polaki899 32 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Wiecie co zrobić ,żeby włączyć uszkodzenia pojazdów w trybie szybkiej gry ? Przepraszam że 2 post, ale przecież Są zniszczenia w trybie szybkiej gry. Ja wczoraj sie w tym trybie właśnie rozwalałem i jednocześnie testowałem head tracking. Może masz za mały level nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Od ktorego levelu sa pelne zniszczenia, takie na maksa? Mam 13 level i na razie zauwazylem ze wystepuja iskry i po wieli perturbacjach w Italii poluzowal sie zderzak. To za malo... Interesuje mnie wymaksowany model zniszczen. Ktory to level, 30? 40? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) 2. nie da sie konkretnie grać na padzie i czerpać sporo frajdy i przejść wszystko! Niektóre zadania są tak trudne że bez kierownicy nie wyrobisz złota. Ale pewnie powygrywać tu i tam będzie można z dość sporym trudem. Granie na kierownicy jest łatwiejsze. I dlatego satysfakcja ze złota będzie większa od tej z kierownicy. Kierownica to opcja. Da się wszystko i nie zauważyłem mniejszej satysfakcji lub mniejszej frajdy. Chyba są tu sami pracownicy Logitecha bo jak ktoś się nie zna to pomyśli, że kierownica to mus i bez niej nie da się grać co jest oczywiście bzdurą totalną. W GT1 mistrzowie kręcili czasy niższe niż te na złoto grając na krzyżaku ^_^ Edytowane 28 Listopada 2010 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Od ktorego levelu sa pelne zniszczenia, takie na maksa? Mam 13 level i na razie zauwazylem ze wystepuja iskry i po wieli perturbacjach w Italii poluzowal sie zderzak. To za malo... Interesuje mnie wymaksowany model zniszczen. Ktory to level, 30? 40? Od 40 są prawdziwe zniszczenia tzn: odpadające części i większa deformacja. Na sobie youtubie sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Wiadomo, satysfakcja jest duza jak kreci sie na padzie, ale jak chodzi o symulacje samochodowa to kierownica to rzecz naturalna. A co to pelnego poczucia jazdy samochodem w GT. Powiedzcie, jak to jest z headtrackingiem? Tylko w trybie Szybkiej jazdy dziala? Jak w ogole sie spisuje? Chce specjalnie kupic PS Eye, ale cholera, glownie gram w karierze. Moja ulubiona kamera to z kokpitu na maksa zzumowana (wiecej szyby, ale poczucie bycia we wnetrzu jest). Problem polega na tym, ze nie spisuje sie dobrze w wyscigach, bo mam mocno uciete lusterko i nic w nim nie widze. Bez problemu jak sam jade na torze i krece czas, niestety potem w wyscigu traci to sens. Fajna ta opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Od 40 są prawdziwe zniszczenia tzn: odpadające części i większa deformacja. Na sobie youtubie sprawdź. Bomba, to rozwalę swój samochód już w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 W ogole co sie stalo ze Stigiem? Mialo byc The Stig Challenge, a sa wyzwania Top Geara, po prostu. Jak zaliczy sie te 3 wyzwania to sie Stig pojawi? Tylko w intrze wystapil... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 nie ma stiga i nie ma powtórek na tym torze z ujęć i filtrami znanymi z programu :( (tak jak na trailerze z E3) No chyba,że się odblokowują. W lepszy model zniszczeń od 40lvl nie wierzę - narazie ludzie się w niego wierzą po jednym filmiku jak koleś jakieś auto wrc fajnie rozwala na Eigerze i nikt inny tego nie potwierdza. Wogóle ma ktoś lvl20? wtedy też niby jest poprawa I po co nam myjnia jak auta się nie brudzą?! Cytuj Odnośnik do komentarza
roburdc 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Odblokował ktoś Nordschleife jeśli tak to jak? Edytowane 28 Listopada 2010 przez roburdc Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 N-Ring Nordschlefie odblokowywuje sie po zaliczeniu przynajmniej na braz 1 calego wyzwania Szkoly Mercedesa. Choc nie mam pewnosci czy pierwszego a nie tez drugiego, bo ja jak odblokowywalem to zaliczalem od razu oba bez wracania wczesniej do menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 na chwilę obecną nie wyobrażam sobie jak zrobić złoto w pierwszym (Alfa) i trzecim (Lambo) evencie Grand Tour....jakies 30 prób alfą i jest złoto (na padzie, wszystkie wspomagacze oczywiście na off), ale łatwo nie było, najgorzej było urwać 0,3sekundy, gdy robiłem powtarzalne 1.17.3xx heh,jutro mam zamiar ozłocić kolejne wyścigi z grand tour :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 na chwilę obecną nie wyobrażam sobie jak zrobić złoto w pierwszym (Alfa) i trzecim (Lambo) evencie Grand Tour....jakies 30 prób alfą i jest złoto (na padzie, wszystkie wspomagacze oczywiście na off), ale łatwo nie było, najgorzej było urwać 0,3sekundy, gdy robiłem powtarzalne 1.17.3xx heh,jutro mam zamiar ozłocić kolejne wyścigi z grand tour :potter: No to chyba na padzie trudniej - na kierze za 3 czy 4 podejsciem na zloto (tez wszystko off) (z tym ze ja w prologu duzo siedzialem na TT roznymi furami na eiger) - teraz mecze od okolo 2h IC10 na zloto - wszystko off - koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Od ktorego levelu sa pelne zniszczenia, takie na maksa? Mam 13 level i na razie zauwazylem ze wystepuja iskry i po wieli perturbacjach w Italii poluzowal sie zderzak. To za malo... Interesuje mnie wymaksowany model zniszczen. Ktory to level, 30? 