krupek 15 475 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Ja pitole, co za sędzia. Prawilny Seba. https://www.youtube.com/watch?v=D3MmKCK_zvY Moment jak wybiega po przerwie na murawę to mistrzostwo. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Lewandowski na twitterze napisał że wyniki tegorocznej złotej piłki to "kabaret", bo jest na 16 miejscu. Oczywiście powinien być wyżej, ale ładnie mu du'pa pękła, w dodatku chyba zapomniał że rok temu głosował na Neuera, Vidala i Mullera, co na pewno nie było kabaretem Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Pisałem wczoraj, masz dwa posty wyżej. Chyba że mnie nie czytasz 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Kur'wa, faktycznie, przeoczyłem bo chyba po edicie było, no ale to że nam obu to samo do głowy przyszło to pokazuje że mógł sobie darować to śmieszkowanie biorąc pod uwagę jak do tej pory "koleżeńsko" traktował tę nagrodę xd Edytowane 13 grudnia 2016 przez c0r Cytuj
schabek 5 318 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Ta nagroda nic nie jest warta odkad przyznaja ja za osiagniecia druzynowe Cytuj
michal 558 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 Trener Jagiellonii Michał Probierz czyta Schopenhauera. Wywiad z nim w dzisiejszym Sporcie. 1 Cytuj
Gen. Stanisław Maczek 6 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Panowie z góry przepraszam że wam przyspamuje ale miałem przerwe w graniu prawie 8 lat i moją ostatnią konsolą było ps2 a w ogóle jestem tak zacofany z ze nie umiem korzystać z shoutboxa(serio..)...zapytam krótko jak i czy w ogole moge grać za pomocą share play w fife 17 nie mając gry w ogóle na dysku? Wiem że pytanie moze jak dziadka co pamięta wojne ale juz mam swoje lata i po prostu nie ogarniam tej konsoli a mam ją juz miesiąc, Miejcie wyrozumiałość Cytuj
Gen. Stanisław Maczek 6 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Niestety memów z prezydentem Obamą też nie rozumiem. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 (edytowane) Tutaj raczej należy szukać odpowiedzi na to pytanie panie Generale: http://www.psxextreme.info/forum/205-subforum-fify/ W tym temacie raczej rozmawia się ogólnie o piłce nożnej, nie o grach . Edytowane 25 grudnia 2016 przez c0r Cytuj
Gen. Stanisław Maczek 6 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Ooo... kolego dużo sie zmieniło od początku 2000sięcznych., Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Najgorsza jedenastka tego sezonu jak na razie, wg goal.com. Loris Karius (Liverpool) Thomas Vermaelen (Roma), Chris Smalling (Manchester United), Javier Mascherano (Barcelona) Andre Gomes (Barcelona), Renato Sanches (Bayern), Wayne Rooney (Manchester United), Geoffrey Kondogbia (Inter Mediolan) Gabigol (Inter Mediolan), Paco Alcacer (Barcelona), Jese (Paris-Saint Germain) Krychowiaka nie ma, pewnie grzeje ławę. Obecność Rooneya mocno dziwi, aż tak źle nie było, trochę liczb zrobił. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 No z tym Mascherano to mocno doyebali. Miał bardzo słaby początek sezonu, ale już od dłuższego czasu przezentuje się bardzo ok. Obecność Gomesa, a brak Krychowiaka to kolejny powód do śmiechu. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Nie rozumiem metodologii tego rankingu. To są piłkarze, którzy zanotowali w bieżącym sezonie największy "zjazd" jeśli chodzi o formę, czy co to ma być? Bo z regularnie grających stoperów w Europie na pewno są gorsi od Mascherano. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Kondogbia tak słabo? A taki dobry w menedżerze. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Nie rozumiem metodologii tego rankingu. To są piłkarze, którzy zanotowali w bieżącym sezonie największy "zjazd" jeśli chodzi o formę, czy co to ma być? Bo z regularnie grających stoperów w Europie na pewno są gorsi od Mascherano. Raczej właśnie taki zjazd, jakichś sztywnych kryteriów nie ma, bo ciężko byłoby to wymierzyć. Pewnie jakaś zależność między dużym nazwiskiem a słabą formą. Obecność takiego Gabigola też dziwna, bo praktycznie w ogóle nie grał, a sam de Boer powiedział że go nie chciał. Generalnie ten Inter przeklęty, jeszcze ten Kondgbia jak spuścił z tonu po byciu kozakiem we Francji. Aż dziwne że Joao Mario na razie sobie dobrze radzi. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 (edytowane) Dzisiaj albo jutro FIFA ogłosi że od 2026 na mundialu będzie 48 drużyn. Czyli został nam jeden normalny mundial (ale w Rosji ) i potem zje'bany mundial w Katarze i w zimie (ale jeszcze z 32 drużynami). Ech... Edytowane 9 stycznia 2017 przez c0r Cytuj
michal 558 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Dzisiaj albo jutro FIFA ogłosi że od 2026 na mundialu będzie 48 drużyn. Czyli został nam jeden normalny mundial (ale w Rosji ) i potem zje'bany mundial w Katarze i w zimie (ale jeszcze z 32 drużynami). Ech... i pomyśleć, że jeszcze w 1994 było 24 drużyny. Cytuj
Daffy 10 545 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 ale kasa sie zgadzac bedzie jak nigdy te mecze grupowe to bedzie krolestwo beki, raz ze pewnie wyniki beda hokejowe to w nietorych grupach na pewno beda sytuacje gdzie trzy druzyny zdobyly po 3pkt i przy tylko dwoch meczach dosc latwo bedzie zakonczyc nawet z tym samym bilansem bramkowym i co wtedy? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 dla Europy będą 3 dodatkowe miejsca prawdopodobnie, więc ogromnie to naszych szans nie podwyższa Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Pamiętacie, jak Lewandowski wyśmiewał plebiscyt France Football? Pamiętacie, na pewno. To teraz zgadnijcie, kogo postawił na 1. miejscu w plebiscycie Fifa. Neuera. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Porazka, juz widze grupy Niemcy, Urugwaj, Dżibuti, ewentualnie Brazylia, Polska, Haiti. Cytuj
Daffy 10 545 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 ale kasa sie zgadzac bedzie jak nigdy te mecze grupowe to bedzie krolestwo beki, raz ze pewnie wyniki beda hokejowe to w nietorych grupach na pewno beda sytuacje gdzie trzy druzyny zdobyly po 3pkt i przy tylko dwoch meczach dosc latwo bedzie zakonczyc nawet z tym samym bilansem bramkowym i co wtedy? Łysy sam mi odpowiedzial na ten dylemat - chce wprowadzic zasade ze w meczech grupowych na mundialu nie ma remisu xD jak mecz w grupie bedzie konczyc sie remisem od razu beda karne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi