winner 183 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ponoc patch 1.05 oprocz tych bajerków poprawia takie rzeczy: Screen Tearing, cienie, krawedzie w deszczu moze ktos to potwierdzic? Miałem właśnie pisać, że odczuwalnie dla mnie zmniejszył się Tearing, ale myślałem że mi się wydaje. Kolejna rzecz in plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) Wg mnie wlasnie ma, jak trzymam go na niebieskim poplu to ladnie smiga, a bledy(glupie) robi gdy jest w czerwonym. zgadza sie, tylko ze mój kierowca jest opanowana osoba zazwyczaj, co wskazuje jego wskaźnik w profilu kierowców(niebieskie pole), wiec nie powinien popełniać prostych błędów nawet przez zdenerwowanie, takich, jakie popełniał jego poprzednik, który był porywczy(czerwone pole). p.s po co załączać swoje własne utwory z PS3, kiedy GT5 ma je na wypasie. taki przykład przytoczę: http://www.youtube.c...h?v=UwF154CxYlo jeden z ulubionych i jedyny brzmiący w "Menu Świata GT" Edytowane 22 Grudnia 2010 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wg mnie wlasnie ma, jak trzymam go na niebieskim poplu to ladnie smiga, a bledy(glupie) robi gdy jest w czerwonym. zgadza sie, tylko ze mój kierowca jest opanowana osoba zazwyczaj, co wskazuje jego wskaźnik w profilu kierowców(niebieskie pole), wiec nie powinien popełniać prostych błędów nawet przez zdenerwowanie, takich, jakie popełniał jego poprzednik, który był porywczy(czerwone pole). p.s po co załączać swoje własne utwory z PS3, kiedy GT5 ma je na wypasie. taki przykład przytoczę: http://www.youtube.c...h?v=UwF154CxYlo jeden z ulubionych i jedyny brzmiący w "Menu Świata GT" Ja tam za elektroniczna nie przepadam, ale dopiero otwierajac trackliste zdalem sobie sprawe, ze GT to istny raj dla melomana wszystkiego jest tu mnostwo, piekny jazz, a muzyka klasyczna to same klasyki w wykonaniu najlepszych artystow Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 A mi muza nie podeszła i gram bez podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wie ktoś jak wgrać ten patch z gt5 do konsoli z pendriva??? Muszę jakiś katalog zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Update wypasiony. Pozwala z nadzieją patrzeć w przyszłość Wszystko by było idealnie tylko moim zdaniem w rankingach nie powinno być napisane jaką furą się jechało, bo skutkuje to tym, że jest tylko jedna właściwa fura to eventu i wszyscy nią jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 No to jak zgrać ten patch???? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Z jednej rzeczy Sony może być dumne odnośnie GT5. W ciągu 4 tygodni sprzedało się lepiej niż Forza 3 w ciągu 14 miesięcy (tzn. jeszcze będzie trzeba doliczyć dane z Ameryki i Japonii - ale to pewne, że przegoni ) Edytowane 22 Grudnia 2010 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 No to jak zgrać ten patch???? Konsola do neta, inaczej sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Patch 1.05 wprowadził więcej zmian o których PD się nie chwaliło: Usprawnienia do G25/27 "Thrustmaster"- nowa kierownica została dodana do obsługiwanych urządzeń Sortowanie samochodów w garażu zostanie zapisane Opcja ponownego odpalenia wyścigu po jego ukończeniu Poprawione tylne światła w ’91 Acura NSX Force FeedBack został usprawniony w RedBull X2010 Skrócone loadingi podczas zakupów w salonach samochodowych "Screen tearing"- już go nie uświadczycie! Wszystkie zdjęcia z galerii można przenieść do XMB za jednym zamachem Lekkie usprawnienia cieni Poprawione bugi 16 samochodów na torze w Arcade Mode Pikseloza wywołana deszczem i dymem w oku samochodów została usprawniona RE-Amemiya RX-7 ulepszony odgłos silnika http://www.ps3site.p...tki-1-05/60141/ btw. Ta piosenka dla mnie chyba jest najlepsza z całego soundtracka: http://www.youtube.com/watch?v=lBK4pMivaQU Edytowane 22 Grudnia 2010 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 UWAGA UWAGA Ważne pytanie Wpadła opcja G27 za małe pieniądze panowie. Powiedzcie czy GT5 już obsługuje tą kierownicę czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaca71 4 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Obsługuje ją od początku Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ma ktos jakies tipy jeszcze jak ukonczyc wyzwanie z fiatem 500, maks co osiagam to 5 miejace i 20 sek straty do audi;( niemozliwe byc pierwszym:-( tylko abs na 1 mam, jakie zmiany polecacie w zawieszneiu etc, mam 66 koni czyli maks co moge miec Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Z jednej rzeczy Sony może być dumne odnośnie GT5. W ciągu 4 tygodni sprzedało się lepiej niż Forza 3 w ciągu 14 miesięcy (tzn. jeszcze będzie trzeba doliczyć dane z Ameryki i Japonii - ale to pewne, że przegoni ) Nie przegoni w 4 tygodniu na pewno. Forza sprzedaje się ostatnio 200 tysięcy tygodniowo. Dopiero w 5 tygodniu GT5 wyprzedzi Forze 3. Ma ktos jakies tipy jeszcze jak ukonczyc wyzwanie z fiatem 500, maks co osiagam to 5 miejace i 20 sek straty do audi;( niemozliwe byc pierwszym:-( tylko abs na 1 mam, jakie zmiany polecacie w zawieszneiu etc, mam 66 koni czyli maks co moge miec Kup spoilery w gt auto, zmniejsz wagę przez wymianę szyb,skrzynie,sprzęgło,zawieszenie,zwiększenie sztywności,koło zamachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 UWAGA UWAGA Ważne pytanie Wpadła opcja G27 za małe pieniądze panowie. Powiedzcie czy GT5 już obsługuje tą kierownicę czy jeszcze nie? Ja mam G27 i polecam Działa wszystko oprócz 4 przycisków na kierownicy - nie można ich podpiąć do żadnej funkcji, może w następnym updacie... Ma ktos jakies tipy jeszcze jak ukonczyc wyzwanie z fiatem 500, maks co osiagam to 5 miejace i 20 sek straty do audi;( niemozliwe byc pierwszym:-( tylko abs na 1 mam, jakie zmiany polecacie w zawieszneiu etc, mam 66 koni czyli maks co moge miec Wydaje mi się, że bardziej od ustawień istotna jest Twoja linia wyścigowa - jak za bardzo hamujesz przed łukami, to później masz małą prędkość na wyjściu z zakrętu przez co sporo tracisz. Zobacz może na YT jakieś przykładowe przejazdy - np. - są nawet podane ustawienia zawieszenia. Ja mam pytanie do osób, które zaliczyły wyzwania z X1 - z jaką skrzynią to przeszliście - manual czy automat?. Dzisiaj to odblokowałem i to co tam się dzieje przypomina mi raczej Wipeout'a niż normalne wyścigi, ciężko skupić się na braniu zakrętów z prędkością ponad 300 km/h i jeszcze wachlowaniu biegami. Póki co Monzę zaliczyłem na brąz, ze stratą ok 2s do złota, z resztą powalczę dopiero w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Fajne są te zawody sezonowe z patch'a 1.05. Mam 3 srebra w pierwszej zakładce. Tylko pytanie: skąd wziąć Fiata 500 z osiągami podanymi w regulaminie? Rozumiem, że zaglądać codziennie do komisu? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Kup nowego (mimo, że ma napisane 69KM to rzeczywiście jest chyba 64 więc się mieści w limicie). Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Dzięki wielkie. Co prawda uplasowałem się na 2. miejscu, ale niech zostanie. Edytowane 22 Grudnia 2010 przez R4VEN Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wie ktoś jak wgrać ten patch z gt5 do konsoli z pendriva??? Muszę jakiś katalog zrobić? wgrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
arboos 4 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Panowie, jaki sprzęt mogę kupić najtaniej, żeby móc gadać na online ? Nie bardzo wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Powiem ci, że trudno jest znaleźć headset przez który nie można by gadać. Przez ten np. można pogadać. Edytowane 22 Grudnia 2010 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nie wgrał bo sie nie da w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nie wgrał bo sie nie da w ten sposób. wiesz... sam tego nie robiłem, wiec nie wiem, czy można, czy nie, ale wiem, jak sie to robi na PlayStationPortable, wiec czemu by nie spróbować w ten sam sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 A tak z ciekawości, jaki macie ranking światowy w zawodach sezonowych na Cape Ring? Dokładniej: druga zakładka, pierwszy wyścig, do 200 KM. Mam Civic'a o mocy 199 HP, zmodyfikowana karoseria, ale żadnych poważniejszych performance'ów i mój czas różni się o 10 lat świetlnych od najlepszego, tj. 24433 miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nie wgrał bo sie nie da w ten sposób. wiesz... sam tego nie robiłem, wiec nie wiem, czy można, czy nie, ale wiem, jak sie to robi na PlayStationPortable, wiec czemu by nie spróbować w ten sam sposób? Nie ma takiej mozliwosci i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi