Skocz do zawartości

Panty & Stocking

Featured Replies

Opublikowano

28 Grudnia, Gainax ma rzekomo coś zapowiedzieć :P Nie wiadomo co jeszcze, ale jest ta nadzieja na S2.

Edytowane przez Zaton.

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 24,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://underwater.nyaatorrents.org/?view=panty-stocking-ost

• Przy takiej chu.jowej kresce jaką ma P&S to jedyne co może przyciągnąć.

• Dajcie spokój. Druga część 9 epa była świetna. Nie przyzwyczailiście się do rzygania i toaletowego humoru? To tylko na to patrzyliście w tym epie, a sama fabuła poza tym była świetna. Duch zrodzony z

Opublikowano
  • Autor

Pod koniec 13 odcinka to był już ewidentnie prztyczek w nos tych dla wszystkich 500 (minimum) odcinkowych anime tasiemców. No, kur.wa:

Musimy zebrać 600 kawałków Panty. Ahoj, przygodo! Wybieramy się w epicką podróż.

, hahahaha! Ogólnie to nieźle się uśmiałem oglądając ten epizod.

Zaton: czy to przypadkiem nie na 28 czy tam 29 grudnia było zapowiedziane wypuszczenie OST?

Opublikowano

Mnie się wydawało, że w styczniu :o Chyba, że to jakiś inny OST był, cholera wie.

Opublikowano

na 666 kawałków

1293223516923.jpg

Teraz już wiecie że Stocking ma pod kokardą rogi

Premiera OST 29 XII czyli sylwester będzie "Fly Away..."

Edytowane przez bastek66

Opublikowano

Końcówka była aż nazbyt dziwnie happy endowa, ale w ostatniej minucie Gainax jak zwykle nie zawiodło w tej kwestii.

Też sądzę, że żadnego kolejnego sezonu nie będzie.

Na ościk też wyczekuję, już sama okładeczka jest całkiem zmysłowa.

covergdc.jpg

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano
  • Autor

Nie kraczcie. Miało być standardowe 26 odcinków. Ja chcę jeszcze trochę!

Ogólnie to przecież w tym anime praktycznie nie ma fabuły, a i można to wszystko po prostu olać niczym zakończenie epizodu z zombiakami.

Opublikowano

Było 26 epizodów :> Każdy odcinek = 2 10cio minutowe epy ;F

Also, preview OST

Opublikowano

Tylko wytknąłem jedną z możliwości ;p

OST wyszedł swoją drogą, jest na Tokjtotoszokanie

Opublikowano
  • Autor

Dostajesz plusa, sku.rwysynu!

Ogólnie to przypomniał mi się pewien bekowy motyw - nie wiem czy go wyłapaliście. Mieliście tak, że chcielibyście żeby za rysunek i animację tego anime zabrał się jakiś pro? Otóż takowy pro jest zaangażowany w ten projekt. Takashi Nakamura - dyrektor animacji "AKIRY" we własnej osobie. W P&SwithG kolo zajmuje się...

...podkładaniem głosu (szczekania i sapania?) Chuckowi. Hahahahaha!

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zabawny moment z dodatkowej scenki z najnowszego bluraya. Ach ten Gainax.

1305764379382.jpg

1305765095028.jpg

1305765146377.jpg

Opublikowano

To jakieś osobne bonusy z BD, czy dodali nowe sceny do tych odcinków? Dawać mi tu season two moich bitchy angels.

Opublikowano

Dałem radę obejrzeć całe dwa odcinki tego czegoś. Lubię czasem obejrzeć jakieś durne i absurdalne anime, ale jakoś ten wulgarny humor przedstawiony w P&S kompletnie do mnie nie trafia, nie mówiąc już o kresce wzorowanej chyba na Atomówkach. Mały plus za spore efekciarstwo podczas walk z "bossami". Przy okazji, gdyby nie studio, to w życiu bym nie zgadł, że jest to japońska produkcja.

Opublikowano
  • Autor

Czarnuchu, to co Tobie się podoba? Naruto? ;f

Spróbuj się trochę zaprzeć i daj szansę epizodowi 3 (chodzi mi głównie o "Catfight Club"). Jeżeli i to Ci nie podejdzie, to faktycznie sobie daruj.

Opublikowano

W przypadku tego typu anime dwa odcinki w zupełności mi wystarczą, żeby wyrobić sobie opinię. Z dwoma pierwszymi po prostu się męczyłem, trzeciego więc nawet nie zaczynam, bo z góry wiem, że nie dam rady obejrzeć do końca. Powiedzmy, że to nie moje "klimaty".

A Naruto znam, manga naprawdę niezła, wersja telewizyjna z kolei nie do zdzierżenia przez okropną animację.

Edytowane przez Josh the Boy

Opublikowano

Mi tez sie w ogole nie podoba.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zabawny moment z dodatkowej scenki z najnowszego bluraya. Ach ten Gainax.

1305764379382.jpg

1305765095028.jpg

1305765146377.jpg

Zlokalizowałem te dodatkowe scenki. Miodzio.

edit:

Chuck to the Future part 4 :teehee:

Edytowane przez DarealRadexHEJOO