kanabis 22 446 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Ja bym głosował na adama Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 adam swój chłop, skromny i konkretny Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 tvp ma jakies archiwum gdzie mozna obejrzec np jakies skróty meczów z mś 2002 z komentarzem szpaka? Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 A te mistrzostwa to nie leciały przypadkiem na polsacie sport czy może wizji tv? Sam pytam bom za młody, żeby pamiętać, chyba jakąś komunie wtedy miałem czy coś. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 25 października 2014 Autor Opublikowano 25 października 2014 MŚ 2002 leciały na polsacie. Pamiętam bo całą gimboklasą oglądaliśmy jak nasi zbierają wpie.rdol od Portugalczyków. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Ja też ostatnio szukałem. Na chomikuj są skróty i pojedyncze gole np. z mundialu 2010 czy euro 2012, na yt jest parę filmów np z mundialu we Francji. Całe mecze są z tegorocznego mundialu na stronie tvp. Szukałem też mundialu 2006, ale tylko parę skrótów i karnych na yt i nigdzie więcej chyba nie ma. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Lista piłkarzy nominowanych do Złotej Piłki 2014: Gareth Bale (Walia) - Real Madryt Karim Benzema (Francja) - Real Madryt Diego Costa (Hiszpania) - Chelsea Londyn Thibaut Courtois (Belgia) - Chelsea Londyn Cristiano Ronaldo (Portugalia) - Real Madryt Angel Di Maria (Argentyna) - Manchester United Mario Goetze (Niemcy) - Bayern Monachium Eden Hazard (Belgia) - Chelsea Londyn Zlatan Ibrahimovic (Szwecja) - Paris Saint-Germain Andres Iniesta (Hiszpania) - FC Barcelona Toni Kroos (Niemcy) - Real Madryt Philipp Lahm (Niemcy) - Bayern Monachium Javier Mascherano (Argentyna) - FC Barcelona Lionel Messi (Argentyna) - FC Barcelona Thomas Mueller (Niemcy) - Bayern Monachium Manuel Neuer (Niemcy) - Bayern Monachium Neymar (Brazylia) - FC Barcelona Paul Pogba (Francja) - Juventus Turyn Sergio Ramos (Hiszpania) - Real Madryt Arjen Robben (Holandia) - Bayern Monachium James Rodriguez (Kolumbia) - Real Madryt Bastian Schweinsteiger (Niemcy) - Bayern Monachium Yaya Toure (Wybrzeże Kości Słoniowej) - Manchester City Iniesta jest, Suareza nie ma, lol. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 (edytowane) LOL to raczej zdziwienie ludzi brakiem Suareza na tej liście. Koleś odyebał coś takiego i jeszcze miałby miec szansę na złotą piłkę? A jednym z kryteriów bycia kandydatem jest odpowiednie zachowanie na boisku jak i poza nim także Luis ma pecha. Edytowane 28 października 2014 przez MYSZa7 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 dlaczego na tej liście znajduje się Sergio Ramos? :O Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Pewnie za bardzo dobrą pierwszą połowę roku i kluczowe gole z Bayernem czy Atletico. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Gdzie Lebandowski ja się pytam Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Mundial mu nie wyszedł, dlatego. Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Lista piłkarzy nominowanych do Złotej Piłki 2014: Iniesta jest, Suareza nie ma, lol. Z tym Iniestą to sobie dobre jaja robią od jakichś dwóch sezonów. Średnio w roku zagra 2 wybitne spotkania, 4-5 bardzo dobrych, reszta to najwyżej przeciętność przeplatana słabizną. Talentu mu nie odmawiam, zawsze mi szkoda sprzedawać wychowanków, w sercu jeszcze jakiś tam sentyment do jego lepszych czasów, ale dla futbolu lepiej by było, żeby Iniesta rozkwitł w nowym klubie, niż żeby Barca płaciła mu coraz większą kasę za siedzenie na ławce. No i Bale jest, ale Modrica nie ma. Spoko. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 No bez przesady, Bale tak naprawde swietny rok ma za soba. Nie jego wina, ze w klubie przycmiewa go ich nr 1. A Ramos... przeciez chyba najlepszy stoper sezonu. Nie tylko za gole. Braki sa oczywiste. Reus, Lewandowski, Suarez. Cuadrado czy innych Ricardo Rodriguezow sie oczywiscie nawet nie bylo co spodziewac. Lewandowskiemu o dziwo nie pomogl transfer do Bayernu. Zabraklo chyba 4 goli strzelonych Realowi, zeby ktos go kojarzyl. A ma za soba rok pelen swietnej gry i pewnie powinien byc w top 10. Ale wiadomo, ze gra w danym roku niekoniecznie ma znaczenie. Jak zwykle dominuja pilkarze kilku klubow. Nie ma nikogo z Dortmundu czy Atletico. Spoza elity tyllko 3 graczy: Yaya Toure, Ibra i Pogba. Co do Ibry pewnie nikt sie nie kloci (choc nie mial lepszego roku, niz Lewy), Pogba nie dziwi gdy pomyslimy, ze to nagroda francuskiego pisma, Toure, no coz... przynajmniej w tym roku nie ma Casillasa, czyli jednak co nieco sledza pilke ci glosujacy. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Jak mozna oglądac mecze ralu w LM i dziwic sie ze Ramos jest w nominacjach xD Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Beka z loga MŚ w ZSRR nie ma końca Cytuj
Gość Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Nie wiem czy ktoś wrzucał to info, ale Tim Wiese (były bramkarz Werderu Brema) znowu zmienia profil sportowy (ostatnio był chyba kulturystą). Teraz będzie... wrestlerem. Żeby nie było lipy, jutro ma zaliczyć debiut w ... WWE. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=dWiKuxwi0ks Nawet dobre Cytuj
ASX 14 627 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=semCA895rS8 nawet spoko montaż Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Nie wiem czy ktoś wrzucał to info, ale Tim Wiese (były bramkarz Werderu Brema) znowu zmienia profil sportowy (ostatnio był chyba kulturystą). Teraz będzie... wrestlerem. Żeby nie było lipy, jutro ma zaliczyć debiut w ... WWE. W dzisiejszych czasach trzeba byc elastycznym jesli chodzi o prace Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Kamerun i WKS "walczą" o awans do PNA https://www.youtube.com/watch?v=6_mCBxlOnIA Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Ale się bambusy zbłaźniły. I to chyba tam Kolo Toure to nakręca, a tak go lubiłem zawsze Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Od razu zbłaźniły. Kamerun miał awans zapewniony, WKS urządzał remis, co mieli się forsować w doliczonym czasie. A trzeci zespół z tej grupy i tak awansował do turnieju wiec nikt nie został pokrzywdzony. Zbłaźniła to się Nigeria która jako obrońca tytułu odpadła w eliminacjach :facepalmz: Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Egipt "król Afryki" (gra tam jeszcze może Zidan i Shawky?) znowu się nie zakwalifikował. Ale mogli chociaż poudawać że atakują, żeby nie było siary. Źle dośrodkować, (pipi)nąć na bramkę w kosmos, a nie podawać jak debile... Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) To jest tylko koncowka meczu, tak wygladalo ostatnie 20-25 minut, trener gosci wyszedl w 85, potem kibice nie wytrzymali i wbiegli na murawe i zaczeli sie bic. Ogolem caly mecz byl "ja Ci nie zrobie krzywdy to ty mi tez mkay?" Edytowane 20 listopada 2014 przez Bartg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi