arboos 4 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Nikt nie gra na DFGT nagle? ; P Ja TSC mam na 1 i ABS na 1 i tyle i bardzo dobrze się gra na DFGT co więcej mogę powiedzieć, Panowie poradźcie na co wydać 1 do 1,5 mln by dobrze się prowadziło może któreś ferrari ? Ferrari raczej dobrze się nie prowadzi. Napęd na tył, ale jak jeszcze nie masz Audi R8 5.2 FSI czy jakoś tak , to zachęcam do kupna ! Nie pożałujesz Kurcze, a ja myślałem, że te kolędy to mi gdzieś w uszach bębnią, a to z gry było hehe Edytowane 23 Grudnia 2010 przez arboos Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Robiłem dream car championship formulą gt i jak na suchym torze jest bezkonkurencyjna, tak na mokrym nie da się tym jeździć. Na sarthe przyjechałem przedostatni ze stratą 46s., na nurburgringu wymiękłem na pierwszym okrążeniu po wjeździe na północną pętlę. Nieco ostrzejszy zakręt i nawet nie trzeba gazu dotknąć żeby obróciło samochód. Cały czas się ślizga, kręci du.pą nawet na prostej. Paranoja po prostu. I to wszystko na deszczowych oponach, nie wiem po cholerę one są, skoro jeździ się dokładnie tak jak na normalnych slickach. Kur.wa godzina w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Haha to ci dopiero Zeby bolidem na Nordschleife jechac... Auto typowo na plaskie tory, nisko zawieszone, twarde (wrecz sztywne bym powiedzial). Jesli zle Ci na deszczowych to sprobuj zalozyc w deszczu "suche" (jesli sie da w ogole), zobaczymy czy dalej bedziesz narzekal na deszczowki P.S. Do kolegi co szuka auta za 1mln. Polecam Enzo Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 kupowaliscie panowie szkrzynie do zadania z mazda rx-7? jakies ustawienia do tego wozu bo z ta mazda jakos ciezko mi idzie. tamte zlotka lub sreberka a tu na podium sie jeszcze nie wbilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 A FF oczywiście na maksa! Prawdziwi twardziele nie ustawiają go inaczej Ten Pan dobrze prawi, polać Mu! A tak poważnie, to ustawienie FF na maxa pozwoli tylko na jeszcze lepsze opanowanie auta... po prostu dojdzie do nas jeszcze więcej "sygnałów" pozwalających na wcześniejsze zapanowanie nad utratą przyczepności Naprawdę warto na początku się trochę poszarpać z kierownicą ... nie dość, że lepiej opanujemy furę, to jeszcze krzepy w barach przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Panowie czym wygraliście Classic Japanese Cars Lvl. 2 ? Długo szukałem czegokolwiek na aukcji, aż trafiłem na Isuzu 1600. No ale niestety to cudo słabiutko jedzie nawet po tuningu i nie za bardzo jestem w stanie nim wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Panowie czym wygraliście Classic Japanese Cars Lvl. 2 ? Długo szukałem czegokolwiek na aukcji, aż trafiłem na Isuzu 1600. No ale niestety to cudo słabiutko jedzie nawet po tuningu i nie za bardzo jestem w stanie nim wygrać. Dome Zero - wygrasz go w jednym z wyscigow. nawet nie musisz go tuningowac Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mam pytanko - czy w GT5 występują w niektórych zawodach kwalifikacje, od których zależy kolejność na starcie? Wydawało mi się, że w czwórce występował taki motyw... Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Naprawdę warto na początku się trochę poszarpać z kierownicą ... nie dość, że lepiej opanujemy furę, to jeszcze krzepy w barach przybędzie -"Michalku a ty znowu siedzisz przed ta glupia gra" -"Cicho...przeciez trenuje!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Markko 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Nowe zawody sezonowe się pojawiły Cytuj Odnośnik do komentarza
Granat1987 1 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Siemka, dziś podobno miały być jakieś samochody do ściągnięcia z PSS. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 tylko w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mim zdaniem w GT4 był o wiele lepeszy soundtrack, tam byli najlepsi przedstawiciele gatunków a tutaj hmm niższa pólka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Włączam sobie dziś GT5 (24.12) i w menu wita mnie kolęda w wersji jazzowej. KAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ! Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Gram u szwagra, mam pytanie, czy istnieje mozliwosc stworzenia drugiego konta, tak zebym ja gral na swoim, a On na swoim? Szukam i znalezc nie moge... Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 W konsoli stwórz sobie nowe konto i na nim graj (wszystko osobne, nawet trofea). Mam tak z bratem. Cytuj Odnośnik do komentarza
squal2001 1 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Doszła kolejna seria wyścigów sezonowych Szybko im to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Nareszcie mam GT5, wprawdzie pożyczone od kumpla, ale raczej na dłuższy czas. Jestem wniebowzięty, krótko mówiąc. Na razie zrobiłem licencje B i A na złoto i męczę się z zadaniami specjalnymi. Czytam co rusz w tym temacie, że na padzie nie da się grać - osobiście nie zauważam różnic w trudności sterowania między GT5, a innymi grami. Jest ciężko, ale wszystko spokojnie jest do wygrania. Wesołych Świąt, co nie ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Doszła kolejna seria wyścigów sezonowych Szybko im to idzie Coraz bardziej hardcoreowe zadania, na poziomie tych z Forza 2, a przynajmniej jest to zasługa limitów jakie są z góry narzucone. Nie rozumiem dlaczego nie można było zbudować ciekawej kariery na podobnej zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezydent 1 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 (edytowane) Czytam co rusz w tym temacie, że na padzie nie da się grać - osobiście nie zauważam różnic w trudności sterowania między GT5, a innymi grami. Jest ciężko, ale wszystko spokojnie jest do wygrania.Na gamepadzie gra się zdecydowanie łatwiej, nie trudniej. To, jakby włączy silne wspomaganie kierownicy, i jeszcze niedostępny dla kierownicy bajer ułatwiający wyjście z poślizgu (nie chodzi o dostępną asystę). Edytowane 24 Grudnia 2010 przez Prezydent Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Moim zdaniem lepsze czasy da się wykręcić na kierownicy, wymaga to jednak o wiele więcej treningu niż w przypadku pada. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Moim zdaniem lepsze czasy da się wykręcić na kierownicy, wymaga to jednak o wiele więcej treningu niż w przypadku pada. granie, za pomoca Kierownicy w GT jest, tak oczywiste, jak granie, za pomoca ArcadeSticka w chodzby Tekkena, co daje niezapomniane wrazenia oraz umiejetnosci, na ktore nigdy sie nie zdobedziemy grajac padem. ot co ja mysle na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Na Allegro pojawiło się sporo aukcji z tym prototypem formuły 1 Red Bull. Wiecie może skąd nagle tyle ludzi ma to auto i to jeszcze sprzedaje po 10 sztuk? Może krąży jakiś kod/trik na jego uzyskanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Po ostatnim updacie jest możliwość robienia kopii zapasowej save'ów, więc praktycznie wszystkie samochody straciły swoją "wartość" bo można je skopiować od osoby, która ma dany samochód - wystarczy, że po wysłaniu auta odtworzy kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Na Allegro pojawiło się sporo aukcji z tym prototypem formuły 1 Red Bull. Wiecie może skąd nagle tyle ludzi ma to auto i to jeszcze sprzedaje po 10 sztuk? Może krąży jakiś kod/trik na jego uzyskanie? Kopiujesz sejva, przesyłasz red bulla na inne konto, kasujesz sejva, przywracasz sejva z red bullem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi