Opublikowano 20 grudnia 201014 l Z forum GTPlanet: Patch 1.05 zawiera: - Online Collector's Dealership added to GT Life My Home - Seasonal Events added to GT Life My Home - HUD can be turned off!!! - More prizes for AMG driving school special events. 'Nurburgring 24h' and '4h' tracks for getting all bronze in intermediate, Mercedes-Benz 190e 2.5-16 evo II for all silver intermediate, and CLK-GTR for all gold intermediate. - Mechanical damage on practice mode - Save games can be backed up - rewind to the start in a replay - "American Championship - Indy". The credit is increased from 98000 to 117000 now. Łatwiejsze trzepanie kasy - You can now restart a race directly after quitting it (without having to load the event again). Confirmed for B-sec at least. - punkty doświadczenia za wyścigi online dla mnie mega 2 prośby pojawiajace sie często na forach spełnili. Edytowane 20 grudnia 201014 l przez Markko
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Dokładnie Dla mnie też świetny update. Strasznie mnie ciekawi zwłaszcza pierwsza i druga opcja wymieniona przez Ciebie Może będzie można sprzedawać w końcu furki innym użytkownikom. Byłoby super Edytowane 20 grudnia 201014 l przez OmerPL
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Witam. Jak lub czym przejsc w b-spec Historic Racing Car Cup wyscig w "MONACO" bo mój ogier(lv22) Toyotą 7 Race Car '70 po tuningu nie daje rady? mam ten sam problem. Znalazłem na GTPlanet taki setup Toyota 7 Race Car '70 Setup: Downforce: F:60 R:85 Turbo: Mid RPM Range Turbo Kit (Stage 2) LSD: IT=30 , AS= 55 , BS=30 Transmission: 224mph top speed Suspension: Ride height= -30/-30 Spring Rate= 20/20 Dampers ext and comp both= 10/10/ Anti Roll Bars= 7/7 Camber: F= 7.0, R= 0.0 Toe: F= -0.10 / R= 0.15 Brakes: F=9 / R=8 mi ten setup nie pomógł, ale może Tobie pomoże. Wielu twierdzi że dał im zwycięstwo B-Spec na Monaco. Pisałem już jak to przejechać ;p musisz być po pierwszej prostej (tej w tunelu) przed klimatyzatorem (2j car) i wygrasz to bez problemu. Edytowane 20 grudnia 201014 l przez MaroS
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Mówimy o B-Spec. Niby jak mój gamon ma to zrobić?? Samymi rozkazami tego nie załatwisz.
Opublikowano 20 grudnia 201014 l b-spec tez mam zaliczone, ustawiać aby 2j car był za na starcie, i przy pętlach i szykanach spamować zeby zwlniał, ale robiłem to kierowcą na 24lvl rada do b-spec rozwijać 1 kierowcę do czasu endurace a potem puszczać leszczy na te wyścgi i potrafią lvelować po 5-10 lvl za wyścig. Edytowane 20 grudnia 201014 l przez MaroS
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Hah, teraz poprawili nagrody za AMG... ciekawe czy dostane mojego CLK-GTR <_<
Opublikowano 20 grudnia 201014 l - Online Collector's Dealership added to GT Life My Home Do kupienia są auta o które zawsze najwięcej ludzi pyta, czyli FGT, niemieckie Touring Car'y i pickup'y Oprócz tego 5 Skylin'ów
Opublikowano 20 grudnia 201014 l A co mam zrobić jeśli mam przejechane AMG wszędzie na złoto ?? Dostane nagrody za przejechanie tego jeszcze raz bo łatwizna była. I co to znaczy for all bronze / silver / gold intermediate ???
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Hah, teraz poprawili nagrody za AMG... ciekawe czy dostane mojego CLK-GTR <_< Taa... na szczęście wszystko oddali Świetny ten nowy update, postarali się.
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Kurcze a mi enduro leci na b-specu od rana i nie mam jak sprawdzić xd
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Woow w nowym patchu dostałem zawody sezonowe ,sieciowy salon kolekcjonera Edytowane 20 grudnia 201014 l przez marekjw2523
Opublikowano 20 grudnia 201014 l da się ściągnąć ten patch w inny sposób niż przez konsolę??? Nie mam netu w domu. W pracy bym łatkę pobrał.
Opublikowano 20 grudnia 201014 l EU Patch - link do patcha z GTPlanet, czy działa, jak to zaaplikować nie mam pojęcia
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Mechaniczne uszkodzenia w Practise Mode. Tzn. w zwykłych wyścigach A-Spec i B-Spec ich nie ma?
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Mechaniczne uszkodzenia w Practise Mode. Tzn. w zwykłych wyścigach A-Spec i B-Spec ich nie ma? Niestety...
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Nie jestem pewny czy było to przed patchem, ale za wygranie zawodnikiem w B-Spec dostaje się też exp w A-spec.
Opublikowano 20 grudnia 201014 l genialny patch... ale przyznam szczerze że powoli robi to się lekko śmieszne. Jeszcze dwa tak konkretne patche i co? erraty do recencji i ocen prawie wszystkich serwisów i gazet na świecie? bo za jakiś czas dostaniemy grę zupełnie nie podobną do tej ktorą kupiliśmy... a raczej bety za 200zł. To co się dzieje z tą grą niespełna miesiąc od premiery tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że ktoś z Sony na pełnej kur.wie wparzył do biur Polyphony z hasłem "macie wydać to przed świętami i je,bie mnie to,że gra nie jest nieskończona" I na serio chwała i pełen szacun dla Kaza za jego honor i ciągłe udoskonalanie tego produktu, bo wiele firm na świecie te poprawki zostawiło by dla następnej części. Edytowane 20 grudnia 201014 l przez Ficuś
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Nie jestem pewny czy było to przed patchem, ale za wygranie zawodnikiem w B-Spec dostaje się też exp w A-spec. Jaki event? Za wygranie 'Like the wind' dostałem exp tylko w B-Spec.
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Witam. Jak lub czym przejsc w b-spec Historic Racing Car Cup wyscig w "MONACO" bo mój ogier(lv22) Toyotą 7 Race Car '70 po tuningu nie daje rady? mam ten sam problem. Znalazłem na GTPlanet taki setup Toyota 7 Race Car '70 Setup: Downforce: F:60 R:85 Turbo: Mid RPM Range Turbo Kit (Stage 2) LSD: IT=30 , AS= 55 , BS=30 Transmission: 224mph top speed Suspension: Ride height= -30/-30 Spring Rate= 20/20 Dampers ext and comp both= 10/10/ Anti Roll Bars= 7/7 Camber: F= 7.0, R= 0.0 Toe: F= -0.10 / R= 0.15 Brakes: F=9 / R=8 mi ten setup nie pomógł, ale może Tobie pomoże. Wielu twierdzi że dał im zwycięstwo B-Spec na Monaco. dzieki wieczorem sprawdze i dam znac
Opublikowano 20 grudnia 201014 l genialny patch... ale przyznam szczerze że powoli robi to się lekko śmieszne. Jeszcze dwa tak konkretne patche i co? erraty do recencji i ocen prawie wszystkich serwisów i gazet na świecie? bo za jakiś czas dostaniemy grę zupełnie nie podobną do tej ktorą kupiliśmy... a raczej bety za 200zł. To co się dzieje z tą grą niespełna miesiąc od premiery tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że ktoś z Sony na pełnej kur.wie wparzył do biur Polyphony z hasłem "macie wydać to przed świętami i je,bie mnie to,że gra nie jest nieskończona" I na serio chwała i pełen szacun dla Kaza za jego honor i ciągłe udoskonalanie tego produktu, bo wiele firm na świecie te poprawki zostawiło by dla następnej części. Popatrz na kalendarz, jesteśmy w 2010 roku. GT5 miało być już wydane ponad rok temu i pewnie by było, gdyby wtedy ktoś wpadł na "pełnej (pipi)ie" do biura Polyphony, tylko co wtedy byśmy dostali? Alphę? Gdyby nie cholerne patche nie doczekalibyśmy GT5 w tej generacji. To co kupujemy w pudełku w sklepie to kod z jesieni 2010, bo trzeba do tego dodać czas kiedy to wszystko złożyli w całość i zaczęli tłoczyć. Obecnie jesteśmy kilka miesięcy kodu do przodu (przypuszczalnie) i wolę ściągnąć pacza ważącego 608MB niż w jakimś alternatywnym wszechświecie zapijać żale z lapkiem na padołku i nie zostawiając na Sony suchej nitki, czemu do cholery nie wydali tej gry w 2010 roku. Przy okazji wielu gier przeklinałem na czym ten świat stoi ściągając poszczególne patche (Burnout Paradise?), ale najwidoczniej tak się w dzisiejszych czasach tworzy gry.
Opublikowano 20 grudnia 201014 l mam pytanko odnośnie tego najnowszego patcha 1.0 5odnośnie tych nie oficjalnych zapowiedzi z http://www.ps3site.pl/i-kolejny-potezny-patch-do-gran-turismo-5/59798/? Jak to prawda to wreszcie odpale online jak dadzą jakieś Cr. Pointsy