Opublikowano 30 listopada 201014 l Porażka to mało powiedziane - zgłosiło się 24 graczy a grała garstka,może z 10. Ja już nie mam ochoty dalej tego ciągnąć i proponuję zacząć od nowa z mniejszą ilością AKTYWNYCH graczy a nie olewaczy... Piszcie swoje opinie i ew. zgłoszenia w tym temacie...
Opublikowano 30 listopada 201014 l zaczynamy od nowa. graja na pewno wszyscy ktorzy mieli mniej niz 3 walkowery plus ewentualnie osoby nowe. reszta w sumie bez zmian. druzyny moga byc te co byly, jest mi obojetne. wazne zeby nie bylo juz tych pier... walkowerow.
Opublikowano 30 listopada 201014 l Jak dla mnie drużyny te same i jak widać tydzień czasu to za mało (dla mnie również). I oczywiście jestem za.
Opublikowano 30 listopada 201014 l Ja bym chętnie pograł, ale w okresie świątecznym i wolnym na uczelni, będę pewnie przez jakieś dwa tygodnie bez konsoli, albo z (pipi)owym netem;/
Opublikowano 1 grudnia 201014 l Ja chętnie dołączę do ligi, prędkość neta u mnie w porządku (6 we wro i 4 w Żywcu) a i czas się znajdzie ( we wtorki i środy cały dzień . Także dopiszcie mnie tam, drużyny mi są obojętne, choć wolał bym grać repami.
Opublikowano 1 grudnia 201014 l a moze kazdy sobie wybierze team? jak ktos koniecznie chce grac barca lub realem to droga wolna ;p wieksza satysfakcja z pokonania takiego ;p
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Zgłaszam się. Jestem za starymi teamami, bo jak będzimy wybierać to okaże się, że kilka osób wybrało to samo. Nie lubię grać Arsenal vs Arsenal
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Stare teamy niech pozostaną... nie chce mi się uczyć i przeglądać statystyki na nowo.
Opublikowano 3 grudnia 201014 l No to jak robimy bo nie wiem czy grac czy nie grac tych meczy z obecnej ligi.
Opublikowano 5 grudnia 201014 l trzymajcie dla mnie jedno miejsce, jutro sprawdzę czy uda mi się z wami zagrać, na razie mam jakiś dziwny error i mogę grac tylko quick matche.
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Rowniez sie dopisuje, nie wyobrazam sobie tej ligi beze mnie. No i tez sie zgadzam na stare teamy. Najchetniej znow gralbym Porto, ktore nie powiem, bardzo mi podeszlo;d
Opublikowano 7 grudnia 201014 l no nie wiem. ja bym wolał coś innego. w Blackburn mam jednego dobrego zawodnika.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l jesli nie macie czasu organizatorzy to mógłbym cos zorganizować i to bardziej profesjonalnie - w sensie tabela i rozgrywki na osobnej stronie ,punkty do rankingu naliczane itd. Co wy na to?
Opublikowano 14 grudnia 201014 l jesli nie macie czasu organizatorzy to mógłbym cos zorganizować i to bardziej profesjonalnie - w sensie tabela i rozgrywki na osobnej stronie ,punkty do rankingu naliczane itd. Co wy na to? Jestem za.
Opublikowano 15 grudnia 201014 l no to chlopaki zapraszam do rejestracji na stronie www.pesarena.pl. Ważne zeby przed rejestracja zaznaczyc PS3 . Zapisy do ligi będą otwarte najpózniej jutro ,możecie grac mecze ze sobą na razie w formie wyzwania -jeden rzuca drugiemu na stronie -po meczu wpisujecie wynik i tworzy się ranking. Zapisywac sie proszę tylko Ci na poważnie co będą grać ,a nie zrezygnują bo coś tam. Myśle,że na poczatek liga na 10 max 12 zespolów wystarczy - można wybrac wszystkie zespoły klubowe ,choc lepiej zeby sie nie powtarzaly edit ZAPISY JUŻ WŁĄCZONE!!! Edytowane 15 grudnia 201014 l przez ciupak32
Opublikowano 15 grudnia 201014 l QBH_PL klub: Real Madryt : ) edit: zarejestrowalem sie, masz wszystko na GG;>
Opublikowano 15 grudnia 201014 l QBH_PL klub: Real Madryt : ) widzę ,że jesteś szybki,ale musisz się zarejestrować na tej stronie i zapisać się do ligi wybierając tam zespół w razie pytań piszcie do mnie na gg Edytowane 15 grudnia 201014 l przez ciupak32