Markko 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Z forum GTPlanet: Patch 1.05 zawiera: - Online Collector's Dealership added to GT Life My Home - Seasonal Events added to GT Life My Home - HUD can be turned off!!! - More prizes for AMG driving school special events. 'Nurburgring 24h' and '4h' tracks for getting all bronze in intermediate, Mercedes-Benz 190e 2.5-16 evo II for all silver intermediate, and CLK-GTR for all gold intermediate. - Mechanical damage on practice mode - Save games can be backed up - rewind to the start in a replay - "American Championship - Indy". The credit is increased from 98000 to 117000 now. Łatwiejsze trzepanie kasy - You can now restart a race directly after quitting it (without having to load the event again). Confirmed for B-sec at least. - punkty doświadczenia za wyścigi online dla mnie mega 2 prośby pojawiajace sie często na forach spełnili. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Markko Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Dokładnie Dla mnie też świetny update. Strasznie mnie ciekawi zwłaszcza pierwsza i druga opcja wymieniona przez Ciebie Może będzie można sprzedawać w końcu furki innym użytkownikom. Byłoby super Edytowane 20 Grudnia 2010 przez OmerPL Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Witam. Jak lub czym przejsc w b-spec Historic Racing Car Cup wyscig w "MONACO" bo mój ogier(lv22) Toyotą 7 Race Car '70 po tuningu nie daje rady? mam ten sam problem. Znalazłem na GTPlanet taki setup Toyota 7 Race Car '70 Setup: Downforce: F:60 R:85 Turbo: Mid RPM Range Turbo Kit (Stage 2) LSD: IT=30 , AS= 55 , BS=30 Transmission: 224mph top speed Suspension: Ride height= -30/-30 Spring Rate= 20/20 Dampers ext and comp both= 10/10/ Anti Roll Bars= 7/7 Camber: F= 7.0, R= 0.0 Toe: F= -0.10 / R= 0.15 Brakes: F=9 / R=8 mi ten setup nie pomógł, ale może Tobie pomoże. Wielu twierdzi że dał im zwycięstwo B-Spec na Monaco. Pisałem już jak to przejechać ;p musisz być po pierwszej prostej (tej w tunelu) przed klimatyzatorem (2j car) i wygrasz to bez problemu. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez MaroS Cytuj Odnośnik do komentarza
Markko 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Mówimy o B-Spec. Niby jak mój gamon ma to zrobić?? Samymi rozkazami tego nie załatwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) b-spec tez mam zaliczone, ustawiać aby 2j car był za na starcie, i przy pętlach i szykanach spamować zeby zwlniał, ale robiłem to kierowcą na 24lvl rada do b-spec rozwijać 1 kierowcę do czasu endurace a potem puszczać leszczy na te wyścgi i potrafią lvelować po 5-10 lvl za wyścig. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez MaroS Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Hah, teraz poprawili nagrody za AMG... ciekawe czy dostane mojego CLK-GTR <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 - Online Collector's Dealership added to GT Life My Home Do kupienia są auta o które zawsze najwięcej ludzi pyta, czyli FGT, niemieckie Touring Car'y i pickup'y Oprócz tego 5 Skylin'ów Cytuj Odnośnik do komentarza
samuraj 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 A co mam zrobić jeśli mam przejechane AMG wszędzie na złoto ?? Dostane nagrody za przejechanie tego jeszcze raz bo łatwizna była. I co to znaczy for all bronze / silver / gold intermediate ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 intermediante -średniozawansowany Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Hah, teraz poprawili nagrody za AMG... ciekawe czy dostane mojego CLK-GTR <_< Taa... na szczęście wszystko oddali Świetny ten nowy update, postarali się. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Kurcze a mi enduro leci na b-specu od rana i nie mam jak sprawdzić xd Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Woow w nowym patchu dostałem zawody sezonowe ,sieciowy salon kolekcjonera Edytowane 20 Grudnia 2010 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 da się ściągnąć ten patch w inny sposób niż przez konsolę??? Nie mam netu w domu. W pracy bym łatkę pobrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 EU Patch - link do patcha z GTPlanet, czy działa, jak to zaaplikować nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 pewnie trzeba na pendrive zrobić odpowiedni katalog. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Mechaniczne uszkodzenia w Practise Mode. Tzn. w zwykłych wyścigach A-Spec i B-Spec ich nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Mechaniczne uszkodzenia w Practise Mode. Tzn. w zwykłych wyścigach A-Spec i B-Spec ich nie ma? Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nie jestem pewny czy było to przed patchem, ale za wygranie zawodnikiem w B-Spec dostaje się też exp w A-spec. Cytuj Odnośnik do komentarza
samuraj 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nie było, jeśli to prawda co mówisz to całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) genialny patch... ale przyznam szczerze że powoli robi to się lekko śmieszne. Jeszcze dwa tak konkretne patche i co? erraty do recencji i ocen prawie wszystkich serwisów i gazet na świecie? bo za jakiś czas dostaniemy grę zupełnie nie podobną do tej ktorą kupiliśmy... a raczej bety za 200zł. To co się dzieje z tą grą niespełna miesiąc od premiery tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że ktoś z Sony na pełnej kur.wie wparzył do biur Polyphony z hasłem "macie wydać to przed świętami i je,bie mnie to,że gra nie jest nieskończona" I na serio chwała i pełen szacun dla Kaza za jego honor i ciągłe udoskonalanie tego produktu, bo wiele firm na świecie te poprawki zostawiło by dla następnej części. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nie jestem pewny czy było to przed patchem, ale za wygranie zawodnikiem w B-Spec dostaje się też exp w A-spec. Jaki event? Za wygranie 'Like the wind' dostałem exp tylko w B-Spec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Małe sprostowanie Poebaem Cytuj Odnośnik do komentarza
zbynio24 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam. Jak lub czym przejsc w b-spec Historic Racing Car Cup wyscig w "MONACO" bo mój ogier(lv22) Toyotą 7 Race Car '70 po tuningu nie daje rady? mam ten sam problem. Znalazłem na GTPlanet taki setup Toyota 7 Race Car '70 Setup: Downforce: F:60 R:85 Turbo: Mid RPM Range Turbo Kit (Stage 2) LSD: IT=30 , AS= 55 , BS=30 Transmission: 224mph top speed Suspension: Ride height= -30/-30 Spring Rate= 20/20 Dampers ext and comp both= 10/10/ Anti Roll Bars= 7/7 Camber: F= 7.0, R= 0.0 Toe: F= -0.10 / R= 0.15 Brakes: F=9 / R=8 mi ten setup nie pomógł, ale może Tobie pomoże. Wielu twierdzi że dał im zwycięstwo B-Spec na Monaco. dzieki wieczorem sprawdze i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 genialny patch... ale przyznam szczerze że powoli robi to się lekko śmieszne. Jeszcze dwa tak konkretne patche i co? erraty do recencji i ocen prawie wszystkich serwisów i gazet na świecie? bo za jakiś czas dostaniemy grę zupełnie nie podobną do tej ktorą kupiliśmy... a raczej bety za 200zł. To co się dzieje z tą grą niespełna miesiąc od premiery tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że ktoś z Sony na pełnej kur.wie wparzył do biur Polyphony z hasłem "macie wydać to przed świętami i je,bie mnie to,że gra nie jest nieskończona" I na serio chwała i pełen szacun dla Kaza za jego honor i ciągłe udoskonalanie tego produktu, bo wiele firm na świecie te poprawki zostawiło by dla następnej części. Popatrz na kalendarz, jesteśmy w 2010 roku. GT5 miało być już wydane ponad rok temu i pewnie by było, gdyby wtedy ktoś wpadł na "pełnej (pipi)ie" do biura Polyphony, tylko co wtedy byśmy dostali? Alphę? Gdyby nie cholerne patche nie doczekalibyśmy GT5 w tej generacji. To co kupujemy w pudełku w sklepie to kod z jesieni 2010, bo trzeba do tego dodać czas kiedy to wszystko złożyli w całość i zaczęli tłoczyć. Obecnie jesteśmy kilka miesięcy kodu do przodu (przypuszczalnie) i wolę ściągnąć pacza ważącego 608MB niż w jakimś alternatywnym wszechświecie zapijać żale z lapkiem na padołku i nie zostawiając na Sony suchej nitki, czemu do cholery nie wydali tej gry w 2010 roku. Przy okazji wielu gier przeklinałem na czym ten świat stoi ściągając poszczególne patche (Burnout Paradise?), ale najwidoczniej tak się w dzisiejszych czasach tworzy gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 mam pytanko odnośnie tego najnowszego patcha 1.0 5odnośnie tych nie oficjalnych zapowiedzi z http://www.ps3site.pl/i-kolejny-potezny-patch-do-gran-turismo-5/59798/? Jak to prawda to wreszcie odpale online jak dadzą jakieś Cr. Pointsy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi