chojny 4 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Dzięki wielkie. Jest złoto. Swoja drogą, ciekawe jak długo jeszcze będziemy otrzymywali zawody sezonowe. To jest świetny motyw, który utrzymuje przy grze. Przede wszystkim to nasza nagroda za długie oczekiwania związane z premierą GT. Co do sezonówek - fajnie że wprowadzili ograniczenia dotyczące samochodów w nich uczestniczących ale mogliby podnieść znów troszkę nagrody za ich zwycięstwa Cytuj
mataman 35 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Dokładnie, bo tak nie mam kompletnie motywacji żeby je robić. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 niech mnie ktos uszczypnie i powie ze snie..z 36 levelu do zrobenia 40 musze puscic 7.5 wyscigow 24h...to chyba jakis zart:/ zrobilem jeden i odechcialo mi sie robic to. Jaka fura jest za zrobienie 24h ostatniego? cos wartego uwagi czy dziadowski standart? Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 B spec? Mclaren Mp4 12c (do kupienia w salonie za ok. 200 tys Cytuj
nelson 4 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 posnaiak wrzuc galardo do swoich pozyczanych aut pisalem ci wiadomosc na psn. pozdro Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 (edytowane) Update 1.09 już jest. A w niej usunięcie glitcha z Nurburgringu. Edytowane 7 kwietnia 2011 przez Emtebe Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Dokładnie, do kupna potrzeba 40lvl Możesz kupić jak masz lvl40 w Spec-A dostajesz jak masz lvl35 w Spec-B Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 (edytowane) 24 New Track Logos Discovered on Gran Turismo 5 Website Miejmy nadzieję, że to zwiastuje jakiś konkretniejszy, a przede wszystkim darmowy update Edytowane 11 kwietnia 2011 przez CHINDOOS Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Hong Kong? Las Vegas? New York? Paryż? Seattle? Seul? Valencja? Sory, ale zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Po długiej przerwie, wróciłem do GT5 i powiem wam, że po raz kolejny mogę powiedzieć, że to genialny racer i nie ma na konsolach lepszego. Niech wprowadzą do GT Life headtracking ;/ Że niby czemu nie może to działać? Powiem wam, że doświadczyłem jednej miażdżącej rzeczy. W najnowszym Top Gearze jest recenzja McLarena MP4-12C. Clarkson odnosił się do jego bezpośredniego rywala - Ferrari 458 Italia. Wróciłem do wcześniejszego numeru z recenzją Ferrari i powiem wam, że wiele z tych rzeczy, które są opisywane. Niby szczegóły, ale cieszą niesamowicie. I naważniejsze. McLaren jest perfekcyjnie wyważonym samochodem. Doskonale skonstruowanym, ale tak jak powiedział Clarkson - to 458 Italia ma to coś 1 Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 24 New Track Logos Discovered on Gran Turismo 5 Website Miejmy nadzieję, że to zwiastuje jakiś konkretniejszy, a przede wszystkim darmowy update YESSS EL CAPITANA bedzie dostepna , sa juz jakies foty , mam nadzieje ze trasy nie beda szybkimi portami z PS2 i PSP... Cytuj
Gość mevek Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 (edytowane) dopiero dzis po kilku-dniowych probach przejechalem Gran Tour: Alfe 8C na . wszystko robilem w miare dokladnie i naprawde dziwilem sie czemu, wciaz brakuje mi kolo 0,5 sec. do progu czasowego. jak okazalo sie dlugi luk w prawo zaraz, za mostkiem pokonywalem zbyt dokladnie sugerujac sie linia pomocnicza, ktora spowalniala mnie, uniemozliwiajac zmieszczenie sie w prgu czasowym. juz mam blizej, jak dalej Edytowane 12 kwietnia 2011 przez mevek Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 24 New Track Logos Discovered on Gran Turismo 5 Website Miejmy nadzieję, że to zwiastuje jakiś konkretniejszy, a przede wszystkim darmowy update YESSS EL CAPITANA bedzie dostepna , sa juz jakies foty , mam nadzieje ze trasy nie beda szybkimi portami z PS2 i PSP... chodzi ci o te zdjecia samych log tych torów ? czy jakieś większe konkrety ? Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Znając życie i jakość niektórych tras w GT5, to dadzą nam odświeżone wersje z GT4, ale lepsze to niż nic... Ważne, żeby było darmowe. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Znając życie... to nic z tego nie będzie <_< Chyba nikt nie wierzy w to, że dadzą nam jako DLC 24 trasy (szczególnie darmowo)? Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Może podzielą na mniejsze packi i dadzą płatne? Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 pytanie techniczne: czy jest jakaś szansa, żeby w opcjach ustawić kierownicę (LDFGT) tak, aby wsteczny można było wrzucić po wrzuceniu niższego biegu niż "jedynka" czy muszę cofać na przyciskach funkcyjnych (nie ukrywam, to jest jakaś masakra). Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Na 99% nie ma takiej opcji. Panowie - zapraszam do Ligi GT5 prowadzonej przez www.ps3liga.pl. Zapisy na forum. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 (edytowane) czy mozna w jakis sposob deaktywowac animacje(demka) po kupnie jakiegokolwiek autka, by nie trwalo to tak dlugo? ________________________ tego sie obawialem chodz w sumie jest to zbedne teraz, bowiem jest na to latwy sposob Edytowane 20 kwietnia 2011 przez mevek Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Nie. Tego typu bzdety to zmora nowszych części GT - im dalej, tym gorzej. Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Kaz chciał jeszcze 2 lata na dokończenie GT5. teraz pracuje nad nowymi trasami i samochodami premium. Jeszcze nie zdecydował czy będą w GT6 lub DLC do GT5. Wywiad pochodzi sprzed roku czyli możemy mieć nadzieje na DLC w najbliższym czasie. http://www.gtplanet.net/kazunori-wanted-another-2-years-for-gt5-development/ Cytuj
R4VEN 25 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 No ciekawe, czy te DLC wszystkie będą darmowe, czy nie. Szczerze, to nie liczę na to zbytnio, chociaż te 24 trasy nowe, kto wie... Jak myślicie? Wiadomo coś poza tym kiedy one mogą się ukazać? Cytuj
chojny 4 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Skoro Kaz potrafił wypuszczać płatne dema gier pomiędzy pełnoprawnymi częściami serii (mam na myśli chociażby Gran Turismo 2002 Tokyo-Geneva, Gran Turismo 4 Prologue czy Gran Turismo 5 Prologue) to jestem przekonany w 100% że jakiekolwiek DLC będą płatne. Skoro kolejne części wypuszczane są co 3, 4 a nawet 5 lat to Polyphony musi w międzyczasie się z czegoś "utrzymywać" - miło jest wytworzyć sobie nowe źródełko z których będą spływały pieniążki. Poza tym - pieniędzy nigdy za dużo Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Mam pytanko- czy da radę w jakikolwiek sposób zdobyć autko Dodge Viper Team Oreca? Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Zdobyć z tego co pamietam nie, ale można kupić 2 egzemplarze (z rożnymi numerami) na giełdzie Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Dostałem ostatnio Oreca #51 z lvl21 ticket-a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi