szejdj 2 804 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ciekawe jak mamy rozumieć 'simplified' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Zrób sobie zdjęcie wnętrza premium i wszystko za wyjątkiem szyby pomaluj w paincie na czarno, będziesz miał pogląd na sprawę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Wreszcie sejw w trakcie wyścigów! A myślicie, że jakieś nowe auta/trasy dodadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) To raczej zostawili na DLC (mam taką nadzieję). Aha, Spec 2.0 powinno wyjśc między 9-15 października. Edytowane 5 Października 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ciekawe jak mamy rozumieć 'simplified' Takie bajery to mogli wydać przy premierze gry;) Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Oficjalna notatka z bloga: http://blog.eu.plays...ity-update-2-0/ Spec 2.0 wyjdzie 11 października. Wkrótce poinformują jakie auta i trasy będzie zawierało DLC Edytowane 5 Października 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Podobaja mi sie dodatkowe mozliwosci pogodowe przed wyscigiem. Ciekawe czy te nowe pojazdy co juz widac na fotkach (w sumie to z premium to widac tylko caterhama ) beda juz pewnie z platnego DLC. Oj bedzie kusic, bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Fajnie, że będzie widok z kokpitu we wszystkich autach, chociaż jakość woła o pomstę do nieba. co to za przyjemność mieć widok z kokpitu, który w środku jest cały czarny... Ale plus za chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Plus za chęci to by był, gdyby taki widok był od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 No ,ale nie było .A jak teraz dodadzą to też źle.Oj ludzie ,ludzie.Mnie cieszą te zmiany ,dobrze ,że gra się cały czas rozwija i jest poprawiana . Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Tylko temu ze premiera forzy 4 tuz tuz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ciekawe czy wypuszczą Spec 2.0 na płycie. Może teraz rozważę zakup gry związku z tym update bo mimo, że czekałem na ta grę z wywieszonym jęzorem zagłosowałem portfelem na inne gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Nareszcie jest support dla G27 i save w endurance Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Jaki widok z kokpitu by nie był, liczyłem na niego już przed premierą i teraz chętnie przejadę eventy, których unikałem ze względu na widok ze zderzaka :] swoja droga ciekawe, jaki kokpit dostanie Formula GT Cytuj Odnośnik do komentarza
Narian 0 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 coś w ten deseń na pewno. Sądzę że caterham jest wciąż "standard" i tak wygląda widok z wnętrza (jak dla mnie spoko). Generalnie wszystkie otwarte wozy wg mnie będą miały wnętrze w tym stylu, a te zamknięte czerń, choć ja bym wolał, żeby PD zrobiło jedno wnętrze w jakości premium z emblematami Gt i innymi pierdołami i dało je do wszystkich zamkniętych standardowych furek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Ciekawe czy wypuszczą Spec 2.0 na płycie. Może teraz rozważę zakup gry związku z tym update bo mimo, że czekałem na ta grę z wywieszonym jęzorem zagłosowałem portfelem na inne gry. Wątpię, z tego co tu ktoś pisał to nawet platyna nie jest up to date z poprzednimi łątkami i trzeba na wejściu co najmniej 2 Gb patchy ściągać. Edytowane 5 Października 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 macie kokpit : Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Szczerze to wygląda jakby TV się zje.bało. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Lipa straszna Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 xD nie no bez kitu przeciez to fake jest ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Niestety to nie jest fake. Kamera z kokpitu pojawi się bez polepszenia detali w nim Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Zamiast dać taką żenadę, mogli w ogóle tego nie robić. Teraz GT przedstawia się jeszcze żałośniej niż wtedy gdy nie było kokpitów. Na szczęście inne zmiany bardzo in plus do tego DLC, które może być niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Przeciez Kazunori pisał ze dodanie kokpitow w standardach to jest bonus za wszystkie petycje graczy ktorzy na sile chcieli to miec. Prosze bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Zamiast takiego "czarnego kokpitu" a'la GTPSP, powinni dać ustawienie kamery na masce auta, tuż przed przednią szybą. Tak żeby maskę było widać (jak w np. Daytona USA). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi