szaden 228 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 Wczoraj skończyłem i trochę się zawiodłem. Brakuje hardkorowych akcji, Brogiowie są pokazani jako dobrzy bohaterowie, którzy grzeszą w imię wyższych ideałów. Cezar to pipka, daleko mu jeszcze do tego jak przedstawił go Machiavelli w swojej najsłynniejszej powieści... Obejrzę drugi sezon, ale liczę na poprawę. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Przed chwilą skończyłem sezon numer 1. Jest sporo rozbieżności pomiędzy serialem a przyjętą historią, najczęściej różnice w wieku, ale ogólnie mnie to przyjemności z oglądania nie zepsuło. Doskonała obsada, moim faworytem jest 'dureń-geolog' z Prometeusza czyli Sean Harris jako asasyn Micheletto. W kwestiach technicznych widać, że mają rozmach s(pipi)ysyny twórcy czego wynikiem są ładne widoczki, piękne kostiumy i przyzwoite sceny bitewne (no, jedna scena jak narazie ). Nie rozumiem zupełnie o co ludzie na internetsach kręcą guwnoburze spierając się czy lepsze to czy Game Of Thrones, przeca to dość odmienne rzeczy. Jaram się jak samolot prezydenta i oglądam dalej. PS. dobra scena 'impotencji' Cytuj
xbor 54 Opublikowano 13 kwietnia 2013 Opublikowano 13 kwietnia 2013 3x01 i 3x02 już w sieci;p 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 kwietnia 2013 Opublikowano 13 kwietnia 2013 3x01 i 3x02 już w sieci;p To juz O.O ? Dzieki za informacje! Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 14 kwietnia 2013 Opublikowano 14 kwietnia 2013 Świetna wiadomość, może w końcu papież Rodrigo porucha jakieś dzieci 2 Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Czemu na HBO nie leci? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi