2097 3 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Być może na potrzebę tego testu auto zostało inaczej skonfigurowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
arboos 4 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A tak z innej beczki to temu kretynowi, bo inaczej nazwać go nie mogę, który był odpowiedzialny za ustalanie poziomu trudności w naszym "kochanym" GT, powinni kupić trabanta i kazać mu przejechać Saharę w zdłuż i w szerz bez picia w samym środku lata !!! Właśnie odblokawałem 22lvl , włączam Mistrzostwa Europejskich samochodów a tam najmocniejsze autko ma coś 380km i 1,5 tony wagi ! Wszystko by było ok , gdyby było jakieś ograniczenie co do mojego samochodu a tu brak ! Efekt ? Po 5 okrążeniach dubluje kolegów... Przecież to jakaś kpina, tak samo te odkrywanie kolejnych leveli. Po prostu po 20lvl grać się człowiekowi odechciewa, katując w kółko jedne i te same wyścigi ! No to są panowie jaja, to są ku.... jaja !!!!! Gdyby nie świetny online i model jazdy, gra pewnie po miesiącu powędrowałaby na półkę i tyle by ją widzieli ! Co za idiotyzm PD !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Za łatwo? Będzie trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezydent 1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A tak z innej beczki to temu kretynowi, bo inaczej nazwać go nie mogę, który był odpowiedzialny za ustalanie poziomu trudności w naszym "kochanym" GT, powinni kupić trabanta i kazać mu przejechać Saharę w zdłuż i w szerz bez picia w samym środku lata !!! Właśnie odblokawałem 22lvl , włączam Mistrzostwa Europejskich samochodów a tam najmocniejsze autko ma coś 380km i 1,5 tony wagi ! Wszystko by było ok , gdyby było jakieś ograniczenie co do mojego samochodu a tu brak ! Efekt ? Po 5 okrążeniach dubluje kolegów... Dublować przeciwników można już po odblokowaniu poziomu zawodowiec. Nie pamiętam za który event otrzymuje się obklejoną naklejkami Hondę, która już na starcie deklasuje konkurencje... Z jednej strony jak napisałeś zniechęca to do dalszej gry, z drugiej zaś... świadomi niedoskonałości SI, koszmarnej fizyki zderzeń, i ogromnej dysproporcji pomiędzy zachowaniem naszego auta, a konkurencji... Chce powiedzieć, że gdyby SI dorównywałoby nam kroku (rozwijałoby pojazdy) to Gran Turismo 5 okazałby się produktem zupełnie niegrywalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
arboos 4 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Panie Prezydencie, przestań Pan pierdzielić hehe Chodzi mi o to , że powiedzmy już po 15lvl nie powinno być łatwych wyścigów. Ok, niech przeciwnicy mają na 22lvl po 380km, ale ja powinienem mieć góra 400km, żeby była frajda z wyścigu. Panie Gawlick, kiedy będzie trudniej ? W ostatnich 3 wyścigach a przez 50 wcześniejszych wygrywam w cuglach ? Totalny bezsens ! Powinno to być tak zrobione jak W GT2 chyba, gdzie właściwie każdy wyścig miał jakieś ograniczenia a było ich grubo ponad setka. Właściwie każdy producent miał swoje wyścigi, trzeba było kupić prawie każde auto i fajnie się jeździło. Mnie np nie cieszy w ogóle jazdy cyborgami typu Race Car ! 1000km - 800kg. Ja lubię jeździć fabrycznymi samochodami i to chyba sprawia największą frajdę. Jazda SLR i widok z kokpitu , piękna sprawa Edytowane 11 Grudnia 2010 przez arboos Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezydent 1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Panie Gawlick, kiedy będzie trudniej? W Gran Turismo 6, tak przynajmniej słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Cała zakładka Endurance daje po tyłku (z jednym lub dwoma wyjatkami na poczatku), Formula Gran Turismo, Dream Car też jest nawet nawet. Jest troche tego. Oczywiscie zawsze można sobie dodatkowo utrudnic zycie w wyscigach 20-25 lvl nie korzystajac z samochodów wyścigowych W GT2 były limity koni mechanicznych, ale tak na prawde nic to nie dawało, bo co z tego ze był limit np. do 400 km, jak można było wejśc kazdym samochodem nawet zrobionym na Racing + super softy i konkurencja dostawała po tyłku nieźle takze Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Panie Prezydencie, przestań Pan pierdzielić hehe Chodzi mi o to , że powiedzmy już po 15lvl nie powinno być łatwych wyścigów. Ok, niech przeciwnicy mają na 22lvl po 380km, ale ja powinienem mieć góra 400km, żeby była frajda z wyścigu. To w takim razie po co bierzesz samochody, które deklasują przeciwników? Jak chcesz mieć ciekawszy wyścig wybierz coś na podobnym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Panie Prezydencie, przestań Pan pierdzielić hehe Chodzi mi o to , że powiedzmy już po 15lvl nie powinno być łatwych wyścigów. Ok, niech przeciwnicy mają na 22lvl po 380km, ale ja powinienem mieć góra 400km, żeby była frajda z wyścigu. To w takim razie po co bierzesz samochody, które deklasują przeciwników? Jak chcesz mieć ciekawszy wyścig wybierz coś na podobnym poziomie. O, o, o właśnie Ja już na początku kupiłem civica, dłubnąłem go leciuchno z 169 na 180KM, dałem zawiechę, skrzynkę i gumy... i z wielka przyjemnością walczyłem (nie bez trudu) z wózkami z okolicy 300KM, mając jedynie swoja wagę jako przewagę hehe Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 da sie zainstalować nitro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie ma nitro w GT5. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Szkoda w GT4 było i bardzo przydawało sie na wyścigach... Cytuj Odnośnik do komentarza
bombay 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 jest gdzie soundtrack gt5 do "zobaczenia" lub kupienia ? Wszedzie jest tylko do prologa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Do zobaczenia jest w grze tam gdzie sortujesz sobie muzykę Swoją drogą dziwne trochę, że nie ma w ogóle utworów z Prologa (nawet tych ze spec III). Dziwne też, że nie ma Moon Over The Castle (jest tylko w japońskim intrze).. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Nowa ukryta fura w GT5...lokomotywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Szkoda w GT4 było i bardzo przydawało sie na wyścigach... Eeee tam... nie dość że ułatwiało rozgrywkę to jeszcze wydawało mi się dodane chyba tak na siłę by czymś odróżnić gt3 od gt4 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
K_J 4 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Czemu na powtórkach nie widać, że tarcze hamulcowe się grzeją Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mi w Italii sie rozpalaja,tyle ze moze chcesz ten efekt zobaczyc w sloncu? Cytuj Odnośnik do komentarza
K_J 4 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Sprawdzałem również gdy jest ciemniej i nie widzę żadnego efektu. Może to też odblokowuje się z jakimś LVL Cytuj Odnośnik do komentarza
bombay 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Do zobaczenia jest w grze tam gdzie sortujesz sobie muzykę Tak, ale w swoim focusie bym sobie posluchal Niektore utwory sa calkiem calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 To zalezy moze tez w jakim samochodzie oczekujesz tego efektu,jak wiadomo nie wszystkie maja ceramiczne hamulce,a mozliwosci zmiany na takowe samochody nie posiadaja...znaczenie moze tez ma ustawienie absu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
bombay 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 To zalezy moze tez w jakim samochodzie oczekujesz tego efektu,jak wiadomo nie wszystkie maja ceramiczne hamulce,a mozliwosci zmiany na takowe samochody nie posiadaja...znaczenie moze tez ma ustawienie absu itd. Tak ale jak jade sobie niedzielnym tempem po autostradze i uslysze muze z gt5 to uwierz mi ze te 200 na godzine samo sie robi Ogolnie polecam muze zespolu Rage Against The Machine do GT. Swietnie mi sie przy niej jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
arboos 4 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Panie Prezydencie, przestań Pan pierdzielić hehe Chodzi mi o to , że powiedzmy już po 15lvl nie powinno być łatwych wyścigów. Ok, niech przeciwnicy mają na 22lvl po 380km, ale ja powinienem mieć góra 400km, żeby była frajda z wyścigu. To w takim razie po co bierzesz samochody, które deklasują przeciwników? Jak chcesz mieć ciekawszy wyścig wybierz coś na podobnym poziomie. A kto Ci powiedział, że ja wybieram takie samochody ? Dałem tylko przykład , że jest taka możliwość. Ja od zawsze powtarzałem , że prawdziwą frajdę sprawiają mi wyścigi samochodów fabrycznych, a nie jakieś cyborgi Race Car 1000km i 800kg. I nie brońcie na siłę tego aspektu, bo każdy wie , że to jeden z nielicznych niewypałów w GT5. Grafika czy jakieś z dupy cienie w ogóle nie mają dla mnie żadnego znaczenia. Liczy się model jazdy, który jest mega za(pipi)isty! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) po dłuższym ograniu gt5 musze stwierdzić że nie zawiodłem sie ale ja też cudów nie oczekiwałem (liczy sie radość z jazdy), fajne trasy, dużo aut, dobra fizyka, ciekawe wyzwania (niektóre przesadzone choć i tak ozłocone), bardzo fajne menu, dobra muzyka itp dużo by wymieniać mam nadzieje że doczekam sie kilku poprawek, miedzy innymi śladów opon oraz dymu w lusterkach gt5 9,5/10 Edytowane 12 Grudnia 2010 przez Bumier Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Sprawdzałem również gdy jest ciemniej i nie widzę żadnego efektu. Może to też odblokowuje się z jakimś LVL To i tak nic z porównaniu z tym co się odblokuje na lvl 35. Na 35 będzie można zamontować neony pod podwozie, ha... a nawet drzewko zapachowe na lusterko do środka... kur.wa mać. Ja pierdziele, ludzie co wy macie z tym odblokowaniem, wszystko jest od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi