Opublikowano 20 czerwca 201113 l Wbiję, wbiję, ale najpierw chce się nauczyć fizyki, modelu jazdy, zarobić kasę, kupić trochę fur itp.
Opublikowano 21 czerwca 201113 l Dodaj mnie na listę to możesz uzywac 5 wybranych furek z mojego garażu, dobre na początek jak chcesz zbierać kasę a nie wydawać
Opublikowano 25 czerwca 201113 l a pożyczy ktoś Red Bull X1? wsadzę do share, dodaj: SergioMPS Zdobądź sam, satysfakcja będzie wielka ziomuś dobiłem do lvl35 w B-Spec, dostałem X1 za darmo i wielkiej satysfakcji nie było
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Brąz, za który otrzymuje się Red Bull'a też jakoś specjalnie nie cieszy.
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Brąz, za który otrzymuje się Red Bull'a też jakoś specjalnie nie cieszy. Mnie zdobycie na padzie ucieszyło...
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Moim celem jest Platyna, więc na pewno trochę się z tym pomęczę, albo inaczej mówiąc pobawię )
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Moim celem jest Platyna, więc na pewno trochę się z tym pomęczę, albo inaczej mówiąc pobawię ) bez kierownicy to możesz od razu se odpuścić
Opublikowano 26 czerwca 201113 l Brąz, za który otrzymuje się Red Bull'a też jakoś specjalnie nie cieszy. Mnie zdobycie na padzie ucieszyło... Nie masz się z czego cieszyć po którymś patchu zwiększyli czas na brąz o cztery sekundy. Chyba każdy jest w stanie teraz bezproblemowo to zaliczyć na brąz.
Opublikowano 26 czerwca 201113 l Brąz to wiadomo, że raczej nikogo nie zadowoli zwłaszcza po zwiększeniu limitu. Jednak mówię tutaj o maniakach wyścigów, a nie o normalnych graczach, którzy po prostu chcą sobie pograć. Bo wiadomo, że w GT5 grają tacy i tacy i wszyscy są w porządku
Opublikowano 26 czerwca 201113 l Podzieli się ktoś pickup'em na wiadomo, które wyścigi? Niestety ja na żadnego nie trafiłem.
Opublikowano 26 czerwca 201113 l Jeśli chodzi o RedBulla to zawsze można odłożyć skromne 20mln i go kupić
Opublikowano 26 czerwca 201113 l Moim celem jest Platyna, więc na pewno trochę się z tym pomęczę, albo inaczej mówiąc pobawię ) Oj pobawisz, pobawisz, szczególnie z 40 lvl
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Podzieli się ktoś pickup'em na wiadomo, które wyścigi? Niestety ja na żadnego nie trafiłem. PSN: SergioMPS wsadziłem Toyota Tacoma do share
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Jakby ktoś chciał ze mną pojeździć online to zapraszam, PSN: rajnerGT_PL
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Labtec mogę też pożyczyć? Zaraz wyślę zapro Jak ktoś chcę to też mogę udostępnić min. Jaguara XJ 13
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Labtec mogę też pożyczyć? Zaraz wyślę zapro Jak ktoś chcę to też mogę udostępnić min. Jaguara XJ 13 nie pytać się tylko wysyłać zaproszenie
Opublikowano 1 lipca 201113 l Czy z tej książki APEX można się dowiedzieć czegoś o częściach samochodów pod maską i w jaki sposób działają, na co są wrażliwe, itd?
Opublikowano 1 lipca 201113 l w tych sezonowych w ktorych najlepiej jezdzic zeby wygrywac stroje ? caly czas jezdze i same kaski mam moj psn: xMAFIA_PLxMICHAL
Opublikowano 1 lipca 201113 l Przy każdym masz ikonę prezentu (z prawej strony) i tam są wymienione nagrody. Za konkretne wyścigi są inne nagrody. Za jedne losowy kask, a za drugie losowy kombinezon.