orion50 632 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Za 2 godzinki jadę po konsolę, GT5 czeka na półce. Będzie mi potrzebne Ferrari Enzo i jakieś auto wyścigowe na pare godzin, chcę sezonówki zrobić. Jak ktoś pożyczy będę wdzięczny. Powysyłam potem zaproszenia pzdr Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Zazdroszcze:) Ja na swoja konsolke bede musial troche poczekac 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 (edytowane) Za 2 godzinki jadę po konsolę, GT5 czeka na półce. Będzie mi potrzebne Ferrari Enzo i jakieś auto wyścigowe na pare godzin, chcę sezonówki zrobić. Jak ktoś pożyczy będę wdzięczny. Powysyłam potem zaproszenia pzdr Ferrari Enzo jest bardziej do zabawy w lini prostej niż wyścigów wiec będziesz musiał trochę poćwiczyć ale jak chcesz mogę wsadzić do share (SergioMPS) Edytowane 5 lipca 2011 przez Labtec Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 (edytowane) Ale przej.ebane są te wyzwania ekspertów w sezonowych chyba gorsze niz vettel :X Edytowane 5 lipca 2011 przez Codename Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Za 2 godzinki jadę po konsolę, GT5 czeka na półce. Będzie mi potrzebne Ferrari Enzo i jakieś auto wyścigowe na pare godzin, chcę sezonówki zrobić. Jak ktoś pożyczy będę wdzięczny. Powysyłam potem zaproszenia pzdr Mam wszystkie samochody więc jak chcesz jakiś to dodaj KrzychuFox do listy znajomych i napisz o które fury chodzi. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Ale przej.ebane są te wyzwania ekspertów w sezonowych chyba gorsze niz vettel :X Elise i 500 są w miarę proste ale nad WRX już trochę posiedziałem, warto się pomęczyć, można coś koło 10mln dostać ^_^ Jak chcesz to tu masz całkiem niezłe ustawienia(ja korzystałem z tych od AndyT). http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=207589&page=7 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 (edytowane) Ściągają się aktualizacje, a mnie już ściska żeby śmigać dodam Was chłopaki i coś pomyślimy potem. Update się kończy ściągać, więc do świata żywych wrócę zapewne rano. Dodam Was zaraz chłopaki do znajomych Edytowane 5 lipca 2011 przez orion50 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Jak duzo waza aktualizacje? Opisz swoje wrazenia z gry Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Mam swój udział w tym, że do teamu GT trafił jeden z lepszych forumowych kierowców Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Znaczy się sprzedałeś mu swoją kopię gry Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Właśnie skończyłem 4 godzinny wyścig wytrzymałościowy po Nurburgringu. Teraz nie ruszę tej trasy przez dwa tygodnie, bo mam jej dosyć Denerwowało mnie to, że co dwa okrążenia musiałem zmieniać opony bo na 3 już auto wariowało na drodze (Wyścigowe twarde) Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 (edytowane) Umarłem z radości. Przez tydzień musze grać na TV CRT i wiecie jakie za tym idą doświadczenia, ale gra i tak jest ładna. Wiem jak wyglada to cudo w HD i jestem spokojny. Co do modelu jazdy to czuje się zamieciony. Na razie śmigałem Hondą Civic tą pierwszą PREMIUM i Suzuki Cappucino. Auta fajnie podsterowne, fizyka daje radę, wszelkie asysty na OFF oczywiście. Muszę o wiele więcej pograć, tylnonapędówkami itp. jestem oczarowany, feeling jest świeny, a ogrom gry powala. Jest tyle opcji, zawodów, wyścigów, eventów, że szok. Coś pięknego. Oderwałem sie po ponad 2 godzinach żeby zainstalować grę i cisnę dalej. Pożyczy mi ktoś bolid Ferrari F10 ? Chętnie bym śmignął tym cudem Jutro oddam. Wszystkie aktualizację ważą koło 1.3 GB. Jednak szło pełnym łączem (net 4mbit) i w niecałą godzinkę się ściągnęło. Edytowane 6 lipca 2011 przez orion50 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Orion, czym prędzej kupuj kiere... nie brukaj tej gry padem Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Najpierw muszę mieć HD. Kiera jakoś na Jesieni Na razie wywaliłem kołacza na konsole ;D Cytuj
dempsej 28 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 No kiera to jest must have, teraz przycinam na padzie (bo nie mam do czego umocowac kiery, mocowanie to jeszcze wiekszy must have ;P) i tez jest spoko, ale to nie to Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Mnie też możesz dodać do znajomych, pożyczę ci kilka aut, a poza tym będę miał motywację do zdobywania lvl Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 (Wyścigowe twarde) w GT5 nie ma różnicy w wytrzymałości Hard i Soft wiec możesz spokojnie na Soft jeździć Na razie śmigałem Hondą Civic tą pierwszą PREMIUM i Suzuki Cappucino, oba napęd na przód. Akurat Cappucino ma napęd na tył, zrób mu Racing Modification to będziesz miał fajnego gokarta Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Najpierw muszę mieć HD. Kiera jakoś na Jesieni Na razie wywaliłem kołacza na konsole ;D nie marudź tylko kupuj kiere. Wtedy zobaczysz jak pomimo morza wad które niestety ma Gt5 , Kaz dopracował do perfekcji fizykę jazdy na kółku. A przejażdżka na kierownicy na północnej pętli gdzie czuć każdą najmniejszą nierówność toru to już w ogóle najlepsze driving experience w historii konsol. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Zgadzam się. Ostatnio miałem okazję pograć w GT5 na moim Fanatec'u i powiem Wam, że czegoś tak wspaniałego się nie spodziewałem. Model jazdy i FF na tym sprzęcie jest fenomenalny. Zaczynam odkładać na PS3 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 (edytowane) Kurdę. Cappucino na oponach wyścigowych soft jest przyklejone xD grałem do 4, pospałem parę godzin i cisne zaraz dalej. Odpaliłem Killzone 2, ale nie gram dopóki nie załatwie monitora, za dużo się traci w SD. @ficuś kierę kupię. to jest dalekosiężny plan, po to nabyłem PS3, aby mieć dobrą dostępność kier wiem, że GT5 miażdży i nawet grając na padzie nie dostrzegam wad, które ten tytuł ma. Przypomniały mi się czasy ciorania w GT3, a ilość rzeczy do przejechania mnie miażdży. Gra mojego życia Edytowane 6 lipca 2011 przez orion50 Cytuj
GT 0 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 (edytowane) Kurdę. Cappucino na oponach wyścigowych soft jest przyklejone xD grałem do 4, pospałem parę godzin i cisne zaraz dalej. Odpaliłem Killzone 2, ale nie gram dopóki nie załatwie monitora, za dużo się traci w SD. @ficuś kierę kupię. to jest dalekosiężny plan, po to nabyłem PS3, aby mieć dobrą dostępność kier wiem, że GT5 miażdży i nawet grając na padzie nie dostrzegam wad, które ten tytuł ma. Przypomniały mi się czasy ciorania w GT3, a ilość rzeczy do przejechania mnie miażdży. Gra mojego życia olej cappucino i light cup, kupuj enzo i cisnij ferrari cup na de la sarthe! jakbys nie mial kasy na bryke to dodaj mnie do znajomych to udostepnie. Ja i tak nie uzywam bo katuje vettel challange na gold (monza gold, ring praaaaaaaaaaaaaaawie gold, wszystko cisne na padzie ale suzuka to bedzie hardcore na ds3;p) Edytowane 6 lipca 2011 przez GT Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Kurdę. Cappucino na oponach wyścigowych soft jest przyklejone xD grałem do 4, pospałem parę godzin i cisne zaraz dalej. Odpaliłem Killzone 2, ale nie gram dopóki nie załatwie monitora, za dużo się traci w SD. @ficuś kierę kupię. to jest dalekosiężny plan, po to nabyłem PS3, aby mieć dobrą dostępność kier wiem, że GT5 miażdży i nawet grając na padzie nie dostrzegam wad, które ten tytuł ma. Przypomniały mi się czasy ciorania w GT3, a ilość rzeczy do przejechania mnie miażdży. Gra mojego życia ojj GT5 ma wady,ojj ma. A ilość rzeczy do przejechania nie licząc wyzwań sezonowych jest zdecydowanie najmniejsza w historii pełnych wydań GT choć i tak jest tego od groma. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 No niestety... GT5 ma takie babole, że czasem trudno uwierzyć w to co się widzi na ekranie. Na szczęście model jazdy jest na tyle za(pipi)sty, że jakoś można te babole przeboleć . Jednak mimo wszystko gdzieś tam w kieszeni otwiera się scyzoryk i człowiek ma ochotę puścić nie do końca przyzwoitą wiązankę, że przez tak długi okres produkcji PD nie dopracowało należycie swego dzieła. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 (edytowane) Fakty są 2. Japończycy wymiękają w tej generacji i za dużo w grze jest naleciałości z PS2 obok przepięknie wyglądających samochodów premium, a z drugiej strony ograniczenia konsoli są na tyle duże, że przy 1080p i 60 klatkach nie dało się wycisnąć nic więcej. To jakie są w grze tekstury, ukazuje tryb fotograficzny. GT6 na nowym PlayStation będzie całe wyglądać tak jak w trybie Photo Edytowane 6 lipca 2011 przez Voytec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi