Opublikowano 12 marca 201114 l Łap plusa za Subarkę. Cel życia - kupić sobie taką. Pierwsza fota fajna, druga słabsza. Perspektywa jakaś do dupy imo.
Opublikowano 12 marca 201114 l W końcu temat zaczyna powoli odżywać Poniżej spora porcja ode mnie. Bonusik
Opublikowano 12 marca 201114 l Emet, pierwsza fotka the best. Druga a'la Race Driver: Grid. No i Merc też niczego sobie. orion50, dzięki. W drugim taka perspektywa, bo robiłem pod kątem tapety w XMB. Gdybym bardziej wycentrował, to by mi zasłaniało zawartość zakładek w menu PS3. Wrzuciłem jako eksperyment taki. Edytowane 12 marca 201114 l przez R4VEN
Opublikowano 12 marca 201114 l Spoko Jednak tak jak mówię, fotka z Imprezą bardzo ładna. Emet - zniszczyłeś system. Szczególnie fotki na Tsukubie ROBIĄ rób więcej fot bracie, bo masz do tego smykałkę
Opublikowano 12 marca 201114 l Żartowniś... Jak dla mnie Mustang na Daytonie jest rewelacyjny. Podoba mi się też foto z Top Gear'a.. tylko te Mini już mniej
Opublikowano 12 marca 201114 l No to zmieniłem zdanie, coś tam będę wrzucał w wolnym czasie. Ale nie żartowałem, zwątpiłem przez chwilę, jaki jest sens wrzucać moje fotki.
Opublikowano 12 marca 201114 l Wrzucaj, wrzucaj. Fotka, o której myślisz, że jest słaba, innego może oczarować. Nasza krytyka ma nie zniechęcać tylko MOTYWOWAĆ Masz dobre kadry, próbuj, eliminuj te słabsze. W końcu się wyrobisz. Pozdrawiam
Opublikowano 12 marca 201114 l @Emet - fota nr. 3 jest przegenialna. Brawo Edit - ustawiłem ją sobie jako tło pulpitu Edytowane 12 marca 201114 l przez Michał102
Opublikowano 13 marca 201114 l Moje fotki, niektóre były już wcześniej, ale nie pamiętam które, więc daję wszystkie: Sorry za duże fotki To moje początki z photomode - co sądzicie?
Opublikowano 13 marca 201114 l Ostatnie zdjęcie z naszego driftowania online 8) @ Szejdj Zdjęcia 1,2,4,5 super. Edytowane 13 marca 201114 l przez Emet
Opublikowano 13 marca 201114 l Nareszcie daliście tematowi po garach. Dzisiaj miałem chwilę, toteż wrzucam kilka:
Opublikowano 13 marca 201114 l Te są fajne, najlepsze te z Lancerem. Fotka z Subarką z poprzedniego Twojego posta, leży u mnie na tapecie pzdr
Opublikowano 13 marca 201114 l Niestety nie mam ciągle PS3. Jednak w przyszłości, będę bombardował ten temat. Pozdrawiam
Opublikowano 17 marca 201114 l Widzę, że ostatnio pomarańcz w modzie. W końcu wiosna idzie. Pomysłowa sesja z drzewkiem, szczególnie ten gif na samym dole. Edytowane 17 marca 201114 l przez R4VEN