Arek_ 20 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 wow na listę zmian...Kaz jest świadom bety jaką wydał w listopadzie ale wręcz wzorcowo dla innych developerów słucha społeczności graczyNie wiem co w tym wzorcowego, online nadal jest tragiczny, zaś offline nadal nie ma rankingów. Co do zmian to najważniejsze: -PO (Platforma Obywatelska ) punkty osiągów - to sugeruje, że w następnym patchu powinny się pojawić rankingi (takie jak w Forza) -mniej kasy (np. zamiast 108 tys tylko 82 tys), ale dużo więcej doświadczenia 33 tys, a nie 9.x, więc się dzisiaj biorę za dobicie do poziomu 30 (jeszcze wczoraj potrzebowałem 90 zwycięstw na Indy, teraz już "tylko" 24) -"Można teraz zmienić przełożenie każdego biegu, ograniczenia mocy i modyfikacji masy" - nie testowałem, ale może teraz da się zejść np. z 306 koni na wymagane 300 -w online są nowe reguły, więc można dołączać do "wyścigu na serio", a nie takich pipipi co nie mają ochoty się ścigać (choć zapewne będzie dużo idiotów wybierających wyścig serio, a mimo to jeżdżących Free Run lub pod prąd), może wreszcie da się trochę pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 jak w wyscigach srednio 3x wiecej doswiadczenia dali to za 9H tsukube dostane ponad 3mln pkt xp ? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 IMO świetna sprawa z tymi małymi usprawnieniami, ale mi naprawdę pomagają i ułatwiają sprawę np. kupowanie samochodów na giełdzie - teraz już wiem, których nie kupywać po 10 raz z rzędu bo jest "fajka" jeżeli samochód już stoi w naszym garażu, punkty PO, niby mało przydatne, ale fajny bajer, no i zwiększyli dwukrotnie ilość samochodów w salonie kolekcjonerskim co też mnie cieszy. Oprócz tego oczywiście zwiększenie expa też bardzo mnie cieszy teraz to już migiem dobiję do 40lvl (mam 38 i jakieś 90% paska). Cytuj Odnośnik do komentarza
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 dobre ze po sieci mozna z wszystkich aut korzystac. po co ulubione w takim raziie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Po to zeby nie trzeba było filtrować setek w szukaniu ulubionego. A teraz zagwostka: czy komus tez zmieniło kolor kombinezonu? Miałem szary/ czarny, teraz mam niebieski. Kask i rękawice ostały się zielone... Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Wydaje mi się czy poprawili rozdzielczość tekstur kibiców i samochodów standardowych? W każdym bądź razie zauważyłem że na standardach nie ma już prawie tych badziewnych ząbków do okoła okien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 (edytowane) jak to jest, iz kumpel z mojej 'listy znajomych' wbil platynke, przy 98% postepu gry? czyzby, nie zaliczyl wyscigow wytrzymalosciowych trybu A-spec? tak mi sie wydaje... nie moge go o to osobiscie spytac, poniewaz jest nieobecny od momentu jej uzyskania Edytowane 18 Lutego 2011 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 (edytowane) Wydaje mi się czy poprawili rozdzielczość tekstur kibiców i samochodów standardowych? W każdym bądź razie zauważyłem że na standardach nie ma już prawie tych badziewnych ząbków do okoła okien. Potwierdzam zabkow jest mniej , cienie tez mniej zabkuja, niestety sa i minusy nowego patchu , gra zaliczyla mi zwieche ,testowalem dzisiaj 8 godzin i bylo 3 freezy , z tym zwiekszeniem exp 3X to jakas bujda. Moze to ktos potwierdzic na 100%? mevek tak jak mowisz do platyny wystarczy miec wszystkie wyscigi w B-spec i trophy za wszystkie zlota zaliczone PS. Zapraszam do listy znajomych wszystkich ktorzy chca sie scigac w trybie remote B-spec Edytowane 18 Lutego 2011 przez AbraHAM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RejdenForce Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) U mnie nie było zwiech, a gra chodzi 24/7. EXPa jest więcej 3 razy, miałem tak we wszystkich wyścigach jakie do tej pory jeździłem. Teraz auta się szybciej i lepiej kupuje, obecnie w garażu mam 997 bryczek. Podoba mi się że gra się ekspresowo wczytuje, a kupowanie ulepszeń teraz jest błyskawiczne. Edytowane 19 Lutego 2011 przez RejdenForce Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 w trybie B-spec z poziomu przeglądarki na kompie mozna wydawać polecenia naszemu kierowcy albo oglądać chociażby ten wyścig? Bo ja po rozpoczęciu wyścigu widzę tylko tabelkę kto aktualnie jest na której pozycji i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Poleceń w ogóle nie da się wydawać, ani z przeglądarki ani na konsoli. Nie da się oglądać wyścigu w przeglądarce. Wyścig możesz obejrzeć w TV, podczas gdy w przeglądarce możesz śledzić cyferki i poczynania Twojego kierowcy. Po włączeniu wyścigu z poziomu przeglądarki, automatycznie ładuje się on na konsoli i tam go można oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Jakby się ktoś chciał spróbować to jednemu z moich drajwerów (40lvl) zmieniłem status na dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) A spróbuję, chociaż szanse znikome EDIT: Co oznaczają kolorowe kropki przy kierowcach? Edytowane 19 Lutego 2011 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Mam pewną propozycję Za każde 10 wyścigów z moim kierowcą zakupię dowolny samochód z salonu (do 1mln) lub stuninguję komuś jak będzie chciał jego własny na full. Jeżeli ktoś np. zrobiłby 50 wyścigów to kupię mu auto za 10mln lub podaruję samochód z mojego garażu o podobnej wartości Edytowane 19 Lutego 2011 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 WiniaaR deal:) już ze dwa rezegrałem z twoim murzynem. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Za 100 wyścigów dam X2010 (nowy z salonu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 kariera tez im leci ? przynajmniej powinna. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 No chyba nie rozdawałbym aut za free Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Widze ze teraz trophy za doprowadzenie kierowcy do konca kariery nie powinno stanowic problemu , progres zalezy od ilosci rozegranych wyscigow czy ich dlugosci np wiekszy progres za 24h wyscig ? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Jako, że jest niedziela to proponuję dzisiaj wieczorkiem zorganizować wyścig b-spec co Wy na to, by pościgać się w większym gronie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 (edytowane) Mam pewną propozycję Za każde 10 wyścigów z moim kierowcą zakupię dowolny samochód z salonu (do 1mln) lub stuninguję komuś jak będzie chciał jego własny na full. Jeżeli ktoś np. zrobiłby 50 wyścigów to kupię mu auto za 10mln lub podaruję samochód z mojego garażu o podobnej wartości Chętnie, tylko z poziomu przeglądarki cały czas mi pokazuje komunikat, że nie masz żadnego kierowcy Jako, że jest niedziela to proponuję dzisiaj wieczorkiem zorganizować wyścig b-spec co Wy na to, by pościgać się w większym gronie? A co za różnica kiedy? I w jakim większym gronie? Przecież te zawody zdalne b-spec są niezależne. Nikt nie widzi zawodów, które Ty organizujesz jak i Ty nie widzisz, tego kto aktualnie jeździ z Twoimi kierowcami. Po prostu trzeba udostępnić jak najwięcej swoich kierowców by znajomi mieli z kim jeździć. Edytowane 20 Lutego 2011 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Jako, że jest niedziela to proponuję dzisiaj wieczorkiem zorganizować wyścig b-spec co Wy na to, by pościgać się w większym gronie? Multi b-spec??, nie wiedziałem że jest taka opcja. Jeżeli tak można to z chęcią sie poscigam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Widze ze teraz trophy za doprowadzenie kierowcy do konca kariery nie powinno stanowic problemu , progres zalezy od ilosci rozegranych wyscigow czy ich dlugosci np wiekszy progres za 24h wyscig ? od ilosci rozegranych wyscigow. 1 race = 1 dzien, a to sie = postep kariery kierowcy. testowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Jako, że jest niedziela to proponuję dzisiaj wieczorkiem zorganizować wyścig b-spec co Wy na to, by pościgać się w większym gronie? Multi b-spec??, nie wiedziałem że jest taka opcja. Jeżeli tak można to z chęcią sie poscigam. Nie ma multi b-spec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 No to niezłe "jaja" znowu.. <_< Wczoraj pojeździłem troche w tym online'owym b-specu, miałem też wystawionych 3 swoich kierowców. Przez 2 dni zarobili mi troche kasy, podbili sporo swoje levele i wskoczył mi 25lvl B-spec. Dzisiaj rano odpalam GT5 a tam.. 24lvl B-spec, kierowcy znowu mają niskie levele, wcięło kase którą zarobili.. i pokazuje mi że nie mam kierowców online WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi