Voytec 2 761 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Prawda. Nurburgring to najlepszy tor w grze. Kazda najmniejsza nierownosc na maksymalnie ustawionym FF jest odczuwalna. Przezycie jest przednie i do tego trudny tor. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Ruszyłem w końcu mistrzostwa z nascarem (nienawidzę tego "sportu") wszystko wygrałem spoko oprócz ostatniego wyścigu na Daytonie Oval. Mam tam włączoną odgórnie stabilizacje toru jazdy i kwa na każdym zakręcie samochód zwalnia jak głupi, a cała reszta w trzy dupy pełnym ogniem idzie. Ni hu nie można tego ustrojstwa wyłączyć Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 TUTAJ jest opis jak zdobyć darmowy kod na Jaguar XJ13 Chrome Line. W grze XJ13 kosztuje 20M, więc można zaoszczędzić trochę wirtualnej kasy Cytuj
bombay 0 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Witam serdecznie, Czy ktokolwiek z was, kto zdobył złoto w zadaniach specjalnych na torze Top Gear, mógłby mi opisać w jaki sposób tego dokonał? Zbiór prostych rad. Jak dotąd za sterami "Ogórka" uplasowałem się na trzecim miejscu, a Lotusem Elise z trudem dojechałem do mety. Zakręty Wilson, Chicago, Hammerhead - zupełnie nie rozumiem, dlaczego przy prędkościach rzędu 30 km/h Lotus wpada w niekontrolowany poślizg. Momentami czuje się, jakbym grał w produkt Codemasters z zakrętami-skryptami. Przykładowo zanim zacznę pokonywać Wilson auto już samo z siebie wpada w poślizg. Nawet nie wykonam skrętu kierownicą (Driving Force GT), a już muszę robić kontrę. ogóry sa gites potrafią w cholerę nerwów zjeść. mi bodajże udało się srebro a złoto poza zasięgiem...trzeba na fuksa i metoda na zderzak grac Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 No mam tego jaguara z facebooka, w GT5 nie można go sprzedać oraz niema roku produkcji więc nie nadaje się do wyścigu aut zabytkowych. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 dźwięk silnika i wykonanie tego jaguara to poezja. Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 (edytowane) Mi nie działa coś.... Już 4x zagrałem tą gierkę i postepowałem zgodnie z instrukcją i nadal Jag jest zablokowany <_< wtf? Za 6. razem zadziałało. Jakieś niedorobione to jest... Edytowane 1 grudnia 2010 przez Emet Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 (edytowane) A wybierałeś kolesi którzy w to juz grają? Jak wybierałem takich co trzeba by zaprosic, tez nie szło. Edytowane 1 grudnia 2010 przez Gawlick Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Zwalone to jest, bo dawalem Sama gra juz 9 razy i dalej mam Jaga zablokowanego. Storz pojedynek tez wybieralem ale po wybraniu znajomych, aplikacja dalej nie dziala. Cytuj
Narian_89 0 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 (edytowane) trzeba chwilę poczekać aż na FB się kody wczytają. Też myślałem, że coś źle robię, ale po minucie kody się wczytały i teraz Cieszę się Jagiem premium chromeline Edytowane 1 grudnia 2010 przez Narian_89 Cytuj
2097 3 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Szkoła AMG jest super. Zaliczałem to wczoraj SL300 i SLSem z początku ciężko mi szło bo przenosiłem sposób jazdy na torze z Shift a tam wiadomo dość sporo zakrętów brałem ganc sztorc bokiem więc pierwsza próba na pełnej pętli SLSem i czas 7:11:900 a wymagany czas to poniżej 7:05:000. Ale dalej nie gram, rzucam w cholerę te zadania bo mnie ostro wkur...zają. Następne zadania wymagają wyższych leveli a ja mam 17. Teraz zabieram się ukończenie całego zwykłego trybu z kupowaniem / tuningowaniem samochodów i wygrywanie wyścigów. Jakieś levele powinny powpadać i jeszcze wrócę do tych speciali Mam dość skakania po grze z miejsca na miejsce to tu coś zaliczę to tam naskrobie level i dalej aby do przodu. Strasznie mnie to wpienia. Popróbowałem wczoraj Sebasian Loeb challenge i okazuje się lipa straszna. Nie wiem czy ja w to tak dobrze gram czy ten cały tryb WRC to jakaś łatwizna. Wiem że inaczej się tam jeździ ale zarówno NASCAR jak i WRC mogło by odejść robiąc miejsce na inne wyścigi. Głownie dlatego że nowa WRC 2010 gra jest omega miodna ale to inny temat Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 W takich chwilach człowiek żałuje że nie ma konta na FB a propo tych kodów, gdzie się je wpisuje? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 W takich chwilach człowiek żałuje że nie ma konta na FB a propo tych kodów, gdzie się je wpisuje? Tam gdzie wszystkie, w zarzadzanie kontem psn -> reedem codes Cytuj
kontooo 0 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Ja tez nie miałem konta... założyłem zrobiłem to co trzeba wedle strony i dostałem Cytuj
Dj Moja Stara 0 Opublikowano 1 grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 grudnia 2010 No w końcu! Zrobiłem ten nieszczęsny special event Lotusem Elise ma trasie Top Gear! Męczyłem się z tym najbardziej chyba ze wszystkich rzeczy jakie przeszedłem w serii GT, 3 noce do 4. rano no i dzisiaj się udało. Z tej podjarki naszła mnie taka refleksyja, że nawet katując ten przejazd z 300 razy to i tak odczuwałem chęć by grać jeszcze i jeszcze raz... no i w tym chyba tkwi magia GT. Jasne odbijanie się od aut, nienajlepsza grafika na niektórych trasach czy uszkodzenia od któregoś tam levelu mogą w(pipi)iać, a jednak mam ochotę grać w nowe GT jak ja pie**le! Niestety na razie czas pracy, do GT zajrzę pewnie za kilka dni, ehh... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 nurburgring, sls amg '10, wspomagacze wyłączone(jedynie abs na 1) , twarde wyścigowe opony, ff kierownicy na max , time trial lub ostatni z eventów średniej szkoły amg i po prostu mam nirvane przed tv Wczoraj tą nirvaną skończyłem dzień. To pokazuje, że może jako szybka szpila GT5 wypada średnio ale gdy się zainwestuje w nią czas naprawdę można się zatracić. Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 oststani duzo pracuje wiec nie mam czasu na pisanie (wole spędzić ten czas przy Gran Turismo5). co tu duzo pisac... gierka jest rewelacyjna i nie ma sobie równych. Posiada niesamowity GamePlay ktory nie ma szans stawac w szranki, bynajmniej ja nie znam takiej gry ktora moglaby. robiac licencje nawet na padzie nie jestem w stanie sie nia znudzic nie mowiac juz o tym jak dostane kielnie na dniach z Ebay'a. czasem nawet po zaliczeniu jej na gold gram ponownie by wycisnąć z siebie wszystkie soki, a to jest bardzo rzadko spotykane. rowniez nie zwracam uwagi na takie błahostki, jak myslenie przeciwnikow (ludzie.. przestańcie sie cofać w rozwoju - kto jeździ w odwrotna strone niz poprawna i to w dodatku w symulatorze pff), uszkodzenia aut, czy modele. dla mnie takie cos nie istnieje. wszystko co sie liczy to sterowanie, dynamika, fizyka, co sprowadza sie na zbliżony system prowadzenia pojazdu ku realizmu ktory daje niesamowicie wiele satysfakcji, podniecenia co żadna inna nie jest w stanie oddać. p.s o co chodzi z tym autkiem (Jaguarem z FB )jest darmowy? Cytuj
Dj Moja Stara 0 Opublikowano 1 grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 grudnia 2010 @ 4mE: Tak jest darmowy, tu jest link http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=135391 . Trochę trzeba się namęczyć, ale działa Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 (edytowane) Na razie nabijam kasę. Ale mam pytanie bo w expercie przedostatni na 23 levelu jest napisane że trzeba mieć formulę Gran Turismo ? Jaki to samochód trzeba kupić ? Jeśli wiecie to prosił bym o pomoc Na razie do spec b nie mam nerwów. Co za ciota tam prowadzi. sam go zatrudniłem Edit: A czy to prawda że na 30 lvl odblokowuje się Specjalny Event Sebastiana Vetela ? Edytowane 1 grudnia 2010 przez polaki899 Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 @ 4mE: Tak jest darmowy, tu jest link http://www.gtplanet....ad.php?t=135391 . Trochę trzeba się namęczyć, ale działa Dzięki za info o tym. Właśnie odebrałem kod Cytuj
2097 3 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Panowie chamówa !!! Dostałem 5 strojów dla mojego kierowcy za te kody na Jaguara :confused: Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 No i wyszłą kolejna lipa. Dzisiaj Bumier wysłał mi 2 samohody, które.. przepadły. U niego zniknęły z garażu a ja ich nie dostałem <_< Cytuj
Narian_89 0 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Panowie chamówa !!! Dostałem 5 strojów dla mojego kierowcy za te kody na Jaguara :confused: Zły kod spisałeś. Ta aplikacja na FB generuje 2 kody 1 - na strój kierowcy dla awatara w ps home 2 - Jaguar Ja wklepałem oba i mam komplet - 100% odblokowanych materiałów.. Cytuj
2097 3 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 (edytowane) Psia krew, zagrałem w to drugi raz i ten sam kod dostałem. Chyba muszę raz jeszcze zagrać na innym koncie FB. :confused: Ale dzięki za hinta. A może ja w złą gre gram bo kod dostałem za WRC Edytowane 1 grudnia 2010 przez 2097 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi