Opublikowano 25 grudnia 201014 l 28 Grudnia, Gainax ma rzekomo coś zapowiedzieć Nie wiadomo co jeszcze, ale jest ta nadzieja na S2. Edytowane 25 grudnia 201014 l przez Zaton.
Opublikowano 25 grudnia 201014 l Autor Pod koniec 13 odcinka to był już ewidentnie prztyczek w nos tych dla wszystkich 500 (minimum) odcinkowych anime tasiemców. No, kur.wa: Musimy zebrać 600 kawałków Panty. Ahoj, przygodo! Wybieramy się w epicką podróż. , hahahaha! Ogólnie to nieźle się uśmiałem oglądając ten epizod. Zaton: czy to przypadkiem nie na 28 czy tam 29 grudnia było zapowiedziane wypuszczenie OST?
Opublikowano 25 grudnia 201014 l Mnie się wydawało, że w styczniu :o Chyba, że to jakiś inny OST był, cholera wie.
Opublikowano 25 grudnia 201014 l na 666 kawałków Teraz już wiecie że Stocking ma pod kokardą rogi Premiera OST 29 XII czyli sylwester będzie "Fly Away..." Edytowane 25 grudnia 201014 l przez bastek66
Opublikowano 25 grudnia 201014 l Końcówka była aż nazbyt dziwnie happy endowa, ale w ostatniej minucie Gainax jak zwykle nie zawiodło w tej kwestii. Też sądzę, że żadnego kolejnego sezonu nie będzie. Na ościk też wyczekuję, już sama okładeczka jest całkiem zmysłowa. Edytowane 25 grudnia 201014 l przez Zarathustra
Opublikowano 25 grudnia 201014 l Autor Nie kraczcie. Miało być standardowe 26 odcinków. Ja chcę jeszcze trochę! Ogólnie to przecież w tym anime praktycznie nie ma fabuły, a i można to wszystko po prostu olać niczym zakończenie epizodu z zombiakami.
Opublikowano 25 grudnia 201014 l Było 26 epizodów :> Każdy odcinek = 2 10cio minutowe epy ;F Also, preview OST
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Autor I dobrze, bo i nawet sam pamiętam, że chodziło o pełne dwudziestoparominutowe odcinki, a nie jak to ująłeś 10cio minutowe.
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Tylko wytknąłem jedną z możliwości ;p OST wyszedł swoją drogą, jest na Tokjtotoszokanie
Opublikowano 29 grudnia 201014 l EDIT: Disregard that, I slow cock Edytowane 29 grudnia 201014 l przez Zarathustra
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Autor http://underwater.nyaatorrents.org/?view=panty-stocking-ost Dostajesz plusa, sku.rwysynu! Ogólnie to przypomniał mi się pewien bekowy motyw - nie wiem czy go wyłapaliście. Mieliście tak, że chcielibyście żeby za rysunek i animację tego anime zabrał się jakiś pro? Otóż takowy pro jest zaangażowany w ten projekt. Takashi Nakamura - dyrektor animacji "AKIRY" we własnej osobie. W P&SwithG kolo zajmuje się... ...podkładaniem głosu (szczekania i sapania?) Chuckowi. Hahahahaha!
Opublikowano 7 stycznia 201114 l http://i52.tinypic.com/rlc5jp.jpg Body Status [x] Ready [ ] Not Ready
Opublikowano 19 maja 201113 l Zabawny moment z dodatkowej scenki z najnowszego bluraya. Ach ten Gainax.
Opublikowano 19 maja 201113 l Autor Niezłe! Gdzie to można skombinować? Mógłbym nawet kupić blu-raya specjalnie dla tego. W ogóle nie mów, że to są właśnie Stocking Donuts.
Opublikowano 19 maja 201113 l To jakieś osobne bonusy z BD, czy dodali nowe sceny do tych odcinków? Dawać mi tu season two moich bitchy angels.
Opublikowano 19 maja 201113 l Dałem radę obejrzeć całe dwa odcinki tego czegoś. Lubię czasem obejrzeć jakieś durne i absurdalne anime, ale jakoś ten wulgarny humor przedstawiony w P&S kompletnie do mnie nie trafia, nie mówiąc już o kresce wzorowanej chyba na Atomówkach. Mały plus za spore efekciarstwo podczas walk z "bossami". Przy okazji, gdyby nie studio, to w życiu bym nie zgadł, że jest to japońska produkcja.
Opublikowano 22 maja 201113 l Autor Czarnuchu, to co Tobie się podoba? Naruto? ;f Spróbuj się trochę zaprzeć i daj szansę epizodowi 3 (chodzi mi głównie o "Catfight Club"). Jeżeli i to Ci nie podejdzie, to faktycznie sobie daruj.
Opublikowano 22 maja 201113 l W przypadku tego typu anime dwa odcinki w zupełności mi wystarczą, żeby wyrobić sobie opinię. Z dwoma pierwszymi po prostu się męczyłem, trzeciego więc nawet nie zaczynam, bo z góry wiem, że nie dam rady obejrzeć do końca. Powiedzmy, że to nie moje "klimaty". A Naruto znam, manga naprawdę niezła, wersja telewizyjna z kolei nie do zdzierżenia przez okropną animację. Edytowane 22 maja 201113 l przez Josh the Boy
Opublikowano 14 czerwca 201113 l Autor Zabawny moment z dodatkowej scenki z najnowszego bluraya. Ach ten Gainax. Zlokalizowałem te dodatkowe scenki. Miodzio. edit: Chuck to the Future part 4 Edytowane 14 czerwca 201113 l przez DarealRadexHEJOO