Masny 343 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Jeżeli Forza może mieć naklejki to my tez http://imageshack.us/photo/my-images/843/bramaahrweiler2.jpg/ Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 (edytowane) Spa http://www.youtube.com/watch?v=Wk2sYhnIe0A&feature=player_embedded PS. DLC jest już zawarte w Spec 2.0, więc jeśli ktoś je kupi to nie będzie musiał ściągać dodatkowych kilkudziesięciu/kilkuset MB. Edytowane 14 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Daltonistą nie jestem, ale dlaczego tor jest czarno-biały ? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 (edytowane) Superwysoka jakość nagrania, dlatego Powtórka ze Spa: http://www.youtube.com/watch?v=2tHi3oHbu3c&feature=player_embedded# Grający pisze, że tor jest zrobiony na równi z Nurburgringiem - czyli najwyższa klasa Edytowane 14 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Kozackie to Spa Szkoda, że cała gra nie trzyma tak wysokiego poziomu... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Spa w dobrej jakości: Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Zainstalowałem sobie poprawkę 2.0. Nie wiem po co te pseudo wnętrza w standardach, czy ktoś będzie jeżdził z tego widoku? Mogli dodać więcej aut premium i zostawić tak jak było. Nadal auta nie zostawiają śladów na piasku lub trawie. Za to faktycznie lepiej działa kontrola trakcji. Mimo wszystko kochane GT5 to wciąż encyklopedia, przy czym bez neta traci połowę swej wartości nawet dla single player. Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Nie wiem po co te pseudo wnętrza w standardach, czy ktoś będzie jeżdził z tego widoku? Mogli dodać więcej aut premium i zostawić tak jak było. Mnie w sumie ucieszyły, zacząłem jeździć z kamerą z kokpitu zamiast jak zawsze z dachu. Wskaźniki są jak przy jeździe ze zderzaka, więc lepiej niż przy kamerze z dachu, gdzie wskaźniki są ograniczone. Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 (edytowane) Nowe gokarty z DLC są dostępne w Arcade Mode. http://www.gtplanet....ad.php?t=226731 Edytowane 15 października 2011 przez Andrew21 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 a teraz pare zdjec z 2.0 i dlc. tutaj widac ze gt5 laczy za(pipi)istosc z szajsem z gt1 ;D Cytuj
kasper 3 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Gdzie ten szajs bo nie za bardzo łapię????dawno temu odpalałeś GT1? 1 Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 On zdjęciami pokazał zaje(pipi)stośc, szajs każdy z nas potrafi wyczaić, np drzewa rodem z psx (na które i tak nie zwracam uwagi bo się skupiam na prowadzeniu auta) Cytuj
kasper 3 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KczhmNQt1HA&feature=player_embedded Ten filmik to poezja.To Twoja robota? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Nie, znalezione na GTPlanet;) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Plusik dla PD za nową trasę. Ciekawe czy na tej jednej się skończy. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Dobra, odswiezylem sobie pare dni temu GT5, jednak wciaz nie moge ukonczyc tych rzeczy: -Wyzwanie Sebastiana Loeba -Szkola Jazdy Jeffa Gordona (ten ostatni poziom) -Wyscigi NASCAR -Wyscigi Formuly GT Ktos poda mi jakies ustawienia najlepsze zeby w miare bezproblemowo to powygrywac? Z gory dzieki Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 nascar wylacz wszystko, jedynie abs na 1 ( mniej sie nie da ) nie wyjezdzaj na 1 miejsce. Staraj sie draftowac. Dopiero na sam koniec wyprzedzaj btw tez nie umie zrobic nascaru Cytuj
rapen 4 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 siedzialem tera nad tym nascarem godzine prawie i nic, kompletnie tego nie umiem, meh meh wszystko inne, procz tych co wyzej wymienilem, poszlo mi bezproblemowo, w a-spec wszedzie zloto. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Nie rozumiem dlaczego ludzie mają problem z tym nascarem. To naprawdę jest proste. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Nascar chyba najtrudniej jest wygrac ten ostatni wyscig. Tam od samego poczatku trzeba sie przykleic do tych co sa przed nami i 3mac sie tak blisko jak to mozliwe. Draftowac trzeba maksymalnie i wyprzedzac kiedy sie da. Po kilku probach powinno sie udac wygrac. Braz b6yl latwy, nad zlotem trzeba byolo popracowac. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 To nie bylo tak wlasnie ze wylaczajac w Nascarze ABS nagle sie zadanie robilo proste? Po wylaczeniu jakies funkcji zadanie praktycznie wykonalo sie same, myslalem wlasnie ze po wylaczeniu abs'ów. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 a idzie gdzies w GT sprawdzic ile lacznie h sie gralo i ile km przejechalo? Cytuj
mataman 35 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 W swoim profilu masz ilośc przejechanych km. Ja mam coś troche ponad 30tys. Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 (edytowane) To nie bylo tak wlasnie ze wylaczajac w Nascarze ABS nagle sie zadanie robilo proste? Po wylaczeniu jakies funkcji zadanie praktycznie wykonalo sie same, myslalem wlasnie ze po wylaczeniu abs'ów. Bo tak właśnie było, ale po jakimś patchu nie można wyłączyć ABS na 0 i już ta sztuczka nie wchodzi w grę. A co do ostatniego wyzwania w NASCAR to moim sposobem na wygraną było żeby przy wyjeździe z boksów wpakować się na chama tak żeby ktoś przywalił mi w tył i wtedy w 1 zakręcie jestem np na 3 pozycji a nie na np 7. Ja sobie teraz jadę 24H Nurburgring i sie niemiłosiernie wkurzam bo do wyścigów wytrzymałościowych włączam zawsze sobie muzykę (swoją z HDD) i jedzie mi sie dobrze. Ale... po wstrzymaniu i wznowieniu wyścigu gra nie wczytuje mojej playlisty tylko odtwarza jakąś defaultową playlistę pomieszaną z różnymi piosenkami z HDD :confused: teraz muszę słuchać jakiegoś rzępolenia j-rockowego :confused: Edytowane 17 października 2011 przez rajnerGT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi