Gość Grzegosz Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Na Allegro pojawiło się sporo aukcji z tym prototypem formuły 1 Red Bull. Wiecie może skąd nagle tyle ludzi ma to auto i to jeszcze sprzedaje po 10 sztuk? Może krąży jakiś kod/trik na jego uzyskanie? Zdobywasz 30 lvl, odblokowywujesz wyzwanie, przejeżdżasz 2 z 3 wyścigów. Kopiujesz save, przejeżdżasz 3 wyścig zdobywając auto, przesyłasz na 2 konto, podmieniasz save, znowu przejezdzasz 3 wyscig zdobywajac auto.... Nareszcie mam GT5, wprawdzie pożyczone od kumpla, ale raczej na dłuższy czas. Jestem wniebowzięty, krótko mówiąc. Na razie zrobiłem licencje B i A na złoto i męczę się z zadaniami specjalnymi. Czytam co rusz w tym temacie, że na padzie nie da się grać - osobiście nie zauważam różnic w trudności sterowania między GT5, a innymi grami. Jest ciężko, ale wszystko spokojnie jest do wygrania. Wesołych Świąt, co nie ;]. Licencje B i A są tak proste że pad wystarczy. Odpal sobie szkółkę AMG i przejedz na padzie Nurburgring na złoto Jak na razie zaliczyłem na złoto dwa pierwsze poziomy szkółki AMG (właśnie odblokowałem trzeci) - póki co było dość łatwo. Więcej problemów sprawiło mi zaliczenie wyścigu z Murcielago w Toskanii (zawody Grand Tour), ale jakoś się udało. Licencja I-C nie stanowiła większego problemu, zobaczymy co będzie dalej. Wprawdzie jestem dziecinny i w ogóle beznadziejnie biedny i słaby, bo gram na padzie, niemniej już teraz mogę stwierdzić, że dostałem takie Gran Turismo, na jakie czekałem. Przykładowo, nie dawałem rady w wyścigu Gallardo, więc odchudziłem go o 200 kg, kupiłem lepsze opony i wygrałem bez problemu (zero tuningu silnika) - piękna sprawa. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 prosze sie nie klocic w ten swiateczny czas jak ktos pisze cos niemadrego to poprostu to zignorowac dziekuje Cytuj
hubi3366 0 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 A ile wytrzymałościówek już przejechaliście? Dzisiaj przejechałem Indy 500 i zbieram punkty do 30 lvl i biore się za 1000km na Suzuce. Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 A ile wytrzymałościówek już przejechaliście?ani jednego nie przejechałem czekam może kazik da możliwość save... wtedy pomyślę Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Też mam 4 przejechane, myślę że przejadę wszystkie oprócz ostatnich 2, chyba że dadzą możliwość save - jak nie to będę się musiał poważnie zastanowić, ale mam jeszcze trochę czasu zanim wbiję potrzebny lvl. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 wczoraj jak siadlem przed kierownicą o 10 rano, z mała przerwa na kolacje wigilijna, grac przestalem o 1:20 w nocy dzisaj, bylem tak wykonczony ze brak słow , myslalem ze oczy mi sie przekręcą , minus siedzenia 1.5metra od 52cali tv . było jakies 15 godzin grania ,praktycznie z przerwą na wigilje ,przez ten czas doszedlem do 15 poziomu kierowcy, i w miedzy czasie testowalem autka na nurburgringu . kiedys w tym temacie napisalem ze gra ferrari race experience ,zjada na sniadanie gt5 pod wzgledem symulacyjnym , cofam te słowa, i przyznaje sie do wielkiego błedu . ta gra jest jednym wielkim j-simrpg . ps. jazda moją corvettą podkrecona na 841 kucyków na nurburgrinu - bezcenne . Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Zauważyłem, że niektóre zaliczone wyścigi w B-Spec zmieniają swoje ustawienia po wygraniu (np. w Dream Cars Championship na Behemocie pojawił się deszcz po wygraniu go na złoto). B-Spec to dobra sprawa, jak ktoś nie ma czasu na granie, ale w międzyczasie może zaglądać do gry, żeby koordynowac swoimi kierowcami. Cytuj
hubi3366 0 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 A ile kilometrów macie już na liczniku? Na moim zegarku widnieje liczba 10 500 km a GT5 mam od 25.11 Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 prawie 20 tys. z czego jakieś 13 zrobione w A-Spec Cytuj
mersi 804 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 (edytowane) Zrobiłem te zadanie season event NASCAR na Nurburgringu, łatwe, 1 typka już można w połowie 2 okrążenia wyminąć, dostałem oczywiście 1mln credistów i 100000 doświadczenia. Moge pożyczyć komuś te auto do tego zadania, w zamian za jakiś LM Race Car, Toyote 7 czy coś bo za cholere nie moge przejść Like in the Wind ;/ Edytowane 25 grudnia 2010 przez Merson Cytuj
hubi3366 0 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Like the wind ukończyłem Peżo 908 hdi fap jak chcesz to pożycze ale koło 23 i na maks. 2-3 h bo jest mi potrzebny Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Zauważyłem, że niektóre zaliczone wyścigi w B-Spec zmieniają swoje ustawienia po wygraniu (np. w Dream Cars Championship na Behemocie pojawił się deszcz po wygraniu go na złoto). B-Spec to dobra sprawa, jak ktoś nie ma czasu na granie, ale w międzyczasie może zaglądać do gry, żeby koordynowac swoimi kierowcami. potwierdzam ,warunki klimatyczne zmieniaja sie i jest pieknie , ale co z tego skoro SI nie potrafi dobrac odpowiednich opon do panujacych warunkow i zaczyna sie ,,cyrk na kolkach'' , polecam nabijac kasiore na tych wyscigach dopuki tego nie poprawili Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Kutwa, kupiłem ferrari F10 za 10 milionów i okazało się że nie można używać w karierze. Cytuj
maydayPL 4 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 (edytowane) ehh ale Veyrona w wersji premium to juz mogli zrobić, standard to za malo jak na mozliwosci mechaniczne tego wozidła Edytowane 25 grudnia 2010 przez maydayPL Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Do tych allegrowych sprzedazy X1 (lol), to mozna w ogóle wysłac komuś furke która jest powiedzmy od 25 poziomu a on ma 5? Nie próbowałem tego jeszcze w sumie Z tego co piszą na aukcjach ten Red Bull 2010X1 nie ma żadnych ograniczeń. A czy taki samochód który otrzymaliśmy w prezencie można dalej puścić w obieg? Cytuj
Gość mevek Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Do tych allegrowych sprzedazy X1 (lol), to mozna w ogóle wysłac komuś furke która jest powiedzmy od 25 poziomu a on ma 5? Nie próbowałem tego jeszcze w sumie Z tego co piszą na aukcjach ten Red Bull 2010X1 nie ma żadnych ograniczeń. A czy taki samochód który otrzymaliśmy w prezencie można dalej puścić w obieg? glowka do interesow widze no, no.. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 A ile kilometrów macie już na liczniku? Na moim zegarku widnieje liczba 10 500 km a GT5 mam od 25.11 Ja mam 30731 Km Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Czy warto robić kilku kierowców w trybie B-spec, czy też wystarczy jeden? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Tak, ale leveluj ich dopiero w endurace póścisz jednego i załapie odrazu z 15 lvl. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Tak, ale leveluj ich dopiero w endurace póścisz jednego i załapie odrazu z 15 lvl. jeden nie wystarczy? Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 (edytowane) A ile kilometrów macie już na liczniku? Na moim zegarku widnieje liczba 10 500 km a GT5 mam od 25.11 niecałe 10tys mam, z czego pewnie 1tys z b-spec (jeden kierowca - 8level) dobry człowiek - Paradise69_PL - pożyczył mi auto do nascaru, dzięki Edytowane 26 grudnia 2010 przez Bumier Cytuj
Julita 17 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 jeden nie wystarczy? Jesli w wyscigu ma brac udzial 4 kierowcow to mozna wybrac tylko dwoch. Ale jednego trzeba wymaksowac do konca paska kariery. Im wiecej ich jezdzi w wyscigach tym ten pasek wolniej sie uzupelnia, wiec nie warto wszystkich szkolic mozna tylko jednego. Kilometry zlicza za A i B spec wiec one sie sumują. Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Zrobiłem te zadanie season event NASCAR na Nurburgringu, łatwe, 1 typka już można w połowie 2 okrążenia wyminąć, dostałem oczywiście 1mln credistów i 100000 doświadczenia. Moge pożyczyć komuś te auto do tego zadania, w zamian za jakiś LM Race Car, Toyote 7 czy coś bo za cholere nie moge przejść Like in the Wind ;/ Like the wind bez problemu można przejechać Mazdą Furai, tylko trzeba ją odpowiednio ustawić. Ja spisałem ustawienia z netu i na żadnym zakręcie nie trzeba tym autem hamować, tylko na prostej Cię dochodzą. Próbowałem różnymi autami i udało mi się właśnie Furajem bez większych trudności a cieniutki w GT jestem Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 jeden nie wystarczy? Jesli w wyscigu ma brac udzial 4 kierowcow to mozna wybrac tylko dwoch. Ale jednego trzeba wymaksowac do konca paska kariery. Im wiecej ich jezdzi w wyscigach tym ten pasek wolniej sie uzupelnia, wiec nie warto wszystkich szkolic mozna tylko jednego. Kilometry zlicza za A i B spec wiec one sie sumują. Co do pasku kariery, to liderowi napełnia się nawet z faktu stworzenia kolejnego kierowcy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi