SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Właściwie to Kaz na Twitterze 5 października napisał, że to będą "racing car pack": http://twitter.com/#!/Kaz_Yamauchi/status/121581426511593472 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) Faktycznie słabo .Spodziewałem się większego DLC , a oni po roku dają pare autek i jeden nowy tor .Za mało !!! Edytowane 11 października 2011 przez Darude Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) Sprawdził już ktoś jak się prezentuje widok z auta w standardach? EDIT. Już widziałem na YT :o I coś mi się wydaje, że połowa z tego patcha to samo intro :blum1: Edytowane 11 października 2011 przez TAILOR Cytuj
peter 7 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) w sumie nawet boje sie sprawdzać ten widok hehe zeby sobie nie popsuć humoru dla mnie standardy nie istnieją w tej grze i ich nie tykam. Edytowane 11 października 2011 przez peter Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Szkoda, że się obudzili dopiero z okazji premiery FM4. Ciekawe czy dopiero przy piątej części gry od Turn10 wypuszczą Spec 3.0. Cytuj
tomi_d 1 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Przede wszystkim jest Spa! Świetny tor, mam nadzieję, że zrobiony tak dobrze jak Nordschleife. Dla mnie bomba Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 sciagnalem patch. Tego nowego Intro nie mialem. Nie pokazalo sie wcale dostalem X1 jako prezent. Sprawdzilem i odrazu zmienilem. Po cholere daja w prezentach auto, ktore do niczego sie nie nadaje? ten szit prawie nie hamuje i nie skreca... Cytuj
SM1 25 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 sciagnalem patch. Tego nowego Intro nie mialem. Nie pokazalo sie wcale :confused: dostalem X1 jako prezent. Sprawdzilem i odrazu zmienilem. Po cholere daja w prezentach auto, ktore do niczego sie nie nadaje? ten szit prawie nie hamuje i nie skreca... nowe intro jest w GTtv ściągnij i z automatu wskoczy za stare. Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) Jest drobna zmiana w Photo Mode. Teraz na standardowym filtrze nie wyłączają się dodatkwoe efekty (bloom itp). Sprawdziłem też z ciekawości widok ze środka kilku standardów z otwartym dachem i mają one nowe wnętrza. Część to na szybko zrobione (od nowa wymodelowane ale nadal dosyć proste), a np Plymouth Prowler ma nawet działające zegary (ogólnie wnętrze podchodzące trochę pod premiumy). Edytowane 11 października 2011 przez Emet 1 Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Obczaiłem na szybko - kokpity w standardach całkowicie czarne(jak na PSP tylko bez "ząbków" i z normalnymi lusterkami wstecznymi), jedynie na dłoniach kierowcy widać jakiekolwiek oświetlenie. Plusem jest obecność szyb w kokpitach:P, co widać podczas jazdy w deszczu. Tutaj z drugiej strony można wytknąć brak wycieraczek, na szczęście krople są drobne i szybko rozchodzą się po szybie przy dodawaniu gazu. Kokpity w kabrioletach też jakoś strasznie nie gryzą. Generalnie jak na standardy zmiany są jak najbardziej pozytywnie, na tyle że zacznę nimi wreszcie jeździć. Mniej optymistycznie wypada zapowiedziane DLC(poza SPA). Liczę że na rocznicę albo w okolicy świąt zapowiedzą paczkę z nowymi europejskimi premiumami. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Teraz trasy wczytują się dużo szybciej(poniżej 10s), co prawda później trzeba jeszcze poczekać na wczytanie samochodów kojne 10s, ale jest dużo lepiej niż wcześniej Kokpit w Formule GT wygląda nieźle ^_^ Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Czy ten patch 2.0 wprowadził możliwość zapisu podczas wyścigów wytrzymałościowych? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Tak. W czasie postoju w pit stop zawieszasz grę (wtedy zapisuje) i ją wyłączasz. Przy ponownym uruchomieniu GT5 automatycznie wczyta wyścig. Jeśli przerwiesz wczytywanie to nie będziesz mógł już wrócić do tego zapisanego wyścigu. Czyli jak już zaczniesz "wytrzymałościówkę" to musisz ją skończyć, w międzyczasie (pomiędzy sejwami) nie można robić nic innego. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 No to taka funkcja była już wcześniej chyba. Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Nie, nie było. Można było wyłącznie w czasie mistrzostw, po skończonym wyścigu. Save w czasie samego wyścigu to nowość. Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Orientuje się ktoś, czy na SPA będzie także obowiązywać cykl dnia/nocy, czy zaimplementowano jedynie zmiany pogody? Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Ogólnie nowy patch bardzo in plus. Wreszcie można po Bożemu ustawić wszystkie przyciski na G27, każdemu pojazdowi można przypisać 3 opcje ustawień (dla mnie zbawienne zamiast bawić się w kilka tych samych modeli można w kilka sekund zmienić ustawienie na tym samym aucie), a oprócz tego wszystko szybciej się wczytuje, no i te możliwości ustawienia wilgotności, pory dnia, stopnia zmiany warunków - miód. Kokpity w standardach (o ile można je tak nazwać) ważne, że są, a jak komuś nie odpowiada to niech nie ustawia widoku ze środka i tyle. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Wszystko fajnie, cacy, cieszymy się z patcha... ale bez jaj! Gran Turismo powinno mieć te wszystkie funkcjonalności co dają patche od samego początku. A tak PD wydaje wybrakowana grę i raczy nas przez kolejne miesiące patchami. Niby trzeba się cieszyć - bo mogli nas olać i nie robić już żadnych poprawek. Ale ja się kurde pytam, czym tu się cieszyć? Przecież to absurd, że takie podstawowe funkcje jak choćby przewijanie replay'ów dają dopiero w poprawce, która ukazuje się po roku od premiery gry. Paranoja. 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) może mi ktoś powiedzieć czy ma taki sam problem jak ja przy ściąganiu patcha? a mianowicie ściąga się on niewiarygodnie wolno albo trafiłem na porę gdzie wszyscy ściągają albo coś jest nie tak ;/ od dobrych 10 minut mam 1% o_0... ogólnie mam tak ze wszystkim co ściągam z pss ale wchodzę w zakładkę pobierania zatrzymuje i wznawiam i wszystko wraca do normy a przy patchach już tak się nie da ;/ taki problem się zaczął od wyłączenia serwerów sony Edytowane 11 października 2011 przez dApo Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Daj 'Anuluj', wyłącz grę, a potem włącz ją ponownie. Może pomoże. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 nie pomogło już sprawdzałem ;/ Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Wszystko fajnie, cacy, cieszymy się z patcha... ale bez jaj! Gran Turismo powinno mieć te wszystkie funkcjonalności co dają patche od samego początku. A tak PD wydaje wybrakowana grę i raczy nas przez kolejne miesiące patchami. Niby trzeba się cieszyć - bo mogli nas olać i nie robić już żadnych poprawek. Ale ja się kurde pytam, czym tu się cieszyć? Przecież to absurd, że takie podstawowe funkcje jak choćby przewijanie replay'ów dają dopiero w poprawce, która ukazuje się po roku od premiery gry. Paranoja. Jasne, zgadzam się. Ale w takim wypadku pewnie jeszcze byśmy nie zagrali w GT5. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 patch sciaga sie bardzo szybko. W 10 minut calosc poszła. A tez dzis sciagalem Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Jednak ciagle brakuje mi konkretnego widoku zza maski. Kto to wymyslil zeby dac widok z dachu. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) mogli chociaż dać widoczną kierownice żeby było widać że kręci a nie że tylko rączki na czarnym tle latają :confused: Edytowane 11 października 2011 przez mersi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi