Prezydent 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 @Winner Zacznijmy od nowicjusza Cytuj Odnośnik do komentarza
ryder 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Nie dobija was poziom inteligencji waszych wirtualnych kierowców? robie narazie podstawowe eventy w B-spec i jak widze niektóre manewry mojego kolesia to mnie szlag trafia... na minimalnym łuku hamuje i redukuje na niższy bieg żeby ulamek sekundy później znów wbić wyższy, zero płynnej jazdy, za to w ostrych zakrętach ciśnie do oporu i mocniejszymi RWD kręci bączka... Czy wraz ze zdobywaniem kolejnych leveli sposob jazdy sie zmieni? Nie wyobrażam sobie jak będą wyglądały wyścigi wyższej rangi... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 mój główny ma 30lvl a pozostała 3 ma po 25 i wciągają wszystko jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 @Winner Zacznijmy od nowicjusza Niestety nie mam nic, łatwe są PS: Ostatni event z SLS'em jest na 8:30. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezydent 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) @Winner Zacznijmy od nowicjusza Niestety nie mam nic, łatwe są. To mnie zdołowałeś. Łatwe znaczy masz czas w okolicach 02:03,000? Ubiłem Sektor 1, oraz po oszustwie - ściąłem zakręty po wzniesieniu - Sektor 2, do 3 brakuje mi 1,5 sekundy, 4 jeszcze nie próbowałem. Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Prezydent Cytuj Odnośnik do komentarza
zbynio24 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Witam. Jak lub czym przejsc w b-spec Historic Racing Car Cup wyscig w "MONACO" bo mój ogier(lv22) Toyotą 7 Race Car '70 po tuningu nie daje rady? Edytowane 19 Grudnia 2010 przez zbynio24 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 mój toyotą 7 dał radę, ale taki mały tip: restartuj tak długo aby po serii pierwszych zakrętów twój kierowca był przed kierowcą w klimatyzatorze (2j race caR) Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) nie przeszedłem tej 8 jestem w dup.ie Zapewne popełniasz ten sam błąd co ja przez ponad 30 prób. Jeden z ostatnich zakrętów, bodajże noszący nazwę Crossover próbujesz pokonać ze zbyt małą prędkością. W moim przypadku ów błąd polegał na zbyt kurczowym trzymaniu się linii pomocniczej. W praktyce okazuje się bowiem, że hamowanie przed tym zakrętem może trwać ledwie 1,5-2 sekundy. Kluczem jest najechanie lewymi kołami na trawę, i mocne ścięcie zakrętu. Siła odśrodkowa wyrzuci auto w taki sposób, że niemalże usiądziesz na tyłku kierowcy nr 2. Następnie to już tylko formalność, czyli Casio Triangle z opóźnionym hamowaniem, i Złoty Puchar twój. Ostatnia szykana to jedyne miejsce, w którym możesz wyprzedzić lidera, i vice lidera wyzwania. Tak w ogóle to rzeczą niewykonalną jest zdobycie tutaj Srebrnego Pucharu. Nie da się wyprzedzić kierowce nr 2, bez wyprzedzenia nr 1. najlepsze jest to, ze juz ja miałem, gdzieś na początku kolo 30 probie, ale stres mnie zjadł na ostatniej esce, gdzie za późno hamowałem i "Dyskwalifikacja" dziś zaliczę.. mam zapal no i juz na 1 luku jestem '7, potem szkółka gordona i ogórki. miodzio po prostu (Świetne realizuje swój okres Świąteczny). aha.. ABS-1, TCS-0, jak dam wyżej ponad '0" to auto zwalnia na zakrętach. Edytowane 19 Grudnia 2010 przez 4 mE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezydent 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) nie przeszedłem tej 8 jestem w dup.ie Zapewne popełniasz ten sam błąd co ja przez ponad 30 prób. Jeden z ostatnich zakrętów, bodajże noszący nazwę Crossover próbujesz pokonać ze zbyt małą prędkością. W moim przypadku ów błąd polegał na zbyt kurczowym trzymaniu się linii pomocniczej. W praktyce okazuje się bowiem, że hamowanie przed tym zakrętem może trwać ledwie 1,5-2 sekundy. Kluczem jest najechanie lewymi kołami na trawę, i mocne ścięcie zakrętu. Siła odśrodkowa wyrzuci auto w taki sposób, że niemalże usiądziesz na tyłku kierowcy nr 2. Następnie to już tylko formalność, czyli Casio Triangle z opóźnionym hamowaniem, i Złoty Puchar twój. Ostatnia szykana to jedyne miejsce, w którym możesz wyprzedzić lidera, i vice lidera wyzwania. Tak w ogóle to rzeczą niewykonalną jest zdobycie tutaj Srebrnego Pucharu. Nie da się wyprzedzić kierowce nr 2, bez wyprzedzenia nr 1. najlepsze jest to, ze juz ja miałem, gdzieś na początku kolo 30 probie, ale stres mnie zjadł na ostatniej esce, gdzie za późno hamowałem i "Dyskwalifikacja" Miałem podobną sytuację. Nie pamiętam w której to licencji, ale po minięciu ostatniego przeciwnika, wjechałem na prostą, popędziłem jak szalony, a gdy już ujrzałem pasy startowe - tak myślałem - puściłem gaz. Zostałem dyskwalifikowany, bo przeciwnik wjechał mi w dupsko. Pytanie odnośnie Sektora 3, w zadaniu specjlanym Mercedesa, na poziomie nowicjusz. Jaki jest wasz rekord? Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Prezydent Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jakie auto za 3-5mln najlepiej kupić?? Bo mam lv20 w A-spec i 21 w B-spec i nie wyrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Jakie macie ustawienia dla Lambo i ferrari by można było je okiełznać Edytowane 19 Grudnia 2010 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jakie auto za 3-5mln najlepiej kupić?? Bo mam lv20 w A-spec i 21 w B-spec i nie wyrabiam poluj na używane LM cars na giełdzie typu Peugeot 908 czy Nissan R89C 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Lekko się przed chwilą zdenerwowałem. Jechałem wyścig wytrzymałościowy na Tsukuba 4 godz, oczywiście w międzyczasie popijając piwko i zachciało mi się lać, to pauza i po powrocie niechcący zamiast wznowić wyścig to włączyłem powtórke, a miałem jeszcze jakieś 7 minut do końca. Dobrze że to nie było na wyścigu 24h. Więcej nie pije przy endurance;) Cytuj Odnośnik do komentarza
bombay 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Lekko się przed chwilą zdenerwowałem. Jechałem wyścig wytrzymałościowy na Tsukuba 4 godz, oczywiście w międzyczasie popijając piwko i zachciało mi się lać, to pauza i po powrocie niechcący zamiast wznowić wyścig to włączyłem powtórke, a miałem jeszcze jakieś 7 minut do końca. Dobrze że to nie było na wyścigu 24h. Więcej nie pije przy endurance;) musi bolec stary Mam dopiero 19 level i tez praktykuje czesto i gesto piwo do jazdy, bo zauwazylem ze po kilku szybciej jezdze ale na endurance chyba sobie odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Niezły hardcore wygrać Dodgem RAM'em z taką konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Jakie auto za 3-5mln najlepiej kupić?? Bo mam lv20 w A-spec i 21 w B-spec i nie wyrabiam LM cary to strata kasy, kup formulaGT może startować tam gdzie lm cary, przydaje się do eventu fgt oraz jest dużo szybsza. edit, zapomniałem że fgt jest od 24. Edytowane 19 Grudnia 2010 przez MaroS Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Lekko się przed chwilą zdenerwowałem. Jechałem wyścig wytrzymałościowy na Tsukuba 4 godz, oczywiście w międzyczasie popijając piwko i zachciało mi się lać, to pauza i po powrocie niechcący zamiast wznowić wyścig to włączyłem powtórke, a miałem jeszcze jakieś 7 minut do końca. Dobrze że to nie było na wyścigu 24h. Więcej nie pije przy endurance;) pamiętam takowa sytuacje z GT3, pamiętam tez, ze ktoś ucierpiał, heh.. nauczyłem sie w tedy unikania pospiechu oraz % podczas jazdy samochodem ( zupełnie, jak w realu (: ). nie ma opcji " Czy jesteś pewny/a: Tak_Nie " ? pytam, bo nie miałem jeszcze przyjemności załączenia "Pause", a taka opcja powinna tam byc, bo to oczywistość. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- S-8 przejechałem za 5'razem - widać bylem zmęczony uprzedniej nocy juupi Merry X-mas. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 A ja mam problemy z zaliczeniem "spinki" Nissanem. Brakuje mi 30 setnych. Jakieś ustawienia proponujecie? Gdzie mogę kupić jakiegoś pickupa. Nie mogę upolować w używkach, a brakuje mi ostatniego wyścigu w 2 klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Danilo1972 91 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Gdzie mogę kupić jakiegoś pickupa. Nie mogę upolować w używkach, a brakuje mi ostatniego wyścigu w 2 klasie. Przejdź na brąz licencję IA dostaniesz Dodge Ram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Lekko się przed chwilą zdenerwowałem. Jechałem wyścig wytrzymałościowy na Tsukuba 4 godz, oczywiście w międzyczasie popijając piwko i zachciało mi się lać, to pauza i po powrocie niechcący zamiast wznowić wyścig to włączyłem powtórke, a miałem jeszcze jakieś 7 minut do końca. Dobrze że to nie było na wyścigu 24h. Więcej nie pije przy endurance;) Jedziesz? Nie pij. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 @4 mE Niestety nie ma opcji "czy jesteś pewien: tak/nie." Jakby była to bym był 4 godziny do przodu. Wróce z roboty to powtórze Tsukube 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zrobiłem już ją chyba na złoto tą licencję IA:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Markko 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Witam. Jak lub czym przejsc w b-spec Historic Racing Car Cup wyscig w "MONACO" bo mój ogier(lv22) Toyotą 7 Race Car '70 po tuningu nie daje rady? mam ten sam problem. Znalazłem na GTPlanet taki setup Toyota 7 Race Car '70 Setup: Downforce: F:60 R:85 Turbo: Mid RPM Range Turbo Kit (Stage 2) LSD: IT=30 , AS= 55 , BS=30 Transmission: 224mph top speed Suspension: Ride height= -30/-30 Spring Rate= 20/20 Dampers ext and comp both= 10/10/ Anti Roll Bars= 7/7 Camber: F= 7.0, R= 0.0 Toe: F= -0.10 / R= 0.15 Brakes: F=9 / R=8 mi ten setup nie pomógł, ale może Tobie pomoże. Wielu twierdzi że dał im zwycięstwo B-Spec na Monaco. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Markko Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ktoś wie co daje dzisiejszy update? 1.05 jeśli dobrze pamietam numer (lub 1.5). Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Może update standardów w premiumy? albo przewijanie w replayach... Update waży 608 MB więc coś większego się chyba szykuje. Dopiero ściągam ale jak będę wiedział o co chodzi to dam znać. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez OmerPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi