Grampel 1 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Witam, poszukuję chętnych do zrobienia achievementa za wygrany wyścig przeciwko 7 oponentom. W tej chwili w sieci grają tylko no-life'y z którymi nie da się wygrać. Potrzeba 8 graczy, oczywiście będzie 8 szybkich wyścigów aby każdy aczika mógł otrzymać. Friend request'y proszę wysyłać na GT: Grampel Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 (edytowane) tak ciężko wygrać samemu? ja teraz ogarniam dirt tour i nawet do multi nie zaglądałem, więc nie wiem wątpie czy teraz 8smiu graczy znajdziesz, ale jak cos to tez sie pisze Edytowane 3 grudnia 2010 przez MaZZeo Cytuj
rad 0 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Ok Mazzeo jesli sie piszesz, to jest nas juz 7. W takim skladzie bez problemu powinnismy to wbic (z 1 przypadkowa osoba). Teraz kwestia dogadania terminu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi