winner 183 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Szkoda, że gra nie dolicza do ilości przejechanych kilometrów, tych z multi. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Oczywiście, że dolicza. Co do metra, również te przejechane w jeździe próbnej przed wyścigiem. Co ciekawe dolicza też kilometry z Arcade Mode, ale jeśli wybierzemy w nim swoje auto, nie rośnie mu przebieg. Cytuj
winner 183 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Chyba jednak nie - spędzam masę czasu i robię ogromne ilości kilometrów (setki okrążeń) na multi podczas m.in. driftów, a nie został mi doliczony nawet kilometr. Chyba, że to muszą być wyścigi... Cytuj
ted360 17 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) Fakt, ja driftów nie jeździłem... Co nie zmienia faktu, że doliczać powinna :| Edytowane 18 października 2011 przez ted360 Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) DLC jest już w sklepiku... ale kogoś ostro po(pipi)iło z cenami. 29zł za samochody, 14zł za trasy, 7zł za ubrania i 7zł za kolory. Za cały pakiet 46zł. Patrzyłem na innych sklepach i u nas ceny są przeliczane nie wiem z czego... W dodatku w inncyh sklepach cała paczka kosztuje tyle samo lub mniej niż asuta z trasami (czyli u nas powinno być 39-43zł max.. a jest 46zł). Dla przykładu w USA cena całej paczki to 11,99$ ... ale przecież tam ludzie biedują i nie stać ich na takie ceny jak u nas... zenada... No cóż... zostaliśmy najzwyczajniej w świecie wydymani... Edytowane 18 października 2011 przez Emet Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Jeśli ktoś chciał kupić DLC ze składki to może sobie darować. Dodatki działają tylko na tym koncie, na którym się je kupiło. Sprawdziłem na innym koncie na swojej konsoli i nie było możliwości zainstalowania ich. Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Ale lipa, za grę zapłaciłem 189 złotych a teraz jeden DLC 46 złotych w którym są tylko dwie trasy. Jak tak dalej pójdzie to GT5 bedzie kosztować mnie jakieś 400 złotych. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 DLC jest już w sklepiku... ale kogoś ostro po(pipi)iło z cenami. 29zł za samochody, 14zł za trasy, 7zł za ubrania i 7zł za kolory. Za cały pakiet 46zł. Patrzyłem na innych sklepach i u nas ceny są przeliczane nie wiem z czego... W dodatku w inncyh sklepach cała paczka kosztuje tyle samo lub mniej niż asuta z trasami (czyli u nas powinno być 39-43zł max.. a jest 46zł). Dla przykładu w USA cena całej paczki to 11,99$ ... ale przecież tam ludzie biedują i nie stać ich na takie ceny jak u nas... zenada... No cóż... zostaliśmy najzwyczajniej w świecie wydymani... 14 zł za trasy to jakoś dużo nie jest. Za to cena za auta trochę nie teges. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Jeśli ktoś chciał kupić DLC ze składki to może sobie darować. Dodatki działają tylko na tym koncie, na którym się je kupiło. Sprawdziłem na innym koncie na swojej konsoli i nie było możliwości zainstalowania ich. No to niech sie calują, kupuje tylko tory. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Jeśli ktoś chciał kupić DLC ze składki to może sobie darować. Dodatki działają tylko na tym koncie, na którym się je kupiło. Sprawdziłem na innym koncie na swojej konsoli i nie było możliwości zainstalowania ich. No to niech sie calują, kupuje tylko tory. Jest i oficjalne info: http://eu.gran-turismo.com/pl/news/d36027.html Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Po SPA jezdzi si naprawde kapitalnie Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 SPA jest jakoś ciekawie zaimplementowane, dodatkowe wyścigi, sezononowe? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Pewnie jako nowa trasa w szybkiej grze i w treningu Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Panowie, doradzie mi. Trasy kupuje na bank, bez gadania. Podobaja mi sie stroje dla kierowcy. Zastanawiam sie najbardziej nad samochodami. Jest tam cos nowego, czy te wszystkie samochody to przerobione, oblepione reklamami wersje samochodow premierum, ktore sa w podstawce? Czy ktorys z tych samochodow jest czyms nowym? Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Waham się czy kupić same trasy, czy cały pack, dlatego przyłączam się do tego o co pytał Voytec, a od siebie zapytam jak to jest z lakierami - są wielokrotnego użytku czy tak jak w podstawce przepadają po pomalowaniu auta? Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Lakiery z tego co wiem przepadaja (są po jednej sztuce) ale nie sprawdziłem jeszcze czy da się je wysłać. Samochody to właściwie wersje RM już obecnych w grze aut. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Juz obecnych? Pff, to w takim razie kupuje same trasy. Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Ja również w takim układzie biorę tylko trasy i czekam na DLC z nowymi samochodami(o ile w ogóle takie mają w planach). Cytuj
peter 7 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) Panowie placicie na PSN prosto z karty czy z karty pre-paid, bo kupiłbym same trasy, ale z konta troche sie boje, znowu pre-paid to ok 80 pare złotych z tego co widze na Allegro. Edytowane 18 października 2011 przez peter Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Juz obecnych? Pff, to w takim razie kupuje same trasy. Nie wiem czy wiesz ale sciagajac latke 2.0 masz juz u siebie SPA i mozesz do woli jezdzic online nie kupujac toru 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Juz obecnych? Pff, to w takim razie kupuje same trasy. Nie wiem czy wiesz ale sciagajac latke 2.0 masz juz u siebie SPA i mozesz do woli jezdzic online nie kupujac toru Tak, czytałem gdzieś, że ściągająć update 2.0 te DLC sciaga sie razem z tym, a kupujac DLC po prostu sie ten stuff odblokowywuje. Zakupu nie zaluje bo jezdze glownie sam, a tor jest kapitalny. Poziom Nurby Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) I pograne...na składki szkoda że takie coś wyprawiają... http://polygamia.pl/..._.html#opinions Edytowane 18 października 2011 przez sentryandy Cytuj
winner 183 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) No i dobrze. Dzięki temu będą zyski - będą kolejne DLC. Co jak co, ale te 46zł mogę wydać na dodatek do GT5. Mi to nie przeszkadza. PS: Mam pewien problem - otóż kupiłem na swoim koncie DLC, pobrało mi pieniądze, ale nie mogę pobrać, przy próbie wejścia jest napis: "This content cannot be accessed on your accont" O co chodzi? Nie mam ani kasy, ani DLC - sprawdziłem w grze. Edytowane 18 października 2011 przez winner Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 W grze w menu głównym wejdź w nową ikone (strzałka po prawej). Tam będzie "instalacja" dodatków. Swoją drgoą kpina z tymi samochodami.. nie dosć, że kosztują tyle, to jeszcze dostajemy po tylko 1 sztuce. Jeśli chcemy mieć 2 (np w róznych kolorach ) musimy kupić je znowu za 29zł (!!!) 1 Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Ale mnie dzisiaj gra rozśmieszyła... jestem w trakcie 24H Nur i miałem deszcz w trakcie. Gdy przestało padać i tor zaczął przesychać i wytworzyła się sucha linia wyścigowa to jadąc po niej za samochodem kłęby wody a jadąc poza suchą linią po mokrym za samochodem nic, tak jak by było sucho japońce zawsze mieli do wszystkiego swoje podejście ale bez przesady xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi