Skocz do zawartości

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie da sie wylaczyc abs.

Musi byc min 1.

pozatym wszystko na off i mimo draftu goscie odjezdzaja ode mnie ze nie mam szans ich dogonic

Opublikowano (edytowane)

Post pod postem ale... przeglądając GTP (dział Forzy ) natknąłem sie na ciekawy gif z GT5.

http://www.abload.de...testgt5nxiv.gif

Driftowanie synchroniczne ftw :). Teraz gdy lada moment posiądę G27, mam nadzieję, że nie będę miał problemu z przestawieniem się na nową kierownicę (dotychczas DFP). Na pewno sprzęgło przyda się przy pokonywaniu bardzo ciasnych zakrętów boczkiem.

edit@up: Minimalne asysty i manualna skrzynia - nic więcej nie potrzeba.

Edytowane przez winner
Opublikowano

Jetem troche zaskoczony, ze jeszcze nie ma zadnego DLC do GT, niekoniecznie platnego, ale jakies bonusowe trasy czy autka sa zawsze mile widziane. :)

Mogliby dac ten tor dla gokartow, ktory wycofali przed premiera, kto wie, moze on jest na plycie, ale jakos zablokowany. ;)

Opublikowano

jesli vettel zdobedzie tytul na suzuce to kazdy kto w ciagu 1 tygodnia od tego zaloguje sie do gt5 dostanie x1 gratis

Opublikowano (edytowane)

Kaz tweetuje na temat Spec 2.0 (będzie darmowe):

1. Simplified interior view added to all standard cars.

2. User control of the weather change feature.

3. Added a setting sheet feature allowing you to save multiple car settings...

4. Spec 2.0 Opening movie

5. Improved UI response and usability

6. Replay front forward/rewind

7. Mid-race save feature for endurance races.

8. Expanded online lounge features (Narrowing down car types, shuffle races)...

9. Expansion of the B-Spec remote race you can play from GT.com (a graph display now shows changes in race rankings.)

10. Expanded Photo travel features / You can now take photo’s of cars together with your avatar...

11. Added a “NASCAR Pit Scene” stage to Photo Travel

12. Added eleven 2011 model NASCAR cars

13. Added the Nissan GT-R N24 Shulze Motor Sport,

kazunori-schulze-gtr-nurburgring-24h-2011.jpg

14. Improved physics and AI...

15. Support for the Logitec G25/G27 Steering wheel.

Something like this. For the DLC we’re preparing a racing car pack, a course pack, and a racing gear pack...I’ll let you know more about...

Edytowane przez SzczurekPB