Hal Emmerich 257 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 W niedzielę 22.09 rozpoczyna się kolejny, czwarty już sezon naszej ligi GT5 – GT Event. Jako, że wciąż brakuje nam kilku dodatkowych kierowców na torze, by nadać zabawie większego kolorytu, zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w rozgrywkach. Będzie to już ostatnia porcja wyścigów Eventu rozegrana w Gran Turismo 5, przed naszą przyszłą przesiadką na Szóstkę. Tym bardziej zachęcam osoby, które nadal czerpią przyjemność z trzyletniej gry PD. Nadal zdarza Ci się poświecać czas sesyjkom w GT5? Jesteś w stanie poświęcić póltorej godziny tygodniowo dla emocjonujących wrażeń w miłym, kulturalnym gronie? Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do nas. To głównie w online GT5 pokazuje prawidziwy pazur i dostarcza emocji, jakich na próżno szukać w singlu. Razem ze zgraną ekipą możesz pomóc nam wycisnąć ostatnie soki z tej gry, która wkrótce zastąpiona zostanie przez fanów przez następczynie. Informacje ogólne o Evencie: - jeden godzinny lub nieco dłuższy wyścig tygodniowo (niedziela; kwalifikacje: 20:00, start: 20:30) - czysta jazda z duchem zasad CRC (Clean Racers Club) oraz regulaminem Eventu. - jazda bez wspomagaczy (lub jedynie z ABS - zależnie od wyścigu) - system punktacji oraz kar - wszelkiego rodzaju klasyfikacje - uszkodzenia ciężkie (możliwe do naprawienia w pit stopie) - ogólny poziom trudności wyścigów w czwartym sezonie: średnio-zaawansowany - prezentowany poziom bez znaczenia (liczy się głównie umiejętność gracza do dopasowania się do zasad, jakimi rządzi się Event) Po więcej szczegółowych informacji oraz w celu zgłoszenia swojego udziału, proszę pisać do mnie na priva lub na PSNowy ID (Tar-Elendil). Gorąco zachęcam wszystkich grających w GT5 do dołączenia do Eventu. Zabawa jest naprawdę przednia, emocje wylewają się z ekranu litrami, a tydzień oczekiwania na kolejny wyścig zdaje się ciągnąć latami;) Kilka osób z tego forum, które gościło już na Evencie, może to wszystko potwierdzić. Serdecznie zapraszamy 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Siemka, zaczynam od nowa grac w GT5 mial by ktos extra kolory typu matte black, gold/chrome itp,itdtakze tickety typu ´67, ´70 i lvl24? prosiłbym o pomoc Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 dodaj mnie na psn, może coś się znajdzie, ale niczego nie gwarantuję. gt5 z 2 miechy nie odpalałem Cytuj
vip77 237 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 20 maja 2014 zostanie wylaczony tryb online. pewnie caly czas sporo ludzi gra ale jak jest juz szostka to wylaczamy serwery i kropka Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 ...i "delikatnie zachęcamy" ludzi do kupna GT6 beta version....szkoda pisać. Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Ja we czwartek zaczalem grac w GT5, dziennie spedzam po 7 godzin. Rak nie czuje. 30% gry za mna. Cytuj
Silver 167 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 No to witaj w klubie, też zacząłem przygodę z GT5 kilka dni temu, póki co poznaje grę.. (zakończyłem przygodę z gt na 3 części). Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Ja skończyłem na czwartej części, w która grałem pobieżnie, czego później żałowałem (jak i sprzedaży PS2). Zaczynam myśleć już o kupnie kierownicy, same prezentacje gry na nich na YouTube wyzwoliły we mnie spora dawkę emocji. Dawno się tak świetnie nie bawiłem. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Czy serwery w GT5 jeszcze działają? Cytuj
piotros 220 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Tak, działają. Wyłączają serwery dopiero 20 maja. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 A ktoś na facbooka wrzucił, bardzo ładne wideo: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi