peter 7 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) chyba zaczne nim tez jezdzic Edytowane 24 października 2011 przez peter Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 koncówka i podłożony dzwiek miażdży Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 o kurde rozwaliło mnie to Cytuj
Bond 2 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Naprawę to zabawny filmik ale końcówczka miażdząca Cytuj
villain 5 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Bodaj w GT2 maksowalem Daihatsu Midget II, ale bez zadnych "cheatow" nie udalo sie przekroczyc 200km/h Piekna furka A co do "bujania" sie kierownicy to nie do konca rozumiem o co Wam chodzi - gram na G27 z FF ustawionym na 10 i nic sie nie dzieje - zrobilem Vettel Chalange i tez wszystko bylo OK, kierownica sama sie kreci tylko wtedy gdy ja "puscimy", ale to normalne - FF. Cytuj
winner 183 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Fajne, ale i arcytrudne auto do driftu. Polecam spróbować Cytuj
villain 5 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Tak tylko chcialem sie nieskromnie pochwalic, ze wczoraj wpadla platyna w GT5 Bez zadnych cheatow zwiazanych z Vettelem, ale z wylaczonym ABS w naskarze... bede musial przejachac z wlaczonym zeby mi snu z powiek nie spedzalo Edytowane 26 października 2011 przez villain 2 Cytuj
winner 183 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Heh, sam się czasem zastanawiam, czemu tak zwlekam z tą platynką - od grudnia mam te 88% i siedzę na 3 srebrach w Vettelu. Do tego jeszcze muszę "przejechać" drajwera kilka razy w B-Spec i kupić kilka aut. Muszę w końcu przysiąść i zezłocić to wyzwanie, a reszta to formalność. PS: Na jakim kółku splatynowałeś GT5? U mnie to będzie łączone, bo do niedawna poruszałem się przy użyciu DFP. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 No dobra a jak grindowaliście karierę kierowcy w b-spec? Bo mój chłopek po przejechaniu całego b-spec nie ma nawet połowy paska "kariera" a 40lvl już wbity dawno. Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Najkrótszy wyścig w b-spec (Sunday Cup na Tsukubie). Bierzesz X2010/X2011 i "puszczasz" bota do znudzenia. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 A czy jak będę puszczał wyścigi zdalnie przez www to tez "kariera" będzie sie nabijać ? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Patch 2.1 się pojawił - 112MB do pobrania. Edytowane 27 października 2011 przez Emtebe Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Który naprawia (niby) m.in. błąd z autopilotem z Pit Stopu o którym rozmawialismy wczesniej Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Można teraz tez jeździć zwykłymi autami po tym torze kartingowym. Świetnie się po nim driftuje. Polecam obejrzeć sobie replay z przejazdu po tym torze... graficzne mistrzostwo! Niestety przy okazji wywalili znowu te efekty w Photo Mode, które pojawiły się wraz z 2.0. mam nadzieję, że to przez przypadek i niedługo znowu je dodadzą. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) Mam pytanie, czy jak przeniose zapis gry z jednej konsoli na druga (planuje zmiane modelu konsoli na nowszy) to czy bede mogl dalej zdobywac trofea? Juz w sumie jestem blizej platynki niz dalej i nie chcialbym zeby przez zmiane konsoli stracic mozliwosc jej dobicia... Edytowane 30 października 2011 przez BoryzPL Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Oczywiście, że tak tylko najpierw zrób synchronizację trofeów na starej konsoli a później to samo na nowej. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Czy to normalne, że patche tak długo się instalują? Wreszcie mam okazję zagrać w GT5 u siebie i doczekać się nie mogę końca downloadu. 1 Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Żal mi ciebie;) 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Dobra patche i instalka gotowe. ;o 1 Cytuj
todei 0 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Powiedzcie mi proszę. Czy w trybie kariery są jakieś wyścigi w których będą w końcu włączone uszkodzenia mechaniczne??? Mam 34lvl i zaliczonych już kilka z wytrzymałościowych a tu dalej nic...Zupełnie tego nie rozumiem, skoro to jest, to powinno, to być od samego początku w karierze, a nie tylko w szybkim wyścigu...mnóstwo na tym traci świat gt:( Edytowane 31 października 2011 przez todei Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) A sejw z GT nie jest czasem chroniony i nie można go przenieść? todei, nie ma uszkodzeń mechanicznych w karierze. Edytowane 31 października 2011 przez rajnerGT Cytuj
mataman 35 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Po któryms tam patchu save mozna kopiowac. Cytuj
shitface 1 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Witam, zastanawiam się nad zakupem GT5 i związku z tym chciałem zapytać czy ktoś kto ma grę od początku mógłby przedstawić w telegraficznym skrócie najważniejsze zmiany jakie w niej zaszły wraz z kolejnymi aktualizacjami? Wszystkie recenzje opierają się na wersji premierowej a ja chciałbym mieć przybliżony obraz tego jak gra wygląda obecnie. Nie chodzi mi tu o jakieś kosmetyczne zmiany, raczej o takie które mogą mieć wpływ na ocenę gry. 1 Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) z ważniejszych rzeczy: Update 1.03 - wprowadza uszkodzenia mechaniczne http://www.gtplanet....-now-available/ Update 1.04 - wprowadzone zawody sezonowe http://www.gtplanet....-available-now/ Update 1.06 - remote race i punkty PO http://www.gtplanet....w-full-details/ Spec II - ostatnia duża zmiana, nie ma co przypominać co tam doszło bo każdy raczej dobrze pamięta... http://www.gtplanet....-now-available/ poza tym w praktycznie każdym update dochodziły jakieś poprawki pierdół, drobne zmiany w modelu jazdy czy AI, jakieś poprawki bugów czy jakieś poprawki do istniejących rzeczy (np. zmiany w nagrodach czy wymaganych czasach na zaliczenie eventu). gra po updatech nie zmieniła się o 180 stopni, nadal ma mnóstwo swoich głupich wad i archaizmów, tyle że jest tego mniej. generalnie gra po patchach jest też trochę mniej wkurzająca dzięki poprawkom interface'u - do dziś pamiętam jak wkurzało mnie potwierdzanie każdej wykonanej rzeczy, w którymś patchu w końcu doszli do wniosku że nie muszę klikać X żeby potwierdzić że nowa skrzynia została zainstalowana - okienko samo znika po sekundzie. niby pierdoła ale takich pierdół i drobnych archaizmów nagromadziło się w GT5 sporo i dzięki patchom udało im się trochę grę uprzyjemnić... Edytowane 6 listopada 2011 przez pawel_k Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi