przez chwilę się zastanawiałem która połowa ekranu to remaster. Ja też Komedia generalnie, gra była świetna, no ale 10 lat minęło i sprzedawać to samo za 169zł bo rozdziałkę podbito? Smutne, że po mikropłatnościach takie remastery to kolejny rak branży, a ludzie klaskają uszami bo ooooo jak miałem 20 lat i chodziłem na 5h na studia to grałem w to całymi dniami!! 4 minutes ago, Bartg said: Ja też Komedia generalnie, gra była świetna, no ale 10 lat minęło i sprzedawać to samo za 169zł bo rozdziałkę podbito? Smutne, że po mikropłatnościach takie remastery to kolejny rak branży, a ludzie klaskają uszami bo ooooo jak miałem 20 lat i chodziłem na 5h na studia to grałem w to całymi dniami!! Najlepsze z tego to faktycznie zwiastun, jak dla mnie niech każdy remaster ma taką live action reklamę (jak te genialne z Tony Hawka) to chociaż się fajnie ogląda i nie trzeba grać. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 Need For Speed: Hot Pursuit na ps3 miał DLC (dodatek do multi z nowymi trybami gry), ten remaster go zawiera ? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 gra otrzyma wszystkie główne DLC i dzięki nim zapewni dodatkowe sześć godzin rozgrywki i ponad 30 wyzwań. W grze dostępne będą również wszystkie treści dodane do niej po premierze, takie jak ulubione tryby graczy: Uzbrojony i Niebezpieczny oraz Nieujarzmione Lamborghini. Zupełnie nowe osiągnięcia, kolory samochodów, zaktualizowany tryb fotografowania i inne ulepszenia, sprawią natomiast, że wznowienie pościgów po obu stronach prawa będzie niezwykle ekscytujące. Już po swojej premierze Need for Speed: Hot Pursuit Remastered dostanie również opcje dodatkowej personalizacji samochodów. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 2 godziny temu, Bartg napisał: Smutne, że po mikropłatnościach takie remastery to kolejny rak branży, a ludzie klaskają uszami bo ooooo jak miałem 20 lat i chodziłem na 5h na studia to grałem w to całymi dniami!! W sumie podobny rak jak opieranie nowej konsoli i całej generacji na kompatybilności wstecznej, cóż poradzisz, takie czasy. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 9 minut temu, Rozi napisał: W sumie podobny rak jak opieranie nowej konsoli i całej generacji na kompatybilności wstecznej, cóż poradzisz, takie czasy. Co jest złego w tym, że konsola oferuje wsteczną kompatybliność? I dlaczego piszesz farmazony, że "cała generacja" ma być na tym oparta? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 A co jest złego w tym, że się goli graczy na remasterach? Wolny rynek. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 (edytowane) Porównywanie prokonsumenckiego podejścia do antykonsumenckiego. Bardzo logiczne i sensowne. Edytowane 6 października 2020 przez bluber Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi