Skocz do zawartości

Gran Turismo 5

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 224,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Idź stąd grać w Forze. :potter: zamiast zaśmiecać dobry dział głupimi komentarzami.

• Świetna wiadomość !! http://ppe.pl/news-4313-Black_Ops_zrzucilo_z_tronu_Gran_Turismo_5.html Może w koncu ktos w Sony przejrzy na oczy i zabierze sie za tych leserow z PD. Zamiast skupic sie przez t

• Jesteś za słaby i tyle. Granie na padzie jest dziecinne, ktoś tu napisał że większość dzieci na tym forum nie stać na kierownice wiec grają na padach i im łatwiej a jak sie zabiorą za granie na kierow

Opublikowano

Dodaj mnie na listę to możesz uzywac 5 wybranych furek z mojego garażu, dobre na początek jak chcesz zbierać kasę a nie wydawać

Opublikowano

a pożyczy ktoś Red Bull X1?

wsadzę do share, dodaj: SergioMPS

Zdobądź sam, satysfakcja będzie wielka ziomuś :)

dobiłem do lvl35 w B-Spec, dostałem X1 za darmo i wielkiej satysfakcji nie było

Opublikowano

Brąz, za który otrzymuje się Red Bull'a też jakoś specjalnie nie cieszy. ;)

Opublikowano

Mnie zdobycie na padzie ucieszyło... :)

Opublikowano

Moim celem jest Platyna, więc na pewno trochę się z tym pomęczę, albo inaczej mówiąc pobawię :))

bez kierownicy to możesz od razu se odpuścić ;)

Opublikowano

Mnie zdobycie na padzie ucieszyło... :)

Nie masz się z czego cieszyć po którymś patchu zwiększyli czas na brąz o cztery sekundy. Chyba każdy jest w stanie teraz bezproblemowo to zaliczyć na brąz.

Opublikowano

Brąz to wiadomo, że raczej nikogo nie zadowoli zwłaszcza po zwiększeniu limitu. Jednak mówię tutaj o maniakach wyścigów, a nie o normalnych graczach, którzy po prostu chcą sobie pograć. Bo wiadomo, że w GT5 grają tacy i tacy i wszyscy są w porządku :)

Opublikowano

Podzieli się ktoś pickup'em na wiadomo, które wyścigi? Niestety ja na żadnego nie trafiłem.

Opublikowano

Moim celem jest Platyna, więc na pewno trochę się z tym pomęczę, albo inaczej mówiąc pobawię :))

Oj pobawisz, pobawisz, szczególnie z 40 lvl ;)

Opublikowano

Podzieli się ktoś pickup'em na wiadomo, które wyścigi? Niestety ja na żadnego nie trafiłem.

PSN: SergioMPS

wsadziłem Toyota Tacoma do share

Opublikowano

Labtec mogę też pożyczyć? Zaraz wyślę zapro :) Jak ktoś chcę to też mogę udostępnić min. Jaguara XJ 13

Opublikowano

Labtec mogę też pożyczyć? Zaraz wyślę zapro :) Jak ktoś chcę to też mogę udostępnić min. Jaguara XJ 13

nie pytać się tylko wysyłać zaproszenie :)

Opublikowano

Czy z tej książki APEX można się dowiedzieć czegoś o częściach samochodów pod maską i w jaki sposób działają, na co są wrażliwe, itd?

Opublikowano

Przy każdym masz ikonę prezentu (z prawej strony) i tam są wymienione nagrody. Za konkretne wyścigi są inne nagrody. Za jedne losowy kask, a za drugie losowy kombinezon.