40? Od 40 są prawdziwe zniszczenia tzn: odpadające części i większa deformacja. Na sobie youtubie sprawdź. A czy te zniszczenia wplywaja na sama jazde czy to bajer czysto wizualny? Moge zarznac silnik nieumiejetnie zmienajac biegi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Udało mi się w końcu pokombinować i uruchomiłem ten skubany online. Fajna sprawa, nie ma co. Pora na jakieś sparringi. Cytuj Odnośnik do komentarza
jan szabrownik 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) I po co nam myjnia jak auta się nie brudzą?! ja grałem z kumplem po sieci, wyścig na szutrze, to nasze auta się pokryły kurzem, nie patrzyłem na to dokładnie, ale cały bok był w pyle a w głównym trybie jeszcze nie jechałem po szutrze, to nie wiem Udało mi się w końcu pokombinować i uruchomiłem ten skubany online. Fajna sprawa, nie ma co. Pora na jakieś sparringi. to temat do ustawek już jest, czekam na propozycje Edytowane 28 Listopada 2010 przez jan szabrownik Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 I po co nam myjnia jak auta się nie brudzą?! ja grałem z kumplem po sieci, wyścig na szutrze, to nasze auta się pokryły kurzem, nie patrzyłem na to dokładnie, ale cały bok był w pyle a w głównym trybie jeszcze nie jechałem po szutrze, to nie wiem skończyłem wszystkie wyzwania szutrowe jakie są dostępne do 15lvl i ani kapka kurzu nie siadła na aucie. Również dziś zauważyłem,że w multi autka się na szutrze brudzą, co więcej kilka razy miałem taki wyścig gdzie auta znajomych były maksymalnie poobijane,brudne, a lakier zdarty. Błąd w grze czy rzeczywiście w singlu trzeba nabijać te levele b łaskawie mieć zniszczenia i brud? Cytuj Odnośnik do komentarza
jan szabrownik 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 hmm, to dosyć ciekawe, jeżeli to faktycznie jest uzależnione od leveli, to strasznie się dziwie Polyphony ;/ ale cóż gramy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 No gt jest jak RPG nigdy nie wiesz co dostaniesz xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 N-Ring Nordschlefie odblokowywuje sie po zaliczeniu przynajmniej na braz 1 calego wyzwania Szkoly Mercedesa. Choc nie mam pewnosci czy pierwszego a nie tez drugiego, bo ja jak odblokowywalem to zaliczalem od razu oba bez wracania wczesniej do menu. Gut! GUT! Dziękować za informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Nieeeee - wlasnie zrobilem ic10 na zloto i nie uruchomila sie animacja pucharku (( reset konsoli - no co za hamstwo (( Nareszcie.. Edytowane 28 Listopada 2010 przez villain Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Od ktorego levelu sa pelne zniszczenia, takie na maksa? Mam 13 level i na razie zauwazylem ze wystepuja iskry i po wieli perturbacjach w Italii poluzowal sie zderzak. To za malo... Interesuje mnie wymaksowany model zniszczen. Ktory to level, 30? 40? Od 40 są prawdziwe zniszczenia tzn: odpadające części i większa deformacja. Na sobie youtubie sprawdź. A czy te zniszczenia wplywaja na sama jazde czy to bajer czysto wizualny? Moge zarznac silnik nieumiejetnie zmienajac biegi? w GT auto, jest opcja renowacji silnika i karoserii Cytuj Odnośnik do komentarza
rydziu87 5 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 mógłby ktoś napisać jak zagrać online? Wchodzę do poczekalni i sam jestem jako założyciel gry. Jak dołączyć do jakiegoś innego pokoju/gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 B-Spec. Genialna sprawa:) musialem teraz chwilke popracowac a ze z konsoli leciala muza postanowilem ze zamiast muzy odpale GT5 i tenze tryb. Moj Rysiu Subaru Driver nawet calkiem zaszalal na razie;) Gracie cos w ten tryb? Jakies spostrzezenia rady? Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 level 20. Vayron stuningowany to jest moc 1162 KM na 1255 Kg masy Gdyby ten samochód jeszcze potrafił skręcać. Teraz pozom ekstremalny ale jeszcze w zawodowym mi zostały 2 eventy bo kurczaki są strasznie trudne i nawet moje podrasowane bryki miejskie nie dają rady. Będzie trzeba uzbierać 1 milion na Maclarena F1 i go podrasować jeszcze :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Jeszcze co do tych zabrudzeń- ja mam żałosny level 9 a już mój kar się nieraz nieźle pobrudził i to na trasach asfaltowych. Wczoraj graliśmy z pleju i pajgi w gt5 u mnie na splicie- MEGA! A animacja nie straciła chyba nawet 1 klatki, chociaż tearing dość gęsto występuje. Na szczęście nie odbiera to przyjemności z gry. Edytowane 28 Listopada 2010 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi