Emet 1 073 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 thx @ VoytecCFC: Tak, jak napisal MeL (tylko, że ja akurat nie używałem fotosklepu tylko innego programiku.. ale to mało istotne) Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) Edytowane 26 Grudnia 2010 przez R4VEN Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 @ R4VEN: Hm.. to zdjęcie GTR'a ma coś w sobie, że jakoś wyjątkowo mi się podoba Nowa porcja ode mnie. Kolejna (większa) porcja już niedługo... Trochę głupio mi tak atakować temat... ale co ja poradzę Naszła mnie jakoś ostatnio chęć na pstrykanie fotek Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Emet, świetny Mustang. Na wszystkie Twoje fotki z przyjemnością się patrzy, więc wrzucaj bez wahania kolejne. Następne już będą w wysokiej rozdzielczości. Te zrzucam z profilu na gran-turismo.com: Edytowane 27 Grudnia 2010 przez R4VEN Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zapowiedziana nowa porcja. Na jakiś czas mam nadzieję, że wystarczy.... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Za fotki tej F40 - stki jesteś Emet moim prywatnym bogiem ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
hay 17 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 W końcu zmęczyłem b-speca i też mam F40 i troche porobilem jej fot Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 @Orion lol & thx @hay Ciekawe, realistyczne filtry... Moja porcja. Jutro dorzucę sesję z RS6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Swietne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Troche ode mnie tez, mam andzieje ze przypadna do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 (edytowane) ______________________________________ I teraz szczyt fotorealizmu (tak wiem, profesjonalnie uciąłem człowiekowi i futrzakowi nogi) Podoba się? Edytowane 2 Stycznia 2011 przez ziolo69 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wyczes, szczególnie futrzak Miałem wrzucić wczoraj, ale wrzucam dzisiaj... wielką porcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 (edytowane) Skąd ukradłeś ( ) ten chromowany srebrny lakier? Edytowane 2 Stycznia 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ludziska dawajcie te zdjęcia w miniaturach bo nie da się tego tematu normalnie przeglądać. A oto moje foty: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Skąd ukradłeś ( ) ten chromowany srebrny lakier? co ileś tam samochód w garażu losowany jest specjalny kolor i jednym z nich jest srebrny chromjak bardzo chcesz ten kolor to go wyśle, odezwij sie na ps3 jak bede akurat grał, mam tego w ch* Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 (edytowane) A ja mam inną prośbę. LUDZIE! Ogarnijcie jakieś poradniki dla początkujących fotografów i nie walcie w kółko fot 'na jedno kopyto'. Co wejdzie się do tego tematu to widać głównie foty z maksymalnie wyeksponowanym autem i nic poza nim. Wieje nudą. ______________________________________ ______________________________________ Edytowane 2 Stycznia 2011 przez ziolo69 Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a co masz do eksponowania furek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Moje pierwsze zdjęcia w GT5. Wszelkie opinie mile widziane, bo nie wiem, czy zaśmiecać ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Moje rowniez pierwsze screeny z gt. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 a co masz do eksponowania furek ? Do samej idei eksponowania aut nie mam nic, ale do sposobu ich przedstawiania owszem. Jak już napisałem, w większości fotek zamieszczonych w tym temacie panuje NUDA. Zdjęcia są sztampowe i zbiera mi się pod gardłem, jak widzę kolejny JPG, na którym jest tylko i wyłącznie auto zajmujące co najmniej 70% całości. Jak już tak bardzo niektórzy umiłowali sobie sztampę, to niech chociaż zmienią ogniskową obiektywu. Czasami nawet tak prosty zabieg może zmienić zdjęcie w coś innego, wyjątkowego. Poczytajcie trochę o kadrowaniu, stosowaniu przesłon, czasie naświetlania, czy ustawianiach światła. Dajcie zimne barwy, żeby nadać ciekawemu autu trochę charakteru, albo ciepłe, gdy chcecie aby zdjęcie miało inną, niesztampową kompozycję kolorów. Są też inne filtry, którymi można bawić się do woli, zamiast trzaskać foty na kilogramy tylko po to żeby zapchać post. Warto czasami pokręcić się z aparatem wokół auta, znaleźć odpowiedni kąt, odległość i oświetlenie, pomieszać w ustawieniach aparatu, obiektywu i machnąć jakąś bardziej wykombinowaną fotkę. W mój gust trafiło kilka zdjęć (podam przykłady tylko z tej strony): -trzecia fota Grzecha, niebieska California od góry http://img195.imageshack.us/img195/4941/bernomarktgasse4.jpg -Fajny kadr AMG od Emeta, szkoda tylko, że płot nie idzie równo z horyzontem: http://img225.imageshack.us/img225/9362/fujispeedwaygt21.jpg -Ferrarka od Boryza http://img411.imageshack.us/img411/2593/gionkioto1.jpg I to jest fajne. Zaznaczam, że nie piszę tego po to, aby kogoś urazić, ale dlatego, że ten temat powoli zapełnia się grafikami trzaskanymi tylko po to żeby były, żeby pokazać, że ktoś tam umie pacnąć X na padzie/kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 bolą mnie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Emtebe MISTRZ! Wyślij te foty na konkurs na GTPlanet Chciałbym na prawdę mieć tyle kasy, żeby móc dla jaj pomalować takiego Lambo na takie kolory i pewnie Ty miałeś w głowie podobną myśl robiąc te foty Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi