cineeek 2 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 (edytowane) witam. Mam takie pytanie. Nigdy nie mialem problemu z internetem. Od pazdziernika zaczalem studia w Gdyni i zostal mi narzucony internet UPC. Konsola nie ma problemu z podlaczeniem sie do sieci lecz po 5-10 minutach wywala mi z psstore. Nie mozna grac w gry multiplayer, gdyz trzeba sie na nowo laczyc. Czy ktos wie jak mozna sie z tym uporac? internet jest podzielony na pare osob, ale gdy jest pusto (20-50 msow) konsola dalej wywala mi z neta mimo iz w grze nie mam lagow. Dlaczego nie wpadłeś na to , że by temat dotyczący kĄsolki wrzucić do podforum o ... kĄsolce? Kysz mi z tym , już! /stona Edytowane 25 listopada 2010 przez Stona
MaroS 289 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 może to wina zablokowanych portów.
Gość Orson Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 psn jest cholernie czuły na błedy... stabilny masz sygnał, ten net dobrze smiga?
cineeek 2 Opublikowano 25 listopada 2010 Autor Opublikowano 25 listopada 2010 No wlasnie nie bardzo, np. wywala mnie w League of legends z chatu, ale grac moge normalnie.. wydaje mi sie ze sa luki w przesyle danych i wtedy wyp* internet. Ale pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. Chyba lacze jest za slabe na ps3, a szkoda bo kupilem CoD:BO i nici z grania.. W niektorych godzinach dziala normalnie. Myslalem, ze da sie jakos to zrobic ale nic innego tylko wymiana internetu =/ ..
TakeshiX 50 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 http://www.psxextreme.info/topic/53679-ps-network-faq/page__st__820
Rekomendowane odpowiedzi