Skocz do zawartości

Need For Speed: Hot Pursuit

Featured Replies

Opublikowano

Podbili rozdzielczość i pyk, remaster :lapka:

Do sprawdzenia w gamepassie jak wrzucą, nie ryzykowałbym kupna 

• Odpowiedzi 143
  • Wyświetleń 38,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale to dobrze wyglada       Tak to original odpalony na PC ustawione na 4K bez żadnych modów    Remaster? nie dzięki  

• Ale ten trailerek rewelacja - dawno nie widziałem tak dobrze skleconej reklamy gierki 

• Przed chwilą YT mi to zaproponował, wiemy że to remaster na szybko ale takie materiały bardziej mnie kręcą niż te oficjalne   świetnie się to zestarzało

Opublikowano

Teraz tylko czekać aż Rockstar zacznie nazywać GTAV na nową generację "remasterami"

Opublikowano

Cyfra na PSN po 169. Na bank się ogra, tylko czy na premierę to nie wiem.

@Figuś to EA Play to coś innego niż EA Access?

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

Cyfra na PSN po 169. Na bank się ogra, tylko czy na premierę to nie wiem.

@Figuś to EA Play to coś innego niż EA Access?

to jest eaa tylko z nową nazwą, no i ja nie dam za to 169plnów

Opublikowano

Ale ten trailerek rewelacja - dawno nie widziałem tak dobrze skleconej reklamy gierki :fsg:

Opublikowano

O, mam ten remaster, kupiłem kiedyś na promocji za dychę na PC.

A nie, czekaj, to podstawka... która wygląda identycznie... pewnie dlatego mi się pomyliło :kaz:

Opublikowano

Jeśli ten tytuł jest we wstecznej na XBOX to przypuszczam, że odpalony na XSX będzie wyglądał i chodził lepiej niż ten "remaster" :reggie:

Opublikowano

Niestety nie ma, licencje go dojechały (jak niemal całą resztę wyścigówek, których we wstecznej nie ma) :(

Opublikowano

Czyli ta gra będzie w EA Access w dniu premiery?

Uwielbiam ten tytuł i pamiętam jak podczas grania 10 lat temu myślałem, że ta gra potrzebuje 60 fpsów.

Opublikowano
38 minut temu, Figaro napisał:

Czyli ta gra będzie w EA Access w dniu premiery?

Uwielbiam ten tytuł i pamiętam jak podczas grania 10 lat temu myślałem, że ta gra potrzebuje 60 fpsów.

Będzie 10h trial. Zakładam, że ten pożal się Boże remaster trafi do usługi jakoś wiosna/lato 2021

EA mogło by wziąść przykład z Acti i wypuścić rimejki Dead Space czy NFS Underground podobne do odpicowanego THPS. Ale po co? lepiej wyrzygać starą  grę z patchem na nowe konsole 

Opublikowano

Geez przecież oni nic nie musieli robić - nawet przez chwilę się zastanawiałem która połowa ekranu to remaster. 

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

Ogra się jak będzie za free w Game Passie :banderas:

1 godzinę temu, Wredny napisał:

Jeśli ten tytuł jest we wstecznej na XBOX to przypuszczam, że odpalony na XSX będzie wyglądał i chodził lepiej niż ten "remaster" :reggie:

Też zwrócił moją uwagę, dawno takiego klimaciku nie było w trailerku samochodówki, ostatni raz to Forza Horizon 2 zrobiła na mnie takie wrażenie.

Opublikowano

Sprawdziłem pierwszą połowę tego porównania i jak do X360 to wiadomo, że wygląda to sporo lepiej (głównie rozdziałka), tak w porównaniu do tej wersji PC to wygląda to gorzej. Popatrzcie na te kable telegraficzne jak są widoczne do połowy w większości przypadków, a tych nad jezdnią to nie ma w ogóle. No nie wiem co tak słabo. Może gdyby to jednocześnie miało wersję na next-geny, ale tak to trochę bieda.

Opublikowano

Ciekawe czy w nowej generacji dostaniemy jakieś arcade racery jak ta gra czy znowu tylko need for speed.

Opublikowano

I The Crew 3...
Póki co to tylko Forza Horizon zostaje, jak ktoś nie chce w NFSy grać.

Opublikowano
12 hours ago, mozi said:

Geez przecież oni nic nie musieli robić - nawet przez chwilę się zastanawiałem która połowa ekranu to remaster. 

Ja też :D Komedia generalnie, gra była świetna, no ale 10 lat minęło i sprzedawać to samo za 169zł bo rozdziałkę podbito? :reggie:

Smutne, że po mikropłatnościach takie remastery to kolejny rak branży, a ludzie klaskają uszami bo ooooo jak miałem 20 lat i chodziłem na 5h na studia to grałem w to całymi dniami!!

4 minutes ago, Bartg said:

Ja też :D Komedia generalnie, gra była świetna, no ale 10 lat minęło i sprzedawać to samo za 169zł bo rozdziałkę podbito? :reggie:

Smutne, że po mikropłatnościach takie remastery to kolejny rak branży, a ludzie klaskają uszami bo ooooo jak miałem 20 lat i chodziłem na 5h na studia to grałem w to całymi dniami!! Najlepsze z tego to faktycznie zwiastun, jak dla mnie niech każdy remaster ma taką live action reklamę (jak te genialne z Tony Hawka) to chociaż się fajnie ogląda i nie trzeba grać.

Opublikowano

Need For Speed: Hot Pursuit na ps3 miał   DLC (dodatek do multi z nowymi trybami gry), ten remaster go zawiera ?

Opublikowano

gra otrzyma wszystkie główne DLC i dzięki nim zapewni dodatkowe sześć godzin rozgrywki i ponad 30 wyzwań.

W grze dostępne będą również wszystkie treści dodane do niej po premierze, takie jak ulubione tryby graczy: Uzbrojony i Niebezpieczny oraz Nieujarzmione Lamborghini. Zupełnie nowe osiągnięcia, kolory samochodów, zaktualizowany tryb fotografowania i inne ulepszenia, sprawią natomiast, że wznowienie pościgów po obu stronach prawa będzie niezwykle ekscytujące. Już po swojej premierze Need for Speed: Hot Pursuit Remastered dostanie również opcje dodatkowej personalizacji samochodów.

Opublikowano
2 godziny temu, Bartg napisał:

Smutne, że po mikropłatnościach takie remastery to kolejny rak branży, a ludzie klaskają uszami bo ooooo jak miałem 20 lat i chodziłem na 5h na studia to grałem w to całymi dniami!!

W sumie podobny rak jak opieranie nowej konsoli i całej generacji na kompatybilności wstecznej, cóż poradzisz, takie czasy.

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał:

W sumie podobny rak jak opieranie nowej konsoli i całej generacji na kompatybilności wstecznej, cóż poradzisz, takie czasy.

Co jest złego w tym, że konsola oferuje wsteczną kompatybliność? I dlaczego piszesz farmazony, że "cała generacja" ma być na tym oparta?

Opublikowano

A co jest złego w tym, że się goli graczy na remasterach? Wolny rynek. 

Opublikowano

Porównywanie prokonsumenckiego podejścia do antykonsumenckiego. Bardzo logiczne i sensowne. 

Edytowane przez bluber