dempsej 28 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Mini "należy" do BMW veyron jest wśród aut francuskich, siedziba firmy wprawdzie jest we francji, ale marka jest włoska ... a nalezy do VW ;] Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ox70Ho9_jX4&feature=player_embedded Porównanie AI kierowców w dwóch znanych seriach wyscigowych. Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Pamięta ktoś właśnie w GT3 ostatnią ze wszystkich licencji w Monako? Gdzie trzeba było tą czerwoną Toyotą(już nie pamiętam nazwy) zmieścić sie w czasie przy wyłączonych wszystkich wspomagaczach? To był hardcore, gdy zdobyłem wtedy złoto cieszyłem sie jak hoooi. Z czasem wszystko zaczęli ułatwiać dla casualów i już nie ma takich przeżyć jak kiedyś GT5 też prawie połowa licencji jest prosta że aż szkoda gadac Dla mnie najtrudniejszą licencją w serii był test w GT2. Gdzie mieliśmy pokonać 2 zakręty w lewo na specjalnie wydzielonym odcinku otoczonym bandami. Jechało się Chevroletem Camaro. Limit czasowy na złoto był bardzo wyżyłowany. Znalazłem parę ciekawostek w GT5. 1) Na Trial Mountain nadal jest obecna pamiętna małpka. Siedzi i gałęzi przed przed 6 zakrętem (taki easter egg). 2) W Toyocie FT-86 Concept '09 na wyświetlaczu zawsze jest wyświetlana mapka toru na którym jedziemy. Cytuj
2097 3 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 (edytowane) Hej miał ktoś chyba podobną sytuacje do mojej, mianowicie zaliczyłem licencje IA-10 na srebro a wszystkie poprzednie mam na złoto i nie dostałem trofeum Zrobiłem złoto, wyszedłem do menu, zanim zrobiłem save wskoczyło kolejne trofeum. Ufff przede mną już tylko licencje S Edytowane 29 listopada 2010 przez 2097 Cytuj
diolek 43 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 gralem dzisaj w sony center w gliwiach na gran turismo 5 demo 2010, i prosze powiedzcie mi ze w pelnej wersji grafika torów jest lepsza, bo to co widzialem w tym demie to jednym slowem padaka :confused: , na prawde az zaniemowilem . Nadzieje wrocily jak zobaczylem trase w toskani z trybem dzien/noc. jazda przy zachodzie slonca . ale trasa w rzymie, madrycie to porazka na calej linii. i mam nadzieje ze w pelnej wersji jest lepiej.nie dluugo sie przekonam Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 (edytowane) Level 21. Potwierdzam że od poziomu 20 "ciut" lepsze są uszkodzenia. Ale eventy na ekstremalnym poziomie są bardzo trudne muszę przyznać. Tam galadro, italia czy vejron to maluchy w porównaniu z wozami przeciwników. Ja zrobiłem wszystkie licencje na srebro i 2 brązy. Może kiedyś pobawię się o złoto. Nadal U MNIE nie widzę zabrudzeń :confused: Może coś 1 grudnia poprawią. Edytowane 29 listopada 2010 przez polaki899 Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 (edytowane) Porównanie czasów z rzeczywistości, Gran Turismo 5 i Forzy Motorsport 3. Pod młotek poszły Tsukuba (Ferrari F40) i Laguna SECA (Audi R8 4.2) http://tnij.org/gt5-czasy Edytowane 29 listopada 2010 przez SiuSiu Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 A co ma być 1 grudnia? Jakiś patch zapowiedziany? Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 (edytowane) A co ma być 1 grudnia? Jakiś patch zapowiedziany? Tak jakby: http://www.gtplanet.net/more-gt5-updates-server-updates-coming-december/ Edytowane 29 listopada 2010 przez SiuSiu Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ox70Ho9_jX4&feature=player_embedded Porównanie AI kierowców w dwóch znanych seriach wyscigowych. E tam w GT oni specjalnie tak robia, tzw "agresywny typ AI". Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 (edytowane) a ktory level trzeba miec odblokowany, by jeszcze wygladalo to choc troche jak stluczka ? Chocby jak w FORZA 2 z przed 3 lat. Edytowane 29 listopada 2010 przez easye Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Z tego co nam na razie wszystkim wiadomo to 40. Przesmieszne jest to, ze model zniszczen trzeba odblokowywac. Jeszcze glupsze jest to, ze nie robisz tego raz, tylko stopniowo, powolutku. Ale obejrzyj sobie ten http://www.youtube.com/watch?v=XINuNcmXfLI filmik, zeby nie palnac ze model zniszczen jest slaby. Na razie trzeba czekac na jakies stanowisko Kaza albo innych ludzi tworzacych GT5. Komedia na kolkach, ale co zrobic... Cytuj
mersi 804 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 (edytowane) a ktory level trzeba miec odblokowany, by jeszcze wygladalo to choc troche jak stluczka ? Chocby jak w FORZA 2 z przed 3 lat. Powiem że zrobiła na mnie wrażenie ta stłuczka z FM2, zaś w FM3 po czołówce całe auto sie rysuje i jak dla mnie gorzej to wygląda od FM2 po tym filmiku, czyżby turn10 sie cofało pod względem zniszczeń? Edytowane 29 listopada 2010 przez Merson Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 i tak jak na ilosc gier wydanych w ciagu 5 lat zawsze beda o pare krokow do przodu przed P. Tez nie wiem, co za idiota wymyslil odblokowywanie zniszczen. Ta gra coraz bardziej mnie zaskakuje. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 No jezeli ty lecisz na ilosc a nie na jakosc, to ja nie mam pytan... Z reszta, twoj avatar wszystko tlumaczy Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Powiedzcie mi ludziska gdzie najlepiej zaraniać siano w gt5 (mam 16level) bo troche mnie to juz wku. KAsy ciągle brak, a eventy ktore mi zostały do zaliczenia to juz tylko fury za conajmniej 250 tyś cr. W poprzednich odsłonach serii było to o niebo lepiej rozwiązane, a tu wiecznie problem z kasą. Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Gamespot zrecenzował Gran Turismo 5. Ocena 8/10. Zawsze uważałem oceny gamespota za słuszne... http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo52/index.html?om_act=convert&om_clk=topten&tag=topten;all;1 Forza motorsport 3 dostała 9,5/10 Gt4 8,9/10 Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Powiedzcie mi ludziska gdzie najlepiej zaraniać siano w gt5 (mam 16level) bo troche mnie to juz wku. KAsy ciągle brak, a eventy ktore mi zostały do zaliczenia to juz tylko fury za conajmniej 250 tyś cr. W poprzednich odsłonach serii było to o niebo lepiej rozwiązane, a tu wiecznie problem z kasą. Zaliczyłeś eventy specjalne? tam jest hajsu jak lodu. Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 (edytowane) No jezeli ty lecisz na ilosc a nie na jakosc, to ja nie mam pytan... Z reszta, twoj avatar wszystko tlumaczy haha - ciezko GT nazwac jakoscia. Dobra, EOT, zostane w Console Wars, zeby nie robic burdelu. Edytowane 30 listopada 2010 przez easye 1 Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Powiedzcie mi ludziska gdzie najlepiej zaraniać siano w gt5 (mam 16level) bo troche mnie to juz wku. KAsy ciągle brak, a eventy ktore mi zostały do zaliczenia to juz tylko fury za conajmniej 250 tyś cr. W poprzednich odsłonach serii było to o niebo lepiej rozwiązane, a tu wiecznie problem z kasą. Zaliczyłeś eventy specjalne? tam jest hajsu jak lodu. Problem w tych eventach polega na tym że można zarobić, ale tylko raz. Za drugim razem po przejechaniu na złoto nie dostajemy już hajsu (sprawdzałem na gokartach) Cytuj
tomi_d 1 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 i tak jak na ilosc gier wydanych w ciagu 5 lat zawsze beda o pare krokow do przodu przed P. Tez nie wiem, co za idiota wymyslil odblokowywanie zniszczen. Ta gra coraz bardziej mnie zaskakuje. Mnie coraz bardziej zaskakuje, że nie grałeś w tą grę o najbardziej ją krytykujesz Co 2 strony widzę Twój kolejny komentarz o tym jak to GT5 jak najgorszą grą na świecie. Wyluzuj trochę, szukaj pozytywnych rzeczy w życiu bo z tej zgryzoty i nieszczęścia jeszcze się wpędzisz w depresję. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 i tak jak na ilosc gier wydanych w ciagu 5 lat zawsze beda o pare krokow do przodu przed P. Tez nie wiem, co za idiota wymyslil odblokowywanie zniszczen. Ta gra coraz bardziej mnie zaskakuje. Mnie coraz bardziej zaskakuje, że nie grałeś w tą grę o najbardziej ją krytykujesz Co 2 strony widzę Twój kolejny komentarz o tym jak to GT5 jak najgorszą grą na świecie. Wyluzuj trochę, szukaj pozytywnych rzeczy w życiu bo z tej zgryzoty i nieszczęścia jeszcze się wpędzisz w depresję. W Console Wars to samo. Nie grał, ale widział u kumpla , czyli faktycznie można sobie w taki sposób wyrobić precyzyjny pogląd i sprawiedliwą ocenę, szczególnie w grze, która nie jest na 5 h , a na ciut więcej. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Zauwaz nie po tym co WIDZIAL...nie ocenial gameplayu tylko oprawe...tak gwoli scislosci Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Mi 5 godzin w zupenosci wystarcza by ocenic gre i dokonac wyboru, czy ja kupuje, czy nie. W zupelnosci wystarcza, by zweryfikowac wypowiedzi na temat modelu jazdy, ktory przebija wszystko, co ukazalo sie pod kierownice, a wypowiadam sie czesto, bo rozwalaja mnie opinie posiadaczy jedynie Ps3, ktorzy sa specami od gier konkurencji. Cytuj
nightrunner 8 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Mi 5 godzin w zupenosci wystarcza by ocenic gre i dokonac wyboru, czy ja kupuje, czy nie. W zupelnosci wystarcza, by zweryfikowac wypowiedzi na temat modelu jazdy, ktory przebija wszystko, co ukazalo sie pod kierownice, a wypowiadam sie czesto, bo rozwalaja mnie opinie posiadaczy jedynie Ps3, ktorzy sa specami od gier konkurencji. Jak na razie to takich "speców" więcej widzę po stronie X360... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi