polson 7 Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 (edytowane) Jak wszystkie zespoly to ja wypadam raczej, jeszcze sie z tym przespie, ale watpie, to juz wole czas poswiecic na MLO, niz grac co drugi mecz z Barca czy Realem. Z randomami moge se grac tak samo i bez niepotrzebnej tabeli, ktora by mnie zdolowala przez te nadludzkie teamy. Tylko leszcze graja Realem czy Barca, sorry jak kogos obrazam, ale takie jest moje zdanie. Edytowane 15 grudnia 2010 przez polson Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 (edytowane) hm to możemy wykreślić Real,Barce,MU,Milan ,chelsea i Inter jak większość tak zechce.... polson aktywowałem Ci konto jakby co... no to chlopaki zapraszam do rejestracji na stronie www.pesarena.pl. Ważne zeby przed rejestracja zaznaczyc PS3 Edytowane 16 grudnia 2010 przez ciupak32 Cytuj
tomi_d 1 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 (edytowane) Jak wszystkie zespoly to ja wypadam raczej, jeszcze sie z tym przespie, ale watpie, to juz wole czas poswiecic na MLO, niz grac co drugi mecz z Barca czy Realem. Z randomami moge se grac tak samo i bez niepotrzebnej tabeli, ktora by mnie zdolowala przez te nadludzkie teamy. Tylko leszcze graja Realem czy Barca, sorry jak kogos obrazam, ale takie jest moje zdanie. Zgadzam się. Nie jestem może mistrzem PESa, ale wolę grać zespołem bez Messiego lub CR7, gdzie cała gra może się sprowadzać do grania w kółko na tego kolesia. W quick match ciaglę gram moim Arsenalem przeciwko Realowi albo Barsie. W takie lidze chcę mieć przyjemność z innymi zespołami. Zaznaczmy te zespoły, które były wybrane do ligi, a najlepiej grajmy tymi samymi. Znam już swoje Napoli i nie będę się musiał ich uczyć. Niech admin naszej nowej ligi zaproponuje dla nowych osób zespoły o porównywalnej sile. Jeszcze jedno, może ustalmy formy random? Wg mnie fajniej się gra, jest szansa odkrycia rezerwowych z teamu, a tak gram w kółko tą samą jedenastką. Edytowane 16 grudnia 2010 przez tomi_d Cytuj
QBH 246 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 no to nowe losowanie. skoro zaczynamy wszystko od zera, sa nowi gracze to tak najlepiej. Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 (edytowane) podam listę drużyn - będzie nas 10 ,zespołów dam 20 i każdy powinien coś dla siebie wybrać Manchester City Tottenham Arsenal Liverpool Valencia Villareal Atletico Madrid Sevilla Bayern Monachium Borussia Dortmund Werder Brema Schalke 04 AS Roma Udinese Lazio Fiorentina Lyon Marsylia Bordeaux PSG no to chlopaki zapraszam do rejestracji na stronie www.pesarena.pl. Ważne zeby przed rejestracja zaznaczyc PS3 . Edytowane 16 grudnia 2010 przez ciupak32 Cytuj
QBH 246 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 biore Bayern Monachium : ) ) ) ) dobra, zartuje Olszuś. Man City Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 zarejestrowalem sie i nic, konto nieaktywne. kiedy bedzie ok? a nie mozna normalnie na forum tak jak wtedy? tylko przez jakies smieszne stronki? Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 aktywuje Ci zaraz konto -takie tabele ,terminarze pisane to bez sensu - tam wszystko system wygeneruje ,w każdej chwili będziesz mógł to sprawdzić , po rozegranych meczach będzie się tworzył ranking - same zalety Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 no dobra, zarejestrowalem sie jako olszman aha, gram bajernem monahium Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 (edytowane) no dobra, zarejestrowalem sie jako olszman aha, gram bajernem monahium konto aktywne ,zapisz sie do Ligi - deklaracje /liga i wybierz team to samo ty polson ja Atletico Madryt Edytowane 16 grudnia 2010 przez ciupak32 Cytuj
tomi_d 1 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Zarejestrowałem się. W jaki sposób konto jest aktywowane? Przełączyła mi się strona gdzie było coś napisane na ten temat... Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Witam wszystkich. Organizuję ligę w Pesa 2011 na stronie www.pesarena.pl - zapraszam do rejestracji. Ważne zeby przed rejestracja zaznaczyc PS3 . Proszę o przemyślane zapisy -żeby nie było rezygnacji w trakcie. Liga będzie 10-12 osobowa ,co do zespołów można zapisać się tymi z listy -oprócz zajętych już Zapraszam. Wszelkie info na gg Lista Drużyn do wyboru : Manchester City-zajęte Tottenham Arsenal -zajęte Liverpool Valencia Villareal Atletico Madrid -zajete Sevilla Bayern Monachium-zajęte Borussia Dortmund Werder Brema Schalke 04 AS Roma Udinese Lazio Fiorentina Lyon Marsylia Bordeaux PSG Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Mam już 8 graczy zarejestrowanych na stronie więc myślę,że niedługo ruszymy z tą ligą zapraszam do rejestracji www.pesarena.pl zakladka Ps3 Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 Jest już 12 graczy na stronie -wstepny start to 2 lub 3 styczeń Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 okej, dawno nie gralem (fallout new vegas) wiec trzeba troche potrenowac wpierw ;p Cytuj
polson 7 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 powiem szczerze, ze nie za bardzo sie odnajduje na tej stronie pesarena, zarejstrowalem sie, zadeklarowalem swoja druzyne jako Arsenal, ale widze ze jest kilka tam kilka turniejii czy lig, a ja zadnej nie wybieralem... nie wiem gdzie tam znalezc nasza lige. Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 (edytowane) nasza jest w zakladce ps3 -jesli się logujesz na ps3 tylko ją powinieneś widzieć -kliknij na panel i zobacz czy masz wersje po prawej Ps3 Jutro mam zamiar ją wystartować... Edytowane 2 stycznia 2011 przez ciupak32 Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 (edytowane) Regulamin : mecz ligowy ustawiamy na 10 minut forma pilkarzy losowa-random pogoda-kazda byle bez deszczu brak dogrywki i karnych Terminarz kolejek bedzie dostępny na stronie www.pesarena.pl zakladka liga/terminarz Wynik meczu wpisuje gospodarz -gość potwierdza -zakladka wyniki Zeby nie bylo kontrowersji co do meczu ,wynik najlepiej zapisac sobie w formie zdjęcia komorka lub aparatem,zeby potem miec argumenty jakby ktoś nie chciał potwierdzic (nie znamy sie ,a uwierzcie mi różne rzeczy się zdarzają choć to tylko zabawa) 1 seria meczy to będzie 5 kolejek -czas na rozegranie tydzień ( mozna pisac o przełożenie jak komuś coś ważnego wypadnie) założę specjalne community w grze -nazwa ligapesarena haslo pesarena -proszę się tam znalezć Liga wystartowała - 5 kolejek wygenerowane -zakładka liga/wyniki -czas do 10 stycznia... Edytowane 3 stycznia 2011 przez ciupak32 Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) Lista uczestników : nick w lidze - nick na PSN Vivi - ciupak666 polsonPL - polsonPL kostuchLBK - kostuchLBK roykeane88 - roy_keane_pl KAPULA - KAPULVIP jurandos - jurandos OBH - QBH_PL Jinek - JIIINCHURIKI olszman - olszman Salas -salas-PL Edytowane 8 stycznia 2011 przez ciupak32 Cytuj
arboos 4 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Panowie, jeśli chcecie zagrać w normalnej lidze, gdzie mamy pewnych graczy to zapraszam do nas. Właśnie kończymy 4 sezon w najbliższą niedzielę i rozpoczynamy następny tydzień później czyli 19.03.2011. U nas nie ma problemów, że ktoś nie kończy ligi bo dostanie w pałę. Mamy wpisowe jedynie 20zł, żeby nie było niedzielnych stefanów, które zostaje przeznaczone na nagrody w każdym sezonie. Sezon gramy ok 1.5 miesiąca w zależności od ilości graczy. Każdy gra inną drużyną! Więcej informacji i zapisy pod linkiem niżej! Najlepsza Liga Online PESa - kliknij tutaj !!!!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi