Skocz do zawartości

Gran Turismo 5 - Kącik zdjęciowy

kasuro

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Gość Kuno
Opublikowano

Ten mały Fiat 500 świeci sie jak psu... :D fajne foto Aventadora ;) ja niestety jeszcze nie wykupiłem sobie tych dodatków, ale widać, że bandycko 8) nie bawem postaram sie też coś wrzuić bo już dawno nic nie pstrykałem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Troche skromnie, ale wrzuce... mały niedzielny crusing white gt-r

trialmountain.jpg

trialmountain1.jpg

kocham patrzeć na ten tyłek :ph34r:

Aktualizacja...F430 na jednym i drugim zdjęciu jest inny kolor kół, szkoda, że na drugim foto nie widać co to za kolor, ale robi robote 8)

circuitdelasarthe2005be.jpg

lazurowewybrzeeu.jpg

Edytowane przez Kuno
  • Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Super fotki Scirocco... tylko od razu wkurza mnie świadomość, że tak świetnie wyglądający samochód to przednionapędówka. Nie pojmuję dlaczego VW nie zrobił wersji AWD.

Nowa porcja ode mnie. Jakoś niedługo (pewnie jutro dorzucę pozostałe kilka fotek).

...

nrburgringnordschleife6i.jpg

nrburgringnordschleife6s.jpg

nrburgringnordschleife6c.jpg

circuitdelasarthe200931.jpg

circuitdelasarthe200928.jpg

nrburgringnordschleife6f.jpg

jagold.jpg

circuitdelasarthe200929h.th.jpgcircuitdelasarthe200930.th.jpgnrburgringnordschleife6k.th.jpgnrburgringnordschleife6i.th.jpg

tsukubacircuit83.th.jpgtwinringmotegitordrogow.th.jpgtwinringmotegitordrogow.th.jpg

...

• Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trochę czasu minęło... jako, że "coś" się w GT5 ruszyło to zarzucę kilka noych fotek. Pierwsza część teraz, druga wieczorem lub jutro.

...
caperingtorpoudniowy3mi.jpg
caperingtorpoudniowy1mi.jpg
nrburgring24hmin.jpg

tsukubacircuit1tc.th.jpg tsukubacircuitf.th.jpg caperingtorpoudniowy5.th.jpg caperingtorpoudniowy4.th.jpg
caperingtorpoudniowy.th.jpg eifeltor.th.jpg caperingtorpoudniowy2.th.jpg
...

• Plusik 3
  • 1 miesiąc temu...