Alex van Cube 462 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 W dyskusji na temat jakości piosenek z imprez piłkarskich pozwolę sobie tylko wrzucić ten link. 6 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Smutna sprawa z Gollobem. Żużlem się nigdy nie interesowałem, ale wiadomo, że typa się kojarzy, bo mnóstwo osiągnął. U Schyłku kariery taki dramat, no żal straszny. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Koniec kariery na 100%, ale wrócić do zdrowia i odzyskać czucie ma szansę na szczęście. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 http://www.wykop.pl/wpis/23660995/wielu-jest-przeciwnikow-systemu-esa37-i-podzialu-p/ Zobaczcie to XDD Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 (edytowane) https://www.reddit.com/r/soccer/comments/67zeq1/theory_the_2014_world_cup_draw_was_fixed/ Teoria spiskowa dotycząca mundialu 2014 i losowania grup. Edytowane 28 kwietnia 2017 przez c0r Cytuj
Ore 188 Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 FIFA anulowała karę Messiemu, więc może zobaczymy Argentynę na przyszłorocznym mundialu. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 "We all know that this league is just not like the Premier League or the Bundesliga," Schweinsteiger told Suddeutsche Zeitung. "And, of course, it can be frustrating on the pitch at times when things discussed [in the team meeting] are not implemented or when somebody loses a ball or just does not have an eye for the teammate. "I don't blame anyone for it, that's my problem -- I need to adapt to the league and cope with those situations." Basti jak ciśnie po hamburgerach z MLS xD. Ale dyplomatycznie, to nie ich wina że są słabi, tylko moja że jestem zbyt dobry hehe. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 (edytowane) Lavezzi zdążył już też przeprosić w oświadczeniu za oficjalne zdjęcie klubowe, do którego pozował Co to jest za człowiek. Dobrze, że ich wodą nie oblał. Edytowane 15 maja 2017 przez ragus Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 nie można też zapomnieć o klasyku z mistrzostw Lavezzi w klasie musiał być typem cwaniaczka, zawsze największe przypały na wycieczkach klasowych, przy nauczycielach do rany przyłóż, a w kiblu gasił szlugi na czołach młodszych kolegów. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Żeby on jeszcze coś grał w tych Chinach, roznosił ligę w drobny pył jak np. taki Giovinco MLS, a na razie w 19 meczach ledwo 3 gole Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 (edytowane) Swoją drogą wiadomo co z resztą entuzjastów tej ligi? Ciekawe jak radzi sobie Oscar, Hulk, Tevez czy ten młodziak, co to niby z Liverpoolem już był dogadany. Edytowane 15 maja 2017 przez ragus Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 (edytowane) Już nie taki młodziak, Alex Teixeira ma 27 lat. Wygląda na to że grają relatywnie przyzwoicie wyżej wymienieni, Ramires też daje radę. Jedynie z Teveza oczywiście nie są za bardzo Chińczycy zadowoleni, skarżą się że ma wyje.bane na kolegów z drużyny, mało co się odzywa, a w dodatku odpier.dala jakiś szajs z wizytami do Disneylandu w czasie meczów. No i gra tak sobie. Edytowane 15 maja 2017 przez c0r Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 (edytowane) https://youtu.be/oHKEUvtQP94 Mój niesamowity klub. Byłem przy jego założeniu, przez kilka lat jeździłem na wszystkie mecze, grał w nim mój tata, grałem i ja. Zaprawdę niesamowity klub. Edytowane 16 maja 2017 przez Rozi Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 Co jest niesamowitego w jakimś ogórkowym klubie w podrzędnej lidze podwórkowej? Chyba, że o sentyment Ci chodzi. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 To jest piękne, że od 15 lat były chwile wpier.doli, chwile awansu do A-klasy, chwile ogrywania drużyn z okręgówki, chwile lepsze i gorsze, a mimo to ludziom chce nadal się grać, na mecze przychodzi mnóstwo ludzi i bez praktycznie żadnego sponsora to wszystko działa i funkcjonuje. Ale jak Ligi Mistrzów co najmniej nie wygrali, to beka z wieśniaków. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 Żeby on jeszcze coś grał w tych Chinach, roznosił ligę w drobny pył jak np. taki Giovinco MLS, a na razie w 19 meczach ledwo 3 gole On nigdy nie był jakiś wybitny, bardzo przehajpowany grajek. Rozi był na bramce wiecznie? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 Żeby on jeszcze coś grał w tych Chinach, roznosił ligę w drobny pył jak np. taki Giovinco MLS, a na razie w 19 meczach ledwo 3 gole On nigdy nie był jakiś wybitny, bardzo przehajpowany grajek. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 To jest piękne, że od 15 lat były chwile wpier.doli, chwile awansu do A-klasy, chwile ogrywania drużyn z okręgówki, chwile lepsze i gorsze, a mimo to ludziom chce nadal się grać, na mecze przychodzi mnóstwo ludzi i bez praktycznie żadnego sponsora to wszystko działa i funkcjonuje. Ale jak Ligi Mistrzów co najmniej nie wygrali, to beka z wieśniaków. No pytałem na poważnie, toć szanuję sport na każdym poziomie. Ale z wieśniaków trochę beka ogólnie jest, nie powiem, że nie. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 (edytowane) Włączyłem teraz Polsat Sport, a tam jakaś liga futbolu LFL, dupy 10/10 grają w futbol amerykański, cyce na wierzchu, a na dupach opięte gacie. Nie wiem, co to, ale zaje.biście się ogląda :D Edit Ale cyce mają. Edytowane 20 maja 2017 przez krupek Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 VAR w akcji. Pierwsza czerwona kartka na podstawie materiału wideo. Całkiem ok to wyglada, jestem w stanie zaakceptować takie przerwy w grze. Cytuj
Gość Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 Niby spoko, ale wyobraziłem sobie ile trwałyby niektóre mecze jeżeli analiza jednej takiej sytuacji zajmuje ponad trzy minuty. Muszą zdecydowanie zejść z czasem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi