Skocz do zawartości

Need For Speed: Hot Pursuit

Featured Replies

Opublikowano

By nie robić bałaganu wrzucajmy tu a nie w temacie o info na temat nowego nfsa.

need_for_speed_hot_pursuit_1.jpg

Edytowane przez kasuro

• Odpowiedzi 143
  • Wyświetleń 38,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale to dobrze wyglada       Tak to original odpalony na PC ustawione na 4K bez żadnych modów    Remaster? nie dzięki  

• Ale ten trailerek rewelacja - dawno nie widziałem tak dobrze skleconej reklamy gierki 

• Przed chwilą YT mi to zaproponował, wiemy że to remaster na szybko ale takie materiały bardziej mnie kręcą niż te oficjalne   świetnie się to zestarzało

Opublikowano

Super fotki chyba sam też zacznę się tak bawić :)

Opublikowano

http://hotpursuit.ne...-detail/3455574

nie wiem jak wstawiać zdjęcia od razu na strone jak wy, więc dodaje ze strony autologu...

Jak piszesz posta po lewej stronie pod "Treść wiadomości" masz taki obrazek. Kliknij go i wpisz po prostu adres obrazka ;)

Edytowane przez sprite

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Co by trochę ożywić temat, wstawię moje ale kiepskie bo wciąż szukam lepszych ujęć ^^. To pierwsze przyznam się bez bicia, że głównie dla trophy ^^. BTW. Jak wchodzicie do photo mode w trakcie wypadku? Bo mi wtedy Start nie działa no chyba, że to są utrwalone na zdjęciu kolizje AI...pic.jpgpic.jpg

Edytowane przez MysteryGaz

• 8 lat później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Robią podchody jakby to jakiś mesjasz NFS miał być, a pewnie tylko tekstury podbite, żeby inwestorzy byli zadowoleni, że NFSy co roku się pokazują.

Opublikowano

Skoro EA tak coraz bardziej chętnie w te remastery (do tej pory tylko Burnout) to może wreszcie trylogia Crysis (w sumie już tylko dwie części), Dead Space i Mass Effect?
No a HP super, ale mi się bardziej późniejsze Most Wanted podobało - moje osobiste BP2 :)

Opublikowano
9 godzin temu, Square napisał:

Ciekawe po jakiej cenie to puszczą.

Obstawiam, że w takiej cenie jaką życzyli sobie za remaster Burnout Paradise.

7 godzin temu, Wredny napisał:

Crysis (w sumie już tylko dwie części), Dead Space i Mass Effect

Trylogia ME jest bardziej niż pewna, crysis to nie jest już ich ip (prawa ma teraz crytek), a co do DS to się zgadzam, choć podejrzewam, że najpierw będą patrzeć jak im się ten mass effect ponownie sprzeda.

Opublikowano

Jedne z najlepszych wyścigów, szkoda że nie podali w trailerze że 'remaster' będzie działać w 30 fps-ach na PS4, Xbox One i Switchu, a w 60fps (przy 1080p) tylko na PS4 Pro i Xbox One X.

Opublikowano

To teraz zwykłe porty EA będzie nazywać remasterami? Przecież ta grafika wygląda identycznie. Co tu jest zremasterowane?