Skocz do zawartości

Luźne gadki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ćwiąkała wiadomo że wygląda jak lesba, ale wiedzę ma niesamowitą. Fajnie się go słucha, a i wywiady ma za(pipi)iste czy to kiedyś na weszło czy teraz na eleven.

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano (edytowane)

Wow, koleś serio wygląda jak wygląda, ale ma męski głos. Odwrotność Edinsona Cavaniego. Pewnie głos kojarzę z Eleven, ale, hm, z tych fotek to nie wyglądał na komentatora. 

Kolejny dowód, że wygląd świadczy tylko o wyglądzie.

Edytowane przez ogqozo
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Christian Pulisic skończył wczoraj 19 lat, pisze o tym dlatego bo to chyba mój ulubiony młody talent (powiedzmy roczniki 95-99) obecnie w piłce. Dosłownie w każdym meczu w którym go widziałem, czy to w Borussi czy w reprze USA wyglądał świetnie. Niewielu piłkarzy gra na takim poziomie i jest główną siłą reprezentacji w wieku 17-18 lat, mam nadzieje że odejście Dembele tylko pomoże mu się jeszcze bardziej rozwinąć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

przestaje oglądać cafe futbol i te misje futbol na Youtube. Te całe polskie dziennikarstwo sportowe to takie gaworzenie, że zaczynam powoli się zastanawiać dlaczego tak długo ceniłem Borka. Więcej dowiem się o futbolu czytając te forum niż klepanie smutków Smokowskiego, Szpakowskiego, Pola czy tej bandy amatorszczyzny z Przeglądu Sportowego. Gdzie jest jakiś rygor, etos pracy w tej branży? Czy polacy muszą się godzić na taką (pipi)owiznę i podskakiwać jak obłąkani gdy ktoś zaimplementuje pomysły które w niemczech były 20 lat temu?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No dla mnie Nike jako firma gdzieś sie zagubiła i nie robi już fajnych designów czy to butów czy ubrań. 

Opublikowano

Ech nadal marzę o podpisaniu przez reprę umowy z Adidasem i koszulki z czasów Orłów Górskiego.