MEVEK 3 440 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie wgrał bo sie nie da w ten sposób. wiesz... sam tego nie robiłem, wiec nie wiem, czy można, czy nie, ale wiem, jak sie to robi na PlayStationPortable, wiec czemu by nie spróbować w ten sam sposób? Nie ma takiej mozliwosci i koniec. wszystko sie da, tylko dużo łatwiej jest podpiąć pleya pod neta i ściągnąć STOP Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Panowie, jaki sprzęt mogę kupić najtaniej, żeby móc gadać na online ? Nie bardzo wiem Najlepszy jest oryginalny headset od Sony, każdy kto używał/rozmawiał z kimś kto go ma to doceni jego wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 No nie wgrałem. Konsola nie może rozpoznać pliku. Nie wiem może jakieś katalogi muszę zrobić. A jak wgrywałeś na PSP??? Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 No popatrz, to ci niespodzianka. Tak zrób katalog w zakładce zdjęcia i tam zgraj Niektorzy po polsku nie rozumieją widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomi_d 1 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) A tak z ciekawości, jaki macie ranking światowy w zawodach sezonowych na Cape Ring? Dokładniej: druga zakładka, pierwszy wyścig, do 200 KM. Mam Civic'a o mocy 199 HP, zmodyfikowana karoseria, ale żadnych poważniejszych performance'ów i mój czas różni się o 10 lat świetlnych od najlepszego, tj. 24433 miejsce. Też na początku spróbowałem Civikiem, któremu musiałem zdjąć trochę mocy ale było bez szans na dobry wynik. Sprawdziłem, że czołówka jeździła Mazdą prototypową (teraz nie pamietam nazwy), którą ja dostałem za wygranie jakiegoś eventu. Ta Mazda waży tylko 900 kg (deafultowo) i można zdjąć do 800 kg i podkręcić moc z wyjściowych chyba 130 hp. Po kilku przejazdach wczoraj wieczorem jestem jakoś 12 tysięcy któryś, ale jest potencjał na lepszy wynik. Zostało mi jeszcze trochę hp do podkręcenia, no i te przejazdy nie były idealne. Czy ktoś wie co się dostaje za określony wynik w tych eventach online? Nie wiem ile kasy warto wydawać na modyfikacje aut. Edytowane 23 Grudnia 2010 przez tomi_d Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mataman jak byś nie miał internetu w domu to też byś kombinował na wszelkie możliwe sposoby [czego ci z całego serca życzę] żeby moc grać po ludzku. Zachowaj swoje idiotyczne komentarze dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak mówię ze sie nie da, to sie nie da. Widać jeszcze nie dotarło do ciebie ze konsola to nie pc i nie możesz sobie grzebać jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w menu pogrywają kolędy Edytowane 23 Grudnia 2010 przez Mihau_ALU Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A ja mam problem. mam GT5 od 14 grudnia i jeszcze ani razu mi się nie połączyło z serwerem.... Ogólnie net na konsoli i online w innej grze działa a w GT mi nie chce połączyć z serwerem. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) odblokuje porty w routerze z gtplanet: TCP: 80, 443, 5223. UDP: 3478, 3479, 3658, 3659 Edytowane 23 Grudnia 2010 przez MaroS Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ktos gdzies juz to pisal, ale nie wiem gdzie. Na jakich ustawieniach grac na DFGT? FF na 10, wspomaganie kierownicy wlaczone czy wylaczone? Bo takie rzeczy jak tc, wychodzenie z poslizgu to wiadome ze wylaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mataman podobno PS3 też się przerobić nie dało, że super zabezpieczona itd. Jak widać przy pomocy zwykłego pendrive'a dało się wszystko obejść, nie grzebiąc nawet w bebechach konsoli. GeoHOT mówi ci ten pseudonim coś??? Jemu napisz, że konsola to nie pecet i że się nie da w niej grzebać. A ja wyszedłem z założenia, że jeśli coś jest do pobrania ze strony to mogę to zainstalować tak jak np robię z softem. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) (pipi) ale se prezent zasadziłem na święta Udało mi się wyrwać nówkę prosto od producenta G27 za jedyne 150€. Miałem kupować DFGT ( ~60€ ) ale jak się dowiedziałem, że mogę mieć G27 za połowę ceny to o mało nie spadłem z krzesła Edytowane 23 Grudnia 2010 przez MeL Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) A ja mam problem. mam GT5 od 14 grudnia i jeszcze ani razu mi się nie połączyło z serwerem.... Ogólnie net na konsoli i online w innej grze działa a w GT mi nie chce połączyć z serwerem. Pomoże ktoś? Ustaw poprawne adresy DNS w ustawieniach sieciowych konsoli + odblokuj porty w routerze. Edytowane 23 Grudnia 2010 przez jarken Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w menu pogrywają kolędy Mówcie o GT co chcecie, a ja i tak mam ogromnego banana na ustach, gdy włączam grę, a tam, dzień przed świętami, pogrywają różnorakie wersje kolęd. Polyphony to developer z najprawdziwszą klasą Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w menu pogrywają kolędy Mówcie o GT co chcecie, a ja i tak mam ogromnego banana na ustach, gdy włączam grę, a tam, dzień przed świętami, pogrywają różnorakie wersje kolęd. Polyphony to developer z najprawdziwszą klasą mam nadzieję, że długo będą wspierać różnymi dlc i innymi update'ami nasze gt Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kolędy pierwsza klasa w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mataman podobno PS3 też się przerobić nie dało, że super zabezpieczona itd. Jak widać przy pomocy zwykłego pendrive'a dało się wszystko obejść, nie grzebiąc nawet w bebechach konsoli. GeoHOT mówi ci ten pseudonim coś??? Jemu napisz, że konsola to nie pecet i że się nie da w niej grzebać. A ja wyszedłem z założenia, że jeśli coś jest do pobrania ze strony to mogę to zainstalować tak jak np robię z softem. Pozdro. To nie jest pendrive to po pierwsze, a po drugie za dużo myślisz. Może jeszcze powiesz ze masz konsole po JB ? Bo jeżeli tak to tam są drzwi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Koniec ot. Idzcie się kłócić gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nikt nie gra na DFGT nagle? ; P Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 zna ktoś dobry sposób do boostowania paska kariery w b-specu? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Nikt nie gra na DFGT nagle? ; P Ja TSC mam na 1 i ABS na 1 i tyle i bardzo dobrze się gra na DFGT co więcej mogę powiedzieć, Panowie poradźcie na co wydać 1 do 1,5 mln by dobrze się prowadziło może któreś ferrari ? Edytowane 23 Grudnia 2010 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nikt nie gra na DFGT nagle? ; P TCS na 0, ASM off, ABS1 FF jak kto lubi, 6 np. mi odpowiada w zupełności. ale polecam odpalić mapę szutrową z FF na 10 i zrobić kilkanaście kółek - ręce bolą... Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja podobnie: wszystko na off tylko ABS na 1. A FF oczywiście na maksa! Prawdziwi twardziele nie ustawiają go inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
nemix 36 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja po zakupie DFGT skopiowałem i usunąłem starego sejva (level 19) i zacząłem grac od początku.Wrażenia zdecydowanie lepsze z gry,na początku ciężko szło ale jest coraz lepiej.FF ustawiony na 10 ,gram na sterowaniu symulacja ,reszta standard.Ciężko się jeździ gokartami na FF10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi