Gość RejdenForce Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 AMG -> Zaliczone na Zloto. zostalo, kilka z Rally(ogolnie) i Vettel. Dostałeś za to mietka amg takiego jak jest w sklepie, czy może jakiś specjalny model? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Za złoto dostajesz CLK-GTR (Standard) Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ukonczyl ktos wyzwania Vettela na GT driving forcce ? , prosil bym o wskazowki jak ustawic samochod i jak skonfigurowac kierownice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Zapewne wszyscy słyszeli o tym triku, ale warto przypomnieć: założyłem sobie nowe konto na PSN z datą urodzenia 2.02.1967 i jako prezent dostałem pięknego Forda Mark IV Race Car. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ukonczyl ktos wyzwania Vettela na GT driving forcce ? , prosil bym o wskazowki jak ustawic samochod i jak skonfigurowac kierownice. Na wyzwaniach przeciez nie da sie ustawic samochodu jedynie co mozesz zrobic to wlaczyc/wylaczyc wychodzenie z poslizgu, tc, abs itp. Narazie udalo mi sie zrobic na DFGT monze na braz, a na suzuce brakuje mi sekundy do bronzu. Najtrudniej bedzie z Nurbem, ale dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Najlepiej jest wyłączyć TCS, ASM włączyć i ABS na 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 jakie rady do Rally? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wyzwanie Loeba czy odcinki specjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Wyzwanie Loeba czy odcinki specjalne? Loeba poprosze: 2 i 3 wyscig(1'zaliczony ). da sie w ogole go przegonic? w 2 to duzo nadrabiam na starcie, na 1 ostrym zakrecie, ale potem jest lipa.. na zakretach mnie nosi i trace cenny czas ogolnie to dalbym rade, ale jest DS2 i czas gdzies mi ucieka pytam na przyszlosc(na zas, nadchodzacy weekend).thx Edytowane 2 Lutego 2011 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ogólnie rzecz biorąc to musisz jak najmniej wpadać w "ostre" poślizgi bo wtedy tracisz wiele cennych sekund jak auto mieli kołami. Lepiej wcześniej zahamować i puścić hamulec na wyjściu z zakrętu niż czekać z hamowaniem do samego końca i potem z jednoczesnym skrętem wpadać w podsterowny poślizg. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Płynna jazda to klucz do dobrych czasów. Agresywnie opłaca się jeździć tylko gdy znasz trasę, auto na pamięć i wiesz na co możesz sobie pozwolić. Szybki, płynny przejazd jest o wiele korzystniejszy niż bardzo agresywny, niby szybki przejazd. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Na YouTube jest masa filmików pokazujących, jak należy jechać. Ewentualnie włącz sobie wychodzenie z poślizgu i będziesz miał złoto z zapasem 10 sekund, ale nie ma przy tym żadnej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) ciekawe... nic, zobaczymy na weekend, co sie wykluje. dzieki ______________________ dzis wpadaja nowe zadania sezonowe? Edytowane 3 Lutego 2011 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Nie ma. Chyba że później będzie aktualizacja, ale zazwyczaj była o 4. nad ranem. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mozliwe, że pokuszą się dzisiaj o kolejny patch więc czekają z aktualizacją wyzwań. Bądźmy dobrej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza
FBI 18 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Zadanie vettela jest okrutne, co prawda brakuje mi 2 sec do brazu, korzystam z widoku kokpitu. Bo jak wezme widok predkoscio i obrotomierza to mnie zalewa krew. Smigam w GT od 1 czesci, ale ten X1 to przegiecie momentami w sensie modelu jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja mam jeszcze ciekawiej na padzie ukonczylem monze vettella , a grajac na kierownicy nie moge przejechac czysto pierwszego zakretu , a i pytanie z jakiego widoku najlepiej robic te wyzwania ( sprzed maski to jakis zart w x1) Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja w X1 jezdze tylko na widoku ze zderzaka. Z kokpitu nie wyrabiam a o pozostalych widokach to nawet nie ma co mowic hehe no moze poza tym z dachu, gdzie widac maske auta Ogolnie to wydaje mi sie, ze wyzwanie na Suzuce jest najtrudniejsze z tej trojki. Monze zrobilem dosc szybko, po dwoch godzinkach okolo (mowa oczywiscie o zlocie). Teraz mecze Nurburgring (jestem w stanie zrobic zlotko bo pierwsze mam 1:04:xxx ale mam problem z pojecaniem identycznego drugiego. Suzuka na koniec bo po poltorej godziny jazdy zdolalem tylko dwa, moze trzy razy dojechac do mety. Jezdze z wlaczonym wychodzeniem z poslizgu bo mozna urwac czas na dohamowaniach na niektoryh lukach Skoro i tak jazda tym czyms opiera sie na szczesciu i refleksie to czemu sobei nie pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Julita 17 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Najlepiej jeździć z widokiem z maski, a jak nie wychodzi to trzeba sie przyzwyczaić. Kokpit za dużo przeszkadza a widok ze zderzaka za bardzo kołysze na dochamowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Pany jest sprawa. Potrzebowałbym łepka posiadającego kopię GT5 i kartę telewizyjną do pieca lub cokolwiek innego, co pozwoliłoby zrzucić obraz w dobrej jakości (kamery odpadają). Trzeba by przegrać dwa, może trzy replaye po ok. 5-6min max. Jestem w stanie odwdzięczyć się jakimkolwiek autkiem premium dostępnym w salonie samochodowym o wartości nie większej jak 10mln Cr. Ewentualne propozycje proszę składać poprzez PW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Czy da się wyłączyć tę noobowską 'podpowiedź' doradzajacą, do jakiego biegu najlepiej zredukować przed zbliżającym się zakrętem? Tzn. wyłączyć bez pozbywania się zegarów prędkościomierza i obrotomierza - bo jedynie taki sposób na pozbycie się tego hintu udało mi się jak dotąd znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Czy da się wyłączyć tę noobowską 'podpowiedź' doradzajacą, do jakiego biegu najlepiej zredukować przed zbliżającym się zakrętem? Tzn. wyłączyć bez pozbywania się zegarów prędkościomierza i obrotomierza - bo jedynie taki sposób na pozbycie się tego hintu udało mi się jak dotąd znaleźć. Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Piom 0 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 co się stało z tymi czwartkowymi wyścigami zawsze mam wygospodarowaną chwilę właśnie na nie a tu wczoraj zonk... Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Są 2 możliwości: 1. Albo tak jak wcześniej się domyślałem, chcą wprowadzić jakieś większe zmiany i dodadzą wyzwania razem z patchem. 2. Albo mają jakiś problem z wprowadzeniem nowych (samochody w salonie kolekcjonerskim się zmieniły). Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) Jakiś czas przeglądałem sobie swoje fotki z GT4 i postanowiłem coś sprawdzić. Jak się okazało... nie myliłem się myśląc, że trasa Grand Valley w GT5 została żywcem przeniesiona z GT4. Poniżej fotki, które zrobiłem dla porównania. Widać, że jedynie tekstura asfaltu została zmieniona na nową a część pozostałych ma tylko lekko podbitą rozdziałkę. Niektóre zostały całkiem bez zmian. Niestety znowu nasuwa się pytanie... Skoro część tras skopiowali żywcem z PS2 to czemu nie wrzucili reszty tak zrobionych kopii? Zabrakło 5 lat na zrobienie kilku tekstur na te trasy? <_< Edytowane 4 Lutego 2011 przez Emet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi