Andrew21 856 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Na gametrailers pojawiła sie videorecenzja gt5. Moim zdaniem jedna z najbardziej sprawiedliwych ocen gt5. http://www.gametrailers.com/video/review-hd-gran-turismo/708090 Cytuj
Gość Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Im wyższy level B-spec tym łatwiej wygrać wyścigi w A-spec ? ktos na forum zagranicznym tak napisał prawda ? Cytuj
K_J 4 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Na filmikach zniszczenia widziałem. Co mam zrobić żeby zobaczyć je u siebie? Wejdz do Arcade, wybierz auto WRC premium, i zacznij demolkę na byle trasie. Zniszczenia są też w GT Mode ale nie pamiętam od którego levelu sie odblokowują. W końcu zobaczyłem te zniszczenia :confused: Tryb arcade Focus WRC i prawie 5 minut tłukłem się tym samochodem co zaowocowało pogniecioną maską, otwierającymi się drzwiami i tylną klapą Strasznie to słabo wygląda, samochody przeciwników chyba praktycznie nieuszkodzone. Jedyne co zauważyłem to, że po tych karambolach to samochód nie jechał szybciej niż 130km/h (to chyba te zniszczenia mechaniczne ) W takiej formie jak to jest teraz to mogli sobie je podarować i skupić się na dopracowaniu innych rzeczy, dropy animacji (tak to bynajmniej wygląda na trasie ss5 w nocy), v-sync. Cytuj
Gość Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 co wy mówicie bedzie łatka i będą lepsze zniszczenia http://ppe.pl/news-4220-Kolejna_latka_do_GT5_na_dniach.html Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 mi wystarczy, ze dopracują te paskudne cienie i będę zachwycony. Reszta wad to pierdoły które da się z łatwością przeboleć. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Na gametrailers pojawiła sie videorecenzja gt5. Moim zdaniem jedna z najbardziej sprawiedliwych ocen gt5. http://www.gametrailers.com/video/review-hd-gran-turismo/708090 Jak to napisales, to spodziewalem sie, ze jest tam 7.5 albo 8.0. Ale masz jak najbardziej racje, jedna z najbardziej sprawiedliwych ocen GT5. Cytuj
2097 3 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Mnie cieszy zapowiadana łata do mojej G27, mam nadzieje że teraz w pełni wykorzystam wszystkie przyciski. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 I znow ktos powie ze gt5 to moze nie gra dla mnie ( pozdrowienia dla nightrunnera;) ) ale sami przyznajcie ze polyphony przechwalalo sie zmiennymi warunkami na drodze zmoenna pora dnia i nocy, tymczasem mam ukonczone ok 70% wyscigow w gtlife i jak dotad NIGDZIE w ciagu wyscigu nie wystapily zadne opady ani zmienna pora dnia i nocy. A ze w adcade nie gram - to tak jakby tych zmiennych warunkow nie bylo wcale. Moze gra losowo generuje pogode ale u mnie zero deszczu itp. Zauwazyliscie to samo u siebie w trybie kariery?? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 (edytowane) dzizaz ty to jesteś niedoinformowany. Nie zauważyłeś że np w arcade lub treningu masz do wyboru np. trasę high speed ring oddzielnie w wersji ze zmienna pogodą i bez? Kilka tras ma OPCJĘ zmiennych warunków, nie wszystkie. W a-spec takie wyścigi są dopiero na wyższych poziomach. Edytowane 3 grudnia 2010 przez qraq_pk Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 (edytowane) I znow ktos powie ze gt5 to moze nie gra dla mnie ( pozdrowienia dla nightrunnera;) ) ale sami przyznajcie ze polyphony przechwalalo sie zmiennymi warunkami na drodze zmoenna pora dnia i nocy, tymczasem mam ukonczone ok 70% wyscigow w gtlife i jak dotad NIGDZIE w ciagu wyscigu nie wystapily zadne opady ani zmienna pora dnia i nocy. A ze w adcade nie gram - to tak jakby tych zmiennych warunkow nie bylo wcale. Moze gra losowo generuje pogode ale u mnie zero deszczu itp. Zauwazyliscie to samo u siebie w trybie kariery?? Pejas deszcz będzie na jednym wyścigu z poziomu 21, 2 wyścigi na poziomie 23 chyba i 1 na 24 to tyle ale to sam deszcz. W zawodach specjalnych masz w deszczu na Nurburingu Ja tym aspektem jestem trochę rozczarowany ale cóż trzeba przyjąć grę jaka jest. My jej nie zmienimy. A teraz czas na dobicie do 30 lvl. W(pipi).wia mnie event "LIKE THE WIND". A i musze mieć Formułe Gran Turismo ? Co to za samochód ? Bolid F1 ? Edytowane 3 grudnia 2010 przez polaki899 Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 I znow ktos powie ze gt5 to moze nie gra dla mnie ( pozdrowienia dla nightrunnera;) ) ale sami przyznajcie ze polyphony przechwalalo sie zmiennymi warunkami na drodze zmoenna pora dnia i nocy, tymczasem mam ukonczone ok 70% wyscigow w gtlife i jak dotad NIGDZIE w ciagu wyscigu nie wystapily zadne opady ani zmienna pora dnia i nocy. A ze w adcade nie gram - to tak jakby tych zmiennych warunkow nie bylo wcale. Moze gra losowo generuje pogode ale u mnie zero deszczu itp. Zauwazyliscie to samo u siebie w trybie kariery?? Radzę pograć online na tych torach - wrażenia pierwsza klasa (ostatni multi jaki mnie aż tak wciągnął to cod4). To tak jak w PES/Fifie - z komputerem można się całkiem dobrze bawić, ale dopiero z żywym przeciwnikiem są prawdziwe emocje :wink: . Ja karierę mam w powijakach (9lvl) właśnie przez świetny multi, który podobnie jak w serii COD przyćmiewa tryb singla (choć sądzę, że na wyższych levelach i singiel da radę). Cytuj
dempsej 28 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 I znow ktos powie ze gt5 to moze nie gra dla mnie ( pozdrowienia dla nightrunnera;) ) ale sami przyznajcie ze polyphony przechwalalo sie zmiennymi warunkami na drodze zmoenna pora dnia i nocy, tymczasem mam ukonczone ok 70% wyscigow w gtlife i jak dotad NIGDZIE w ciagu wyscigu nie wystapily zadne opady ani zmienna pora dnia i nocy. A ze w adcade nie gram - to tak jakby tych zmiennych warunkow nie bylo wcale. Moze gra losowo generuje pogode ale u mnie zero deszczu itp. Zauwazyliscie to samo u siebie w trybie kariery?? Ja na treningu w GT Life jechalem na Nurbie, zaczynalem rano, kiedy bylo ciemno i padal deszcz, potem bylo jasno, padalo, ale w bardziej oddalonej czesci toru przestalo padac, po czym kiedy wrocilem na start znow padalo , potem padalo cale kolko, nastepnie znow sie przejasnilo i przestalo padac. Zmienia sie . Nie jechalem jeszcze na ringu zadnego wyscigu za kase. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Dla tych co nie maja Facebooka i pozostali bez Jaguara. Mam 3 kody do wymiany na jakiś samochód w GT5. Jeden już teraz, pozostałe dwa jutro. Osoby zainteresowane niech pisza PW z propozycjami Cytuj
2097 3 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Mam Jaguara XJ13 RACE CAR CHROME LINE ale nie mogę wejść do wyścigu Historic Car Cup na poziomie Expert. level 16 :confused: Ktoś wie może oco chodzi? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Jaguar z FB nie ma podanego roku produkcji ;/ Cytuj
2097 3 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 OK teraz juz wiem czemu. Dzięki będe grał dalej, kiedys mi to trofeum wpadnie Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 (edytowane) Mam Jaguara XJ13 RACE CAR CHROME LINE ale nie mogę wejść do wyścigu Historic Car Cup na poziomie Expert. level 16 :confused: Ktoś wie może oco chodzi? He to nie mam co się napalać na ten samochodzik. Mi został właśnie ten event z klasykami, event like the wind i formula gran turismo.(reszta zaliczone na złoto) Aktualnie zbieram na bolid f1 za 12 kola wiec trochę to potrwa. No i jak pisałem wcześniej trzeba odblokować na 30 lvl event sebastiana vetela i dostać bonusowy samochodzik VoytecCFC: Mógłbyś jeden kodzik podarować. A samochodzik jakiś się tam zawsze znajdzie na wymianę 2097:Mistrzostwa Ameryki poziom 23. Daytona. Moim Fordem GT LM 5 okrążeń trwa 4.2 min a dostajesz za to 98 tyś + dużo expo. Edytowane 3 grudnia 2010 przez polaki899 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 mi wystarczy, ze dopracują te paskudne cienie i będę zachwycony. Reszta wad to pierdoły które da się z łatwością przeboleć. To właśnie te cienie to pierdoły. IMO zniszczenia mechaniczne i ogółem usprawnienia do samej mechaniki rozgrywki są ważniejsze niż kilka baboli graficznych. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 (edytowane) wreście doznałem brudu w tej grze, przejechałem się na śnieżnej trasie i subaru z niebieskiego zrobiło się białe Mam pytanko jak się nazywają te wyścigi japońskie w których jezdzą te stuningowane gtr-y hondy itp.? edit już wiem: super gran turismo xd Edytowane 3 grudnia 2010 przez MaroS Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Do wymiany pozostal mi jeden kod. Zachecam, samochod prowadzi sie rewelacyjnie. Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 jak coś też mam jeden kod na zbyciu Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 znalazl juz ktos jakies dobre strony z ustawieniami wozow? cos jak gtvault w gt4 gdzie mechanicy mogli sie dzielic swoimi pomyslami bo musze cos zmienic by moj viper nie zjadal tak szybko tylnych kol. Cytuj
2097 3 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Nie wiem czy to było ale jak to nie to napisze. Special Events / Jeff Gordon NASCAR School / Advanced (Level 21!!!) / trzecia trasa Daytona. Wyścig jest nie do wygrania, można spędzić długie godziny próbując i prędzej wysrać można czołg niż wygrać. Rada jest na to jedna. R/A Menu. Ja grałem na kierownicy i RA ustawiłem na padzie, podczas wyścigu włączyłem R/A menu i wyłączyłem ASR. To draństwo nie pozwala wygrać :o :o :o Na padzie ustawiłem pod L2 wywołanie RA Function, podczas wyścigu pojawia się opcje RA, L1 RA Select + R1 Ra Select - wybieramy to co chcemy włączyć lub wyłączyć, wzmocnić lub zrobić mniejszą siłę np. Hamowania. góra na D pad Ra Adjust + a tym zwiększam siłę dół na D pad Ra Adjust - i odpowiednio zmniejszam siłę. RA Menu to jest to pokrętło z kierownicy DFGT, takie czerwone. Warto się z tym zapoznać. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Recka GT http://www.gametrailers.com/video/review-hd-gran-turismo/708090 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi