winner 183 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja już się prawie w A zrównałem z B-Spec, ale teraz jak już prawie do tego 38lvl dobiłem to będzie to (pipi) długo trwać, żeby "dojechać" do 40. Ważne, że mi się nie nudzi i raczej długo jeszcze nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 jaak tam z Vettelem, sa jakies postepy? kto zaliczyl juz, kto niee,a kto sie wstrzzymal? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ja sobie Vettela włączyłem z ciekawości po osiągnięciu 30 lvl (z moimi umiejętnościami nie mam szans na brąz). Na 8 prób na Monzie zdołałem tylko dojechać do tych drugich szykan a później wypadałem z trasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ja nie dysponuje kierownicą, Monze zrobilem na braz, reszty nie ruszałem (gp/f 10minut zagralem, moze kiedys przysiądę do tego) za duze opóźnienia w skręcaniu sa na padzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 3x Silver póki co, ale grałem łącznie tylko 3h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) 3x Silver póki co, ale grałem łącznie tylko 3h. no to ladnie oby tak dalej.. _______________________________ dzieki, za porady dzieki nim, mam duze poprawy czasewe, jak widac ponizej: Grand Tour -> Toscana -> 1:52,760 jeszcze raz, thanks. do zaliczenia zotal Vettel i Eiger Nordwand z G.Tour'a, za ktorego sie zabieram wlasne Edytowane 15 Lutego 2011 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Przydalby sie jakis konkretny DLC z nowymi furkami, trasami, zawodami specjalnymi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Mi brakuje najbardziej większej liczby wyścigów endurance a te które są nie wykorzystują w pełni dynamicznej pogody & cyklu dnia i nocy (nie mówię rzecz jasna o wyścigach 24h, bo tych nie ruszę dopóki nie pojawi się opcja zapisywania w pit-stopie)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) Mi brakuje najbardziej większej liczby wyścigów endurance a te które są nie wykorzystują w pełni dynamicznej pogody & cyklu dnia i nocy (nie mówię rzecz jasna o wyścigach 24h, bo tych nie ruszę dopóki nie pojawi się opcja zapisywania w pit-stopie)... tez nie mm ich zaliczonych najpierw nuudne B-spec, nastepnie cale A - wliczaja 24h jakos to bedzie.. Edytowane 16 Lutego 2011 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 zapomnij o zapisywaniu. 24-godzinny wyścig da się ze spokojem zaliczyć w 2 dni. jeśli jedziesz x2010 to ze spokojem możesz się przespać łącznie ok 6h po zaparkowaniu auta na poboczu - bez pauzy, czyli jedziesz ok 18h. tsukubę 9h zrobiłem "na raz" z przerwami na lanie i jedzenie plus następnego dnia suzukę i Nur 4h. wystarczy tylko troche samozaparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
chojny 4 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 W Gran Turismo 3 i/lub 4 była możliwość "żyłowania" biegu na skrzyni AM poprzez trzymanie L2/R2 co umożliwiało przytrzymanie np. niższego biegu na bardzo wysokich obrotach uniemożliwiając automatycznej skrzyni wskoczeniu na bieg wyższy. Czy ktoś się orientuje czy opcja ta jest także w GT5?... Bo na triggerach nie zauważyłem żeby była. Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 W Gran Turismo 3 i/lub 4 była możliwość "żyłowania" biegu na skrzyni AM poprzez trzymanie L2/R2 co umożliwiało przytrzymanie np. niższego biegu na bardzo wysokich obrotach uniemożliwiając automatycznej skrzyni wskoczeniu na bieg wyższy. Czy ktoś się orientuje czy opcja ta jest także w GT5?... Bo na triggerach nie zauważyłem żeby była. "półautomatyczna" skrzynia została skasowana. niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
chojny 4 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 "półautomatyczna" skrzynia została skasowana. niestety. Półautomatyczna - właśnie tego słowa mi brakowało... I faktycznie - szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) GT-R Official RecordAchieve a time of 7´29.03 on Nurburgring Nordshleife in a Nissan GT-R 07 macie jakis pomysl, jak to zaliczyc? Edytowane 16 Lutego 2011 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 łatwo dość. Nie pałuj tylko jedź sobie spokojnie, nie wypadaj. Ja to zaliczyłem przy pierwszym kontakcie z GT5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) łatwo dość. Nie pałuj tylko jedź sobie spokojnie, nie wypadaj. Ja to zaliczyłem przy pierwszym kontakcie z GT5 dzieki, tylko ja tam mam z 20 sekund przewagi a trophy nie wpada... zla trasa? Edytowane 16 Lutego 2011 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 powinna byc tylko północna pętla Nur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 powinna byc tylko północna pętla Nur. a mi sie wydaje, ze cala inaczej skad te 20.sec w zapasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 To ma być ta co w GT4 była. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) powinna byc tylko północna pętla Nur. a mi sie wydaje, ze cala inaczej skad te 20.sec w zapasie? "Achieve a time of 7´29.03 on Nurburgring Nordshleife in a Nissan GT-R 07" ja w opisie trofeum widzę tylko to co już napisałem To ma być ta co w GT4 była. Chyba. czyli nordshleife (filmik jeszcze z gt4 http://www.youtube.com/user/posnaniak?feature=mhum#p/a/u/2/lEOuhCZ9I3o ) jeśli nie ma trophy to obstawiam nielegalny tuning w Twoim wozie, Edytowane 16 Lutego 2011 przez POSNANIAK Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Po 1 zaliczasz Akademię AMG na poziomie średnim, potem odblokowuje ci się Nordschleife na treningu. Wchodzisz, wybierasz GTR'a 07, Nordschleife, wyłączasz wszystkie asysty i zostawiasz ABS na 1. Jak wypadniesz z trasy/zaliczysz bandę/zetniesz zakręt to trophy nie wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Po 1 zaliczasz Akademię AMG na poziomie średnim, potem odblokowuje ci się Nordschleife na treningu. Wchodzisz, wybierasz GTR'a 07, Nordschleife, wyłączasz wszystkie asysty i zostawiasz ABS na 1. Jak wypadniesz z trasy/zaliczysz bandę/zetniesz zakręt to trophy nie wpadnie. wlanie zauwazylem, ze po wyglupach licznik czasu zmineia kolor na CZERWONY, co uniewaznia cala probe czasowa - zgaduje. autko jest z garazu szybkiej gry, ma to cos wspolnego? mam jechac wlasnym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Szybka gra -> Nurburgring Nordschleife (północna pętla) -> seryjny GT-R z oponami sportowymi (maks. twarde). Cytuj Odnośnik do komentarza
Piom 0 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Znowu niema zawodów czwartkowych ehh chyba gra pójdzie się kurzyć na półkę, wracam do wrc Cytuj Odnośnik do komentarza
Kapcior 4 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Znowu niema zawodów czwartkowych ehh chyba gra pójdzie się kurzyć na półkę, wracam do wrc stawiam że jutro z łatka pojawią się nowe sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi