BoryzPL 254 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja niestety nie gralem wiec nie mam zdania. Co moge stwierdzic jedynie poza tym co napisalem, to ze w realu "obraz przesuwa sie" wolniej niz na tv (ale i tak nie ma duzo czasu na glebsze myslenie ;P) oraz w deszczu lepiej czuc samochod niz w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 BoryzPL gratuluję zwycięstwa w turnieju:) Ja też brałem udział, w Łodzi byłem 5. Byłoby może lepiej ale pierwszy raz w życiu grałem na kierownicy a kilka godzin to za mało czasu żeby ogarnąć temat:( więc chyba te 5 miejsce takie złe nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Czekam na DFGT lub G27. Przemysl tez Fanateca CSR. Z tego co mi wiadomo to bedzie na bebechach GT2 czyli powinna byc lepsza od G27 przy zblizonej cenie...do tego moglbys jej uzywac zarowno do GT5 jak i FM4 Znalazlem dobra oferte i wkoncu zamowilem PS3+GT5. Licze ze w poniedzialek bedzie juz pod moimi strzechami Ze tez akurat urlop mi sie skonczyl... Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Szacun się należy. Jak przeczytałem relacje to serce do gardła skoczyło, takie wrażenie. Brawo stary, bo skill nie lada jest wymagany. Łukasz, Magik, Michał, walczymy ? ) Jeśli o mnie chodzi(o mnie?) to z miłą chęcią bym powalczył. Boryz gratulacje, też miałem chrapkę na ten wyjazd ale nie dość, że jechałem wtedy pierwszy raz na kierownicy to przejechałem tylko 3 kółka i musiałem się do domu zmywać (załapałem się jedynie na podkoszulkę:biggrin:) Co do kierownicy ja niedługo mam zamiar swoją DFGT sprzedać i zakupić Fanateca GT2. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dzieki Rajner i Lukasz za gratki A gdzie startowales Lukasz? Powiem ze od krk to juz mocna byla obsada w czolowce (bo wczesniej staralem sie wygrac jeszcze w Krakowie i Poznaniu ;P), ale np w Lodzi wygral taki Marcin co nie ma w ogole konsoli i troche pocwiczyl u kumpla przed konkursem (przynajmniej tak to zapamietalem , jesli tutaj zagladasz to sorry za walniecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 W Łodzi się zjawiłem ale tak jak mówiłem liczyłem na jakieś niebywałe szczęście by się załapać:biggrin: Czas jak pamiętam to miałem w okolicach 2:15 coś koło tego więc jak na 3 kółka byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 W Łodzi się zjawiłem ale tak jak mówiłem liczyłem na jakieś niebywałe szczęście by się załapać:biggrin: Czas jak pamiętam to miałem w okolicach 2:15 coś koło tego więc jak na 3 kółka byłem zadowolony. heh ja w katowicach nawet nie moglem sie dopchac ... na 3 stanowiskach graly 3 osoby nie dopuszczajac nikogo a na reszcie hostessy majac wszystko gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Szpic, nie zgodze sie ze tak bylo, normalnie w kolejce oczekiwalismy na swoja kolej, ale jesli ktos trafil na to drugie stanowisko wiec puszczal osobe nastepna w kolejce w oczekiwaniu na zwolnienie tego jednego stanowiska, bo na drugim bylo cos w kierownicy dupniete. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Kupując Fanateca trzeba mieć na uwadze, że za skrzynię H trzeba dodatkowo sporo dopłacić. Za 850zł można kupić G27 i sam prawdopodobnie ją kupię za niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Brak skrzyni H w standardzie Fanatec wynagradza znacznie lepszym Force Feedbackiem oraz możliwością dowolnej konfiguracji ustawień kierownicy (bardzo, ale to bardzo przydatny bajer). @Łukasz... Ty zdaje się nie posiadasz X360 ? Jeśli nie masz zamiaru zakupu tej konsoli, to lepszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie Fanatec GT3 RS v2 z pedałami Clubsport Edytowane 15 Lipca 2011 przez Michał102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Szpic, nie zgodze sie ze tak bylo, normalnie w kolejce oczekiwalismy na swoja