Spyker 59 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Cze. Na jednym koncie chce zablokować dostęp do dysku, moje dokumenty itd. W kontroli rodzicielskiej nie znalazłem tego, tylko lista programów. Mój system to Windows 7 Proffesional. Z góry dzięki. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 (edytowane) Mój komputer -> dysk który chcesz zablokować -> ppm -> udostępnianie -> zabezpieczenia -> edytuj Edytowane 29 listopada 2010 przez MaroS Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Dodam tylko że musisz bronić swojego konta jeśli chcesz aby pliki naprawdę były bezpieczne, z twojego konta można przeglądać wszystko co zabezpieczysz przed innymi użytkownikami kompa. I na boga jeśli ktoś czyta to i chce zabezpieczać pliki to niech uważa żeby nie odebrać uprawnień samemu sobie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi