MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 To będzie za darmo nie? Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 Czemu nie dodadzą opcji robienia fotek bez pauzy :C Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 W trailerze pojawiła się też zupełnie nowa trasa: Willow Springs Raceway: http://www.youtube.com/watch?v=FVZB1nyv_t8&feature=player_embedded http://www.gtplanet....urismo-5-video/ Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=t8f11v2Lsls&feature=youtu.be Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Ostatnie 2 trailery ujawiniły 3 trasy, których nie ma w GT5. Willow Springs (C7), Apricot Hill i Seattle Circuit (NSX). Ciekawe czy to element jakiejś aktualizacji do GT5.. DLC.. czy może GT6... Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 a ja dalej nie rozumiem na cholerę Polyphony odwzorowuje nowe tory jak w GT5 jest cała masa brakujących torów z poprzednich części, i to nie tylko ich projektu ale też te prawdziwe, chociażby jedna z moich ulubionych Valencia Circuit którą mieli w Tourist Trophy czy GT na psp... jeszcze jakby to był jakiś tor-legenda typu Spa, ale jakieś Willow Springs? no sorry... Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Ostatnie 2 trailery ujawiniły 3 trasy, których nie ma w GT5. Willow Springs (C7), Apricot Hill i Seattle Circuit (NSX). Ciekawe czy to element jakiejś aktualizacji do GT5.. DLC.. czy może GT6... Do tego ostatnie ujecie w trailerze NSX z animacja chmur. Dotychczas niebo w Gt5 to byly zwykle "fotki". Moze rzeczywiscie robia GT6 z takim bajerem. Albo cos na wzor showroom z FM4. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Do tego ostatnie ujecie w trailerze NSX z animacja chmur. Dotychczas niebo w Gt5 to byly zwykle "fotki". Moze rzeczywiscie robia GT6 z takim bajerem. Wielka rewolucja, dostaniemy pewnie w GT6 zamiast modelu zniszczeń Z innej beczki - nie chciałby ktoś podarować mi Forda Mark IV? Tylko tego mi brakuje z premium Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 To zbieraj kasę i kup własnego Cytuj
rela2 2 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Mam pytanie, czy tor test track top gear wystepuje tylko w zawodach specjalnych, bo nie mam normalnie go na liscie? I drugie pytanie prosze powiedzcie jak zmienic intro ze starego na tego z aktualizacji 2.0. Z gory dzieki Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Tym bardziej ze już wysyłac nie można furek, które są warte więcej niż 1 mln Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 @ rela2 Ten tor można odblokować zaliczając Zawody Specjalne Top Gear. Intro 2.0 musisz najpierw pobrać z GT TV, a potem w Opcjach z poziomu GTLife odhaczyć je tak, by odtwarzane było zamiast starszego. Cytuj
rela2 2 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Hal Emmerich - bardzo dziękuję za pomoc Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Ostatnie 2 trailery ujawiniły 3 trasy, których nie ma w GT5. Willow Springs (C7), Apricot Hill i Seattle Circuit (NSX). Ciekawe czy to element jakiejś aktualizacji do GT5.. DLC.. czy może GT6... nie kumam właśnie tego. Ale trailery przed premierą GT5 też pokazywały trasy, których ostatecznie nie było w fullu min. pikes peak czy el capitan. Umysł Kaza jest nieodgadniony. Ja jednak wolałbym Gt6 na ps4, GT5 trochę przydusił się przez ten engine i architekturę ps3. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Wiem, że trochę późno piszę, ale o godzinie 19.00 dziś odpalamy wyścig testowy celem sprawdzenia zainteresowania. Także jeśli zdążycie to przeczytać to serdecznie zapraszamy. Wystarczy wysłać prośbę o dodanie znajomego w PSN. Szczegóły w linku powyżej, w drugim poście Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Pojeździłem nową Corvettą w GT5 i muszę powiedzieć, że jeździ się miodnie. Kapitalny dźwięk i prowadzenie. Miałem okazję pojeździć na G27 zamiast na DFGT, więc na manualnej skrzyni jest już w ogóle pocisk :] Tor Indianapolis, opony sportowe twarde, wszystko włącznie z ABS na OFF - czas 1;43;989 Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Już w następną niedzielę, tj. 27.01, ruszamy z kolejnym, trzecim już z kolei, sezonem naszej ligii GT5 - GTEvent. Jako, że wciąż brakuje nam kilku dodatkowych kierowców na torze, by nadać zabawie większego kolorytu, zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w rozgrywkach. Nadal regularnie grywasz w GT5? Jesteś w stanie poświęcić póltorej godziny tygodniowo dla niesamowitych wrażeń w miłym, kulturalnym gronie? Nie zastanawiaj się dłużej. Nie zwlekaj i dołącz do nas. To właśnie w online GT5 pokazuje prawidziwy pazur i dostarcza wrażeń, jakich na próżno szukać w singlu. Razem ze zgraną ekipą możesz pomóc nam wycisnąć ostatnie soki z tej gry. Inforamcje ogólne o Evencie: - jeden godzinny lub nieco dłuższy wyścig tygodniowo (niedziela; kwalifikacje o 18:30, start o 19:00) - czysta jazda w duchem zasad CRC (Clean Racers Club) oraz regulaminem Eventu. - jazda bez wspomagaczy (ewentualnie jedynie z ABS - zależnie od wyścigu) - system punktacji oraz kar - wszelkiego rodzaju klasyfikacje - uszkodzenia ciężkie (możliwe do naprawienia w pit stopie) Po więcej szczegółowych informacji oraz w celu zgłoszenia swojego udziału, proszę pisać do mnie na priva. Gorąco zachęcam wszystkich grających jeszcze w GT5 do dołączenia do ligii. Zabawa jest nietuzinkowa, emocje wylewają się z ekranu litrami, a tydzień oczekiwania na kolejny wyścig zdaje się ciągnąć latami;) Kilka osób z tego forum, które gościło już na Evencie, może to wszystko potwierdzić. Zapraszamy 2 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 No panowie, dziś już drugi wyścig sezonu, a was jakoś nie widać :> Mam nadzieję, że jednak się pojawicie bo do kompletu w pokoju jeszcze brakuje Zapraszam na dzisiejszy wyścig i na kolejne także, w swoim i innych uczestników imieniu. Szczegóły w drugim poście tego tematu jak wcześniej było pisane. Pozdrawiam. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Podbijam i zapraszam serdecznie raz jeszcze. Mam nadzieję, że po zapowiedzi GT6 rozbudzi się chęć rywalizacji Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Sposób na prowizoryczną zmianę pogody na KAŻDEJ trasie w grze (tylko online). Wizualnie jedyna zmiana to chmura wodna za autami i sam padający deszcz/śnieg, jednak fizyka mokrej naiwerzchni działa. 2 Cytuj
Linek 187 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Mam krótkie pytanie/problem - w GT5 (spatchowane) sixaxis przestaje mi działać w menu. Odpalam, działa przez 2-3 sekundy i później przestaje reagować. We wszystkich innych grach nie stwarza problemów, tylko tutaj - ktoś się z czymś takim spotkał? Dodam, że jest to jedyne, co mam "podpięte" pod PS3 - nie mam żadnej kierownicy, drugiego pada, ani niczego takiego. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 No ja mam inny problem . Została mi ostatnia licencja na złoto : start i hamowanie na mokrej nawierzchni . Brakuje aż 0,2 sekundy i mam już nerwa . Jakieś rady ? Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 Nie wiem jakich rad oczekujesz przy tej licencji? Cwicz az wpadnie zloto, jest to do zrobienia w 5minut, dojdz gdzie jest punkt hamowania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi