Skocz do zawartości

Panty & Stocking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod koniec 13 odcinka to był już ewidentnie prztyczek w nos tych dla wszystkich 500 (minimum) odcinkowych anime tasiemców. No, kur.wa:

Musimy zebrać 600 kawałków Panty. Ahoj, przygodo! Wybieramy się w epicką podróż.

, hahahaha! Ogólnie to nieźle się uśmiałem oglądając ten epizod.

Zaton: czy to przypadkiem nie na 28 czy tam 29 grudnia było zapowiedziane wypuszczenie OST?

Opublikowano (edytowane)

Końcówka była aż nazbyt dziwnie happy endowa, ale w ostatniej minucie Gainax jak zwykle nie zawiodło w tej kwestii.

Też sądzę, że żadnego kolejnego sezonu nie będzie.

Na ościk też wyczekuję, już sama okładeczka jest całkiem zmysłowa.

covergdc.jpg

Edytowane przez Zarathustra
Opublikowano

Dostajesz plusa, sku.rwysynu!

Ogólnie to przypomniał mi się pewien bekowy motyw - nie wiem czy go wyłapaliście. Mieliście tak, że chcielibyście żeby za rysunek i animację tego anime zabrał się jakiś pro? Otóż takowy pro jest zaangażowany w ten projekt. Takashi Nakamura - dyrektor animacji "AKIRY" we własnej osobie. W P&SwithG kolo zajmuje się...

...podkładaniem głosu (szczekania i sapania?) Chuckowi. Hahahahaha!

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dałem radę obejrzeć całe dwa odcinki tego czegoś. Lubię czasem obejrzeć jakieś durne i absurdalne anime, ale jakoś ten wulgarny humor przedstawiony w P&S kompletnie do mnie nie trafia, nie mówiąc już o kresce wzorowanej chyba na Atomówkach. Mały plus za spore efekciarstwo podczas walk z "bossami". Przy okazji, gdyby nie studio, to w życiu bym nie zgadł, że jest to japońska produkcja.

Opublikowano (edytowane)

W przypadku tego typu anime dwa odcinki w zupełności mi wystarczą, żeby wyrobić sobie opinię. Z dwoma pierwszymi po prostu się męczyłem, trzeciego więc nawet nie zaczynam, bo z góry wiem, że nie dam rady obejrzeć do końca. Powiedzmy, że to nie moje "klimaty".

A Naruto znam, manga naprawdę niezła, wersja telewizyjna z kolei nie do zdzierżenia przez okropną animację.

Edytowane przez Josh the Boy
  • 3 tygodnie później...