kolej, ale jesli ktos trafil na to drugie stanowisko wiec puszczal osobe nastepna w kolejce w oczekiwaniu na zwolnienie tego jednego stanowiska, bo na drugim bylo cos w kierownicy dupniete. nie wiem ja bylem jednego dnia to tak bylo jak pisalem. Wkoncu w(pipi)iony (pipi)alem sie do hostessy aby wkoncu wziela sie do roboty i zwolnila miejsce. to trafilem akurat na ta z uwalona kierwonica z luzami jak w starym polonezie Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Generalnie to pamietam tylko jak bylo w niedziele, bo ja swojego czasu nie bylem w stanie pobic a rywale sie niebezpiecznie zblizali do mojego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) edit....chciałem sprowokować dyskusję, ale mi przeszło:) Edytowane 15 Lipca 2011 przez SM1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Jak zmienic rozdzielczosc w GT5 ? Posiadam tv hd ready ale w opcji grafiki wyswietla mi rozdzielczosc 1080p i nie moge zmienic rozdzielczosci na mniejsza , konole mam podpieta kablem hdmi 1.3 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Rozdziałke zmienisz w ustawieniach konsoli. Ustawienia >> Ustawienia wyświetlania Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Trzeba miec konto PSN zeby pobrac update do GT5? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Chyba nie. Jednak nie jestem pewien, nie chcę skłamać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Trzeba miec konto PSN zeby pobrac update do GT5? Mieć PS3 podpiętą do neta i nie założyć konta PSN... no proszę Cię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Na razie nie mam...czekam na konsole wiec sie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza
GT 0 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) hmmm szkoda ze za czasow tego konkursu road show nie mialem jeszcze ps3 dzis tak z ciekawosci, na luzie zrobilem kilka okrazen na ustawieniach konkursowych i bez wiekszej spinki udalo mi sie wykrecic 2:09 z groszami QQ a byla szansa zobaczyc nordschleife :( Edytowane 15 Lipca 2011 przez GT Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Na razie nie mam...czekam na konsole wiec sie pytam To nie Xbox Live, nie musisz płacić za online i możesz nawet założyć konto nawet na fake email bo nie musisz potwierdzać nic, tylko ze jak zapomnisz hasło to nie wejdziesz już na konto Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) @GT a z ustawieniami z ktorego konkursu? Pewnie pierwszego w Gdansku, bylem w 3 miastach i z dyskusji z ludzmi z ktorymi tam rywalizowalem to 2.09 z groszem jest bardzo ciezko do zrobienia. Wysokie 2.09 owszem bo sam atakowalem pare razy, ale ponizej 2.09.5 mysle ze ciezko, tymbardziej nie chce mi sie wierzyc ze bez wiekszej spinki Edit: oczywiscie pisze to bez wiekszej pychy, ale przez jeden tydzien zrobilem ok tysiac liczonych okrazen na Nurb GP i wg mnie ciezka sprawa jest zrobic 2.09 i to nie tylko jest moje zdanie, ale kazdej osoby ktora upalala ten tor pod konkurs. Edytowane 16 Lipca 2011 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Możecie podać te ustawienia ? Chętnie się sprawdzę. Wczoraj zrobiłem Vettel Challenge. Na razie brąz. Będzie batalia. Grunt, że X2010 wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) Jesli dobrze pamietam to takie: skrzynia: at opony p/t: sportowe twarde linia pomocnicza: off tcs: 5 wychodzenie z poslizgu off wspomaganie kierowania off asm: off abs:1 reszty opcji nie bylo wtedy jeszcze wiec pewnie domyslnie ogolnie jak wroce do chaty to sprawdze sam sie przejezdzajac, bo te ustawienia snia mi sie po nocach do dzis, wiec bede pamietal Edytowane 16 Lipca 2011 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 TCS na 5 i skrzynia AT ? Kto to wymyślał Potem pojeżdżę to chętnie sprawdzę. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi