szejdj 2 804 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Musisz wejść w grze w Ustawienia --> Narzędzia i zaznaczyć 'Zainstaluj pliki na dysku'. Czy coś w ten deseń. Cytuj
villain 5 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Ja zupelnie przypadkowo zaliczylem przewrotke starym SLSem w szkole AMG Co do X2010 na padzie - bede musial z ciekawosci wrocic do PADa i poprobowac. Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 na jednej z tras jest wzniesienie przy szykanie z ktorej mozemy zrobic dachowanie, gwiazde, cokolwiek, tylko nie pamietam nazwy - skoncze wyscig to napisze. Trial Mountain - ostatnia szykana. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 (edytowane) Gralem wlasnie w wyscig specjalny Top Gear, poziom drugi - samochodem Lotus Elise. Nie za specjalnie lubie samochody z napedem MR (juz w poprzednich GT za nimi nie przepadalem), wiec wiedzialem ze beda problemy, ale nie spodziewalem sie, z bedzie to az takie trudne - samochod plywa po torze i prowadzi sie go jak po lodzie. Oczywiscie komputer jedzie idealnie i jak po sznurku, mialem problemy z dojechaniem na piatej pozycji zeby zdobyc brazowy puchar. Macie jakies rady do prowadzenia pojazdow MR ? Edytowane 4 stycznia 2011 przez saptis Cytuj
winner 183 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 po 1. Nie hamować i skręcać na raz. po 2. Nie wciskać gazu do deski. po 3. Wyłączyć wspomagacze i zostawić ABS na 1. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 (edytowane) Gralem wlasnie w wyscig specjalny Top Gear, poziom drugi - samochodem Lotus Elise. Nie za specjalnie lubie samochody z napedem MR (juz w poprzednich GT za nimi nie przepadalem), wiec wiedzialem ze beda problemy, ale nie spodziewalem sie, z bedzie to az takie trudne - samochod plywa po torze i prowadzi sie go jak po lodzie. Oczywiscie komputer jedzie idealnie i jak po sznurku, mialem problemy z dojechaniem na piatej pozycji zeby zdobyc brazowy puchar. Macie jakies rady do prowadzenia pojazdow MR ? to nie jest takie trudne, jak sie wydaje. jedyne, co musisz zrobic to opanowac auto, by nie wypadac z zakretow, reszta sama przyjdzie. nie trzeba nawet szybko jezdzic, wystarczy utrzymac sie na tracie i tyle. ja zrobilem na padzie to i ty sobie poraadzisz Sprzedaje GT5 więc pomyślałem, że rozdam wam autka. Napisze tutaj tylko szybkie i przydatne fury: Toyota 2010 Joey Logano #20 CAMRY (auto NASCAR) - 836km jesli chodzi o mnie to Toyotke bym chcial, ale pewnie sie nie zalapie tak tylko pisze, ze bym chcial, ale chciec nie znaczy miec Edytowane 4 stycznia 2011 przez mevek Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 wiem że się powtarzam, [było już gdzieś na forum okolice 60 strony] ale za cholerę nie mogę znaleźć. Były ustawienia pod Corvette którą można wygrać Szybki jak wiatr. Podacie jeszcze raz. Jest jakaś stronka gdzie są ustawienia pod auta z gt5? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 wiem że się powtarzam, [było już gdzieś na forum okolice 60 strony] ale za cholerę nie mogę znaleźć. Były ustawienia pod Corvette którą można wygrać Szybki jak wiatr. Podacie jeszcze raz. Jest jakaś stronka gdzie są ustawienia pod auta z gt5? generalnie to zwiekszasz przelozenia skrzyni biegow na powiedzmy 420km/h docisk aerodynamiczny takze zwiekszasz ,i to wystarcza na wygranie bez problemu Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) po 1. Nie hamować i skręcać na raz. po 2. Nie wciskać gazu do deski. po 3. Wyłączyć wspomagacze i zostawić ABS na 1. Dzieki. Wylaczylem TCS, ABS na 1, ale wlaczylem wychodzenie z poslizgu i to pomoglo. Dzieki tym ustawieniom samocod lepiej sie prowadzil i udalo mi sie dojechac na drugiej pozycji, jednak i tak trzeba delikatnie prowadzic. to nie jest takie trudne, jak sie wydaje. jedyne, co musisz zrobic to opanowac auto, by nie wypadac z zakretow, reszta sama przyjdzie. nie trzeba nawet szybko jezdzic, wystarczy utrzymac sie na tracie i tyle. ja zrobilem na padzie to i ty sobie poraadzisz Poczatkowo bylo bardzo trudne, teraz po przestawieniu wspomagaczy udalo mi sie dojechac na 2 pozycji, ale pierwszej nie zdobede, to juz jest bardzo trudne. Dzisiaj rano wlaczylem GT5 i pokazalo, ze mam jakis prezent - otworzylem zakladke prezenty, ale nic tam nie bylo, kliknalem odbierz, cos tam sie zaladowalo, wyskoczyl napis pobrano czy jakos tak. Nie mam pojecia co to bylo, nie zauwazylem zebym cos dostal. W rejestrze nic nie jest napisane, nawet nie napisali mi wczorajszej wygranej w wyscigu specjalnym Top Gear - dziwna sprawa. Moj router od przedwczoraj jakos dziwnie zamula - jest net, ale chodzi bardzo powoli - moze to dlatego. <_< Edytowane 5 stycznia 2011 przez saptis Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Sprzedaje GT5 więc pomyślałem, że rozdam wam autka.to sprzedajesz czy rozdajesz auta ? jak dla mnie jedno wyklucza drugie...powodem oczywiscie limit 1 auto - 1 dzień Cytuj
Qra 160 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Kupiłem corvettę zr1, kupiłem wszystkie najlepsze części, dokonałem modyfikacji wyścigowej, po czym okazało się, że usunęło to wszystkie zakupione części. Kur.wa. Do tego ma jakieś (pipi) malowanie i lakier można zmienić tylko w przedniej części auta. :confused: Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Kupiłem corvettę zr1, kupiłem wszystkie najlepsze części, dokonałem modyfikacji wyścigowej, po czym okazało się, że usunęło to wszystkie zakupione części. Kur.wa. Do tego ma jakieś (pipi) malowanie i lakier można zmienić tylko w przedniej części auta. :confused: Ty głupku!!! Trza było najpierw zrobić modyfikację wyścigową a potem tuningować Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Kupiłem corvettę zr1, kupiłem wszystkie najlepsze części, dokonałem modyfikacji wyścigowej, po czym okazało się, że usunęło to wszystkie zakupione części. Kur.wa. Do tego ma jakieś (pipi) malowanie i lakier można zmienić tylko w przedniej części auta. :confused: Ty głupku!!! Trza było najpierw zrobić modyfikację wyścigową a potem tuningować Sam tak zrobiłem "niestety" ale kij z tym Stać mnie Cytuj
MatrixW9 0 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Ale nie musicie od nowa kupować tych części, poprostu w garażu zakładacie je od nowa, ja też tak zrobiłem i jak zrobiłem modyfikacje wyścigową, to moc sporo spadła, wystarczyło tylko spowrotem założyć zakupione części i mamy na max'a stuningowaną Corvette z wyścigowym malowaniem Cytuj
diolek 43 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Kupiłem corvettę zr1, kupiłem wszystkie najlepsze części, dokonałem modyfikacji wyścigowej, po czym okazało się, że usunęło to wszystkie zakupione części. Kur.wa. Do tego ma jakieś (pipi) malowanie i lakier można zmienić tylko w przedniej części auta. :confused: Ty głupku!!! Trza było najpierw zrobić modyfikację wyścigową a potem tuningować Sam tak zrobiłem "niestety" ale kij z tym Stać mnie ja popelnilem to samoo ale i tak zamierzam jeszcze raz kupic z06 i je podkrecic bez opcji wyscigowej . Ale nie musicie od nowa kupować tych części, poprostu w garażu zakładacie je od nowa, ja też tak zrobiłem i jak zrobiłem modyfikacje wyścigową, to moc sporo spadła, wystarczyło tylko spowrotem założyć zakupione części i mamy na max'a stuningowaną Corvette z wyścigowym malowaniem dokladnie tak jest .ale i tak musze sobie kupic z06 bez opcji wyscigowej ,bo jest cudowna i jezdzi naturalniej Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Ogólnie uważam że Z06 jest jednym z lepszych wozów w grze Cytuj
FiFka 1 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Jakiego x2010 otrzymamy za vettel challenge, a jakie są tylko do kupienia, bądź unikalne?? Mam 29 lvl czyli do vettel challenge już niedługo ale mam straszna ciśnienie pojeździć już tym bolidem i zastanawiam się nad tym: klik ale jak mozna je dostać to poczekam... Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 za Vettel challenge otrzymujemy wszystkie 3 (1 za brąz, 1 za srebro, 1 za złoto) Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Nikt jeszcze nie wspomniał o tym, ze pojawiła się nowa partja Zawodów Sezonowych. Niestety tym razem są banalne bo jedynym ograniczeniem jest model samochodu. Liczę na to, że nowa porcja (być moze za tydzień - jak zakończą się te do 13.stycznia) będzie miała więcej ograniczeń. Cytuj
czapa 674 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Jakieś rady odnośnie zawodów sezonowych Toyotą Prius? Trochę ją stuningowałem ale za cholere to nie jeździ. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) Jakieś rady odnośnie zawodów sezonowych Toyotą Prius? Trochę ją stuningowałem ale za cholere to nie jeździ. opony wyścigowe twarde wystarczą... ogólnie wiele zakrętów nie odpuszczaj gazu, wcześniej otwieraj też gaz bo auto musi jakby najpierw odpalić... ogólnie to takie prędkości musisz mieć żeby spokojnie wygrać (opony wyścigowe twarde): - pierwszy zakręt w prawo ok. 100km/h - kolejny w lewo na pełnym gazie, w prawo też, potem ten w prawo przechodzi w lewo i potem znowu w dół w prawo - wszystko na pełnym gazie... - dohamowanie do prawego przed tunelem i przejazd ok. 100km/h, z dojechaniem do prawej krawędzi (lub środka) - lewy w tunel z prędkością ok. 60km/h - potem pełny gaz do przedostatniego zakrętu, do którego lekko hamujesz ze 150 do jakiś 120km/h no i pamiętaj o wczesnym odkręcaniu gazu... tuning jaki zrobiłem to jakieś 130 koni i 2 poziomy redukcji wagi, LSD nie kupowałem (tylko te drobnostki typu koło zamachowe), zawieszenie też sportowe z niepełną regulacją... Edytowane 6 stycznia 2011 przez pawel_k Cytuj
nemix 36 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Nikt jeszcze nie wspomniał o tym, ze pojawiła się nowa partja Zawodów Sezonowych. Niestety tym razem są banalne bo jedynym ograniczeniem jest model samochodu. Liczę na to, że nowa porcja (być moze za tydzień - jak zakończą się te do 13.stycznia) będzie miała więcej ograniczeń. Ogólnie to się chyba coś popsuło bo grałem wcześniejsze wyścigi sezonowe i tez nie ma ograniczeń. Cytuj
fatalfps 1 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Mam pytanie bo w GT5 grafika mi się wydaję nie taka jak powinna być samochody premium wyglądają nie za ładnie i trasy też.Można nastawić rozdzielczość jakąś w grze ? Mam Monitor Iiyama Pro lite E2607WS normalnie full hd.Może rozdzielczość w opcjach PS3 nie wiem. Grafika wiem że jest nie równa ale u mnie na pewno jest coś nie tak,pomóżcie proszę!!! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi