Skocz do zawartości

Gran Turismo 5 - Kącik zdjęciowy

kasuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzięki rajner za link. Fajne fotki.

Poniżej pierwsze kilka pomniejszonych zdjęć jest z obróbką, a te w oryginalnym rozmiarze są prosto z gry.

eigernordwandtorkrtki7.jpgeigernordwandtorkrtki8.jpgnrburgringnordschleife1a.jpgnrburgringnordschleife5.jpgautodromonazionalemonzap.jpgautodromonazionalemonzai.jpgautodromonazionalemonzan.jpgautodromonazionalemonzaeu.jpgautodromonazionalemonzaer.jpgautodromonazionalemonzac.jpgautodromonazionalemonzazc.jpgautodromonazionalemonzaht.jpgautodromonazionalemonzapx.jpgautodromonazionalemonzaw.jpg

Edytowane przez R4VEN
  • Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano

Początki zabawy z trybem Photo :

bernomarktgassex.th.jpg

gionkioton.th.jpg

Trochę martwi mnie mała liczba opcji i ustawień. Mam wrażenie, że w Forzie miałem większe pole manewru jeśli chodzi o właściwości fotki. Czekam na opinię, krytykę ;) Podkreślę, że są to 2 pierwsze moje zdjęcia ever w GT :)

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

W drugim fajnie bawisz się kadrem. Odsunąłbym się nieco od auta, żeby pokazać ciut więcej jego tyłu, podciągnął ekspozycję o jakąś 1/2 i - co najważniejsze - mocniej domknąłbym przysłonę.

W pierwszym ni hugo nie wiem co chciałeś pokazać. Imo poucinane wszystko co istotne. Dałbym mniejszą ogniskową, bo rozumiem, że strzelałeś z gleby.

PS: Gdzieś już widziałem podobne zdjęcie z Ferrarką.

A machnę sobie podwójnego posta. :kiss:

Orion sprowokował mnie do zrobienia kilku nocnych zdjęć jednej z najpiękniejszych włoskich dupek. Są to surówki prosto z GT.

GionKioto_2.jpg

GionKioto_1.jpg

GionKioto.jpg

Edytowane przez orion50
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

@up: Ciekawe...

Masywny update ode mnie. Z góry przepraszam, że tak dużo... ale nazbierało się i jakoś nie mogłem się zdecydować co wrzucić a co nie (część oczywiście i tak poleciała) ;)

tsukubacircuit23.jpg

tsukubacircuit27.jpg

nrburgringgpf4.jpg

nrburgringgpf2k.jpg

nrburgringgpf3d.jpg

suzukacircuit2.jpg

suzukacircuit1h.jpg

suzukacircuit4z.jpg

toskaniaasfalt7.jpg

toskaniaasfalt8.jpg

tsukubacircuit25.th.jpg tsukubacircuit24.th.jpg tsukubacircuit26e123s.th.jpg deepforestraceway11c.th.jpg tsukubacircuit28.th.jpg

gionkioto1a.th.jpg lucernamostklasztorny14.th.jpg circuitdelasarthe20097v.th.jpg circuitdelasarthe20096p.th.jpg nrburgringgpf5z.th.jpg

Edytowane przez Emet
  • Plusik 4
Opublikowano (edytowane)

Moje pierwsze fotki. Jak ogarne Photo Mode i wejde w posiadanie wiekszej ilosci fur to bedzie lepiej ;P

103itev.jpg

migxg2.jpg

2r425pf.jpg

2ro1hlh.jpg

2saguh3.jpg

Edytowane przez Ins
  • Plusik 3
Opublikowano

Moje pierwsze fotki. Jak ogarne Photo Mode i wejde w posiadanie wiekszej ilosci fur to bedzie lepiej ;P

2r425pf.jpg

Zdjęcia fajne +, a na tym zdjęciu wygląda jak rysorak :P

660716.jpg