Antares 20 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Jest darmowy weekend na Golda więc chciałbym to wykorzystać na zrobienie aczików online za partnerstwo biznesowe, ślub i dziecko z innym graczem online. Reflektuje ktoś? Mogę na te potrzeby zrobić na szybko damską postać Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 pora odkopać... znajdzie się jakaś bardzo życzliwa osoba, która jest w stanie pomóc z legendarnymi broniami? kilka sztuk mam, wiadomo że brakuje cała masa. w zamian chętnie bym pomógł w innych grach, np FM4 albo RDR lub jakiejś innej w przyszłości. jeżeli ktoś ma te bronie i mógłby poświęcić trochę czasu byłbym bardzo wdzięczny. w zasadzie ten achiv decyduje czy calakować grę czy nie. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Dopisuję się do ciebie.Razem z kumplem szukamy kogoś kto posiada legendarne bronie.Oczywiście jak potrzeba pomocy i jestem w stanie pomóc to można na mnie jak najbardziej liczyć. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 problem się rozwiązał. w swoim czasie to ogarniemy, reszta na live Cytuj
ashka 219 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Powtórzę prośbę wyżej - pomoże ktoś z legendarnymi brońmi? Mam ich większość, niestety, nie wszystkie i nie chce mi się po raz n-ty przechodzi gry z nadzieją, że coś z listy wpadnie. W razie czego mogę pomóc z czymś innym, jeśli posiadam. Cytuj
bor 2 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Czy ktoś pomoże zrobić osiągnięcia? Żona dziecko itd ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi