Gość Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Miał być Stephen Chow w roli Kato, a dostaliśmy... ech.... Fani serialowego pierwowzoru z kultowym Brucem Lee, powinni chociaż zarzucić okiem. Szykuje się banał, ale może dzięki Sethowi będzie przynajmniej zabawnie. http://www.youtube.com/watch?v=2uDBVYKganE Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 (edytowane) 1.michael gondry 2.christoph waltz 3.scenariusz duetu rogen & goldberg to chyba powody wystarczające do tego żeby ten film obejrzeć. w pierwszym momencie zapowiadało się na klapę bo studio był mega niezadowolone z projektu i przesunęło premierę na początek 2011, ale teraz pojawiają się głosy wprost przeciwne. powody mogą być dwa: albo zintensyfikowano akcję promocyjną żeby cokolwiek z tego gniota zarobić, albo szykuje się na prawdę dobry pastisz filmów o super-bohaterach. zobaczymy już niedługo. ja osobiście czekam na to od pierwszych wzmianek. btw. w filmie występuje powracający powoli edward furlong. z widziałbym gościa na ekranach coraz więcej. Edytowane 26 listopada 2010 przez tk___tk Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Po trailerze bardzo fajnie się to zapowiada , taka mieszanka komedii z akcją. Głównie zobaczę ze względu na obsadę Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 jedyne co mnie odpycha to ta szkapa diaz... Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Fakt, Diaz tutaj w ogóle nie potrzebna :confused: Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 ostatnio Kevin Smith robil scenariusz do tego komiksu btw <co nic nie znaczy, bo Daredevil mu poszedl niezle, ale Batmana spie,rdolil koncertowo> Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Ale to bedzie ch*ujowy film 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Po obejrzeniu trailera tego koszmarku i trailera Green Lantern stwierdziłem że chyba wyrosłem z filmów na podstawie komiksów... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi