2097 3 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Fuckin Hey Rewelacyjna wiadomość, to teraz zamiast męczyć A-Spec posiedzę kilka dni w B-Spec szmalu powinienem mieć pod dostatkiem. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Szmalu jak szmalu, ale kilka ciekawych furek wpadnie Cytuj
2097 3 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 ja B.Spec włączam zawsze jak idę się kąpać,srać albo do sklepu JEstem na początkowych poziomach więc komend nie trzeba wydawać by wyścig zakończyć na 1 miejscu, nie oglądam wyścigu więc nie zasypiam, a jak wracam to mój Wojciechowski już ma dla mnie kasę za wygrany wyścig A co robisz jak ten debil nie wygrywa? Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Mam na wymiane bmw 2002 turbo jakby ktos chcial Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 ja B.Spec włączam zawsze jak idę się kąpać,srać albo do sklepu JEstem na początkowych poziomach więc komend nie trzeba wydawać by wyścig zakończyć na 1 miejscu, nie oglądam wyścigu więc nie zasypiam, a jak wracam to mój Wojciechowski już ma dla mnie kasę za wygrany wyścig A co robisz jak ten debil nie wygrywa? Ja zaliczam w kółko te same eventy które mam pewność,że mój kierowca wygra. Na niektóre nawet się nie pcham i ich nie odpalam bo aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę co kierowca robi. Niestety niski lvl b-spec = kierowca o inteligencji małpy = kierowca nie radzi się z każdą w miarę normalną żwawą bryką Cytuj
2097 3 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Hehehe, ja swojemu nie daje aut tylko napędowych, no już w ostateczności to takie bez kopyta Cytuj
czapa 672 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 O co chodzi z tym udostępnianiem aut znajomym? Kolega mi udostępnił a ja za nic w świecie nie mogłem go użyć. Dopiero musiał mi go podarować. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Udostępnianie polega na tym że jak ktoś ogląda twój profil to widzi udostępnioną furę. Cytuj
czapa 672 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Udostępnianie polega na tym że jak ktoś ogląda twój profil to widzi udostępnioną furę. No i po co to? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Udostępnianie polega na tym że jak ktoś ogląda twój profil to widzi udostępnioną furę. No i po co to? Dla szpanu. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Ma ktoś może pożyczyć dobre auto do tych wyścigów z eksperta (wyścigi samochodów klasycznych)? Tylko tego mi brakuje w ekspercie. Ewentualnie powiedzcie jak zdobyć tą Toyote 7 (jaki dokładnie wyścig). Nie liczylbym na to wszyscy sieboja ze pozycza i samochod juz do nich nie wroci - taka natura polaka Nic ja juz zaczynam zbierac 2,6 mln na zonde... A ze mam "juz" 800 000 cr to niewiele mi juz brakuje. Cytuj
czapa 672 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Czy wygranie wyścigów wytrzymałościowych wlicza się do złotego trofeum (i platyny) ? Cytuj
2097 3 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Tak, ale nimi się nie przejmuj bo jest coś gorszego. Sebastian Vettel Challange albo coś związane z RedBull X1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Ok może nie jestem Kubicą ale ten tor Top Gear i Nuremberga (?) to jakaś masakra wszystko ledwo na brąz a drugi poziom amatora w wyzwaniu Top Gear to nawet skończyć nie mogę. Ktoś mi powie o co chodzi jak zaznaczymy na samochód to jest opcja stwórz miniaturkę czy coś takiego Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 (edytowane) Hje hje najwyzszy poziom topgear'a na złoto za(pipi)isty ten spec-b, przynajmniej nie zawale studiów ;p Edytowane 4 grudnia 2010 przez MaroS Cytuj
villain 5 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Mam pytanie do osob, ktore zrobily ten czas GTRem (7.29.xxx0) - na jakich ustawieniach zrobiliscie to trophy ? Wszystko na off ? skid recovery force tez na off? strata przyczepnosci na low czy "real life"? Ja ze wszystkim na off, SRF wylaczone, utrata przyczepnosci na "real life" zrobilem 7.32.855 i nie mam pojecia gdzie moglbym te 4s zyskac... (dodam tylko, ze szkole amg mam bez 3 srebrnych na zloto, ale tam jest SRF domyslnie wlaczone i nie da sie tego wylaczyc - przypominam - SRF = fizyka standard z prologa) Cytuj
2097 3 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 (edytowane) marekjw2523 wierz lub nie ale prawdą jest że łatwiej ci będzie opanować Lotusa gdy wyłączysz Traction Control na 1 a najlepiej na 0 wówczas samochód jest szybszy o ile potrafisz nad nim zapanować. Te wa wolne Eventy VW i ten trzeci Kibel Wagen zaliczyłem na złoto z taką samą łatwizną jak się oddycha. Trzeba jedynie jechać za nimi blisko i gdy tylko nadarzy się okazja to opóźniać hamowanie i wyczaić najlepsze miejsce do wyprzedzenia tak aby w nich nie wjechać. To niestety wymaga praktyki ale da się zaliczyć. Inna sprawa to pogoń w Lambo za Ferrari nocą w Toskanii. Coś pięknego, przerażającego wyczerpującego. Trasę muszę się nauczyć bo mi nie wchodzi ale jest moc. A na te Zondę R to ja nie będę harować, Nowak to zrobi za mnie i jeszcze szmal mi zarobi. Dobry ten B-Spec coś czuje że warto w to teraz pograć, szkoda tylko że w niektórych wyścigach totalnie nie daje rady i znów trzeba szukać odpowiedniej fury. Ja w Nissanie GTR Wyłączyłem kontrole Trakcji i ustawiłem wymagane opony Sports Hard polecam obejrzeć jak to ktoś robi aby nauczyć się miedzy czasów i nie marnować czasu. http://www.youtube.com/watch?v=FmHCLEU-ziE Aha i najlepiej zrobić to w trybie Arcade Edytowane 4 grudnia 2010 przez 2097 Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Jak trafisz w używkach na Toyote GTONE (trafia się raz na jakiś czas) za ok. 2,700000 to kup zamiast Zondy. Kosi niemiłosiernie Cytuj
villain 5 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 2097 Na tym filmiku gosc zrobil ten czas ze skid recovery force na on - nie liczy sie Cytuj
Terrago 3 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Moze mnie ktos oswiecic gdzie znajde zmiane ABS/TCS? Jakos nie moge tego znalezc... KOlejny smieszny bug: Zrobilem 2 kierowce w B-Spec. Zaczynam go szkolic, zaczyna od zera. Po wygranym wyscigu zalicza mi punkty doswiadczenia jednak do pierwszego kierowcy (koniec 6 levelu przechodzi na 7). Wchodze po wyscigu na dane kierowcow i co? Dostal swiezak a pierwszy jest dalej na 6... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Przed kazdym wyscigiem zanim dasz na zielona ikonke startu, masz obok ustawienia jazdy. Tam kontrola trakcji jest mniej wiecej w polowie, pod oponami ustawiona standardowo przewaznie na 5, a ABS na samym dole na 1. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Mam pytanko Czy przez headset mozna wydawac komendy w bspec?? Cytuj
2097 3 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 2097 Na tym gosc zrobil ten czas ze skid recovery force na on - nie liczy sie Ja zrobiłem 7.28.400 więc da się tak pojechać, jedyna rada jak mogę dać to split czasy, należy ich pilnować i cisnąć ile wlezie. Tę opcje znalazłem dzięki R/A Menu ale to podawałem wcześniej przy okazji bicia Nascar Cytuj
Terrago 3 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Przed kazdym wyscigiem zanim dasz na zielona ikonke startu, masz obok ustawienia jazdy. Tam kontrola trakcji jest mniej wiecej w polowie, pod oponami ustawiona standardowo przewaznie na 5, a ABS na samym dole na 1. Thx, wlasnie smigam w B-Spec i tam tej opcji wlasnie nie widze a myslalem zeby troche pomoc temu mojemu polmozgowi coby takich baczkow nie krecil przy wozach z napedem FR. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 znalazłem idealną gablote dla tych cieci z b-specu: Veyron xD jest 4x4 i sobie z nim radzą na 4 i 5 lvl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi