Ludwes 1 688 Opublikowano 17 października 2022 Opublikowano 17 października 2022 38 minut temu, standby napisał: Real Madryt jako 3 drużyna xdddd na drugim miejscu Liverpool, który chuja wygrał Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 kurde jaka żydowska inteligencja Cytuj
Ludwes 1 688 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 Mane miał dobrą drugą połowę sezonu, walczył o wszystkie trofea, a nawet wygrał Puchar Narodów Afryki, co myślę zapewniło mu mnóstwo głosów (no właściwie to właśnie dlatego skończył tak wysoko, jak skończył), ale gość skończył przed takimi zawodnikami jak Mbappe (34 gole i 21 asyst w Ligue 1 i LM), Lewandowski (ponad 50 goli w sezonie, chory człowiek) czy nawet Vinicius Junior (21 bramek i 16 asyst w dwóch najważniejszych rozgrywkach, w których brał udział). Mane w tamtym sezonie - 21 goli i 2 (!) asysty No indywidualnie to tak nie za bardzo, ale no wiadomo co w tym plebiscycie jest brane pod uwagę. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 Stanowski jako twarz federacji pilkarskiej dla celebrytow i patocelebrytow to fantastyczny chichot losu po tych wszystkich dziennikarskich zerach Chcą promować zdrowy styl życia wśród młodzieży, także na sponsorów wzięli KFC, bukmachera i producenta energetykow Quote Move Federation - rusza federacja piłkarska dla influencerów Move Federation to nowo utworzona federacja piłkarska, w której zagrają influencerzy. Zmierzą się w niej drużyny gwiazd internetu, których kapitanami zostali najbardziej rozpoznawalni twórcy. Premierowy turniej odbędzie się 19 listopada w Arenie Gliwice. Ujawniono już kapitanów 5 drużyn, którymi zostali: Natalia Natsu Karczmarczyk, liderka projektu Natsu World, Monika Kociołek, jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy projektu Team X, Mateusz Tromba Trąbka, który zaliczył już sportowy debiut we freak fighcie, Wojciech Gola, włodarz Fame MMA, a także Boxdel, współtwórca Fame MMA. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 35 minutes ago, Bartg said: Stanowski jako twarz federacji pilkarskiej dla celebrytow i patocelebrytow to fantastyczny chichot losu po tych wszystkich dziennikarskich zerach Chcą promować zdrowy styl życia wśród młodzieży, także na sponsorów wzięli KFC, bukmachera i producenta energetykow Zupełnie już nie ogarniam tego młodzieżowego świata, a mam dopiero 32 lata Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 (edytowane) Mi sie wydaje ze chodzi im o kase, pilka nozna w Polsce przez Lewandowskiego jest bardziej popularna niz byla. Tak mi sie przynajmniej wydaje, chyba ze jestesmy zbyt madrzy zeby ogarnac tych idiotow i o co im chodzi Edytowane 18 października 2022 przez Sven Froost Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 Skoro jutuberzy pioracy sie po ryjach gromadza kilkaset tysiecy widzów przez PPV to czemu nie mozna wydoic ich na jakims dzikim turnieju pseudo pilkarskim Cytuj
Figuś 21 245 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 jeden z projektów niby Spoiler Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Fajny sygnał, że USiA to ludzie, a reszta nie. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Nawet chłop rokował jakiś czas temu Quote Azjatycka Konfederacja Piłkarska podjęła decyzję o zdyskwalifikowaniu na cztery lata Jakuba Świerczoka. Kara będzie obowiązywała na całym świecie. Warto podkreślić, że okres dyskwalifikacji liczony jest od dziewiątego grudnia 2021 roku. Wówczas Świerczok otrzymał pozytywny wynik badań antydopingowych i został tymczasowo zawieszony w prawach zawodnika. W 2021 roku Świerczok opublikował na Instagramie komunikat, w którym mogliśmy przeczytać: – Oświadczam, iż nigdy nie stosowałem jakichkolwiek niedozwolonych środków dopingujących. W trakcie mojej kariery wielokrotnie byłem poddawany kontrolom antydopingowym (w tym w trakcie EURO 2020 w czerwcu 2021 roku) i wszystkie dotychczasowe kontrole kończyły się wynikiem negatywnym. Jednocześnie deklaruję chęć pełnej współpracy ze stosownymi organami antydopingowymi i podejmę wszelkie możliwe kroki w celu wyjaśnienia niniejszej sprawy. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 The Barber is back? https://sport.tvp.pl/64386058/korupcja-czy-w-polskiej-pilce-znow-ustawia-sie-mecze-rozmowa-z-pracownikiem-bukmachera Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Nowy klub Cristiano Ronaldo to Spoiler Al-Nassr Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Jeszcze nie potwierdzone, na razie potwierdzone ze oferuja mu 200mln euro za sezon i ze ma sie określić po mundialu. Widocznie chce grac w tej samej lidze co Krychowiak Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Czytalem ze sie zgodzil Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 4 minutes ago, Sven Froost said: Czytalem ze sie zgodzil Nie ma oficjalki, ale jak tak to kek, juz by lepiej do mls poszedl Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Jak wpisalem Cristiano Ronaldo w google godzine temu to wyszlo mi info ze sie zgodzil, teraz mam inne wyniki wyszukiwania. Na Hulu podczas meczu Brazylii bylo info na ekranie ze tam przechodzi Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 A podobno chciał zmienić klub by grać w Lidze Mistrzów Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 24 minutes ago, Czoperrr said: A podobno chciał zmienić klub by grać w Lidze Mistrzów Ale nie określił której lidze mistrzów Azja też ma ligę mistrzów. 1 Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 No chciał, sprawa była w 3,33% ugadana, czyli Cristiano się zgodził, tylko 32 kluby nie. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 Ja tam mu się nie dziwię. Legendarny piłkarz, a znowu by trafił do jakiegoś klubu, może i grającego w LM, ale dostałby zaniżony kontrakt i trenera pachołka, który będzie chciał sobie na nim ego podbić, tak jak było w MU. Co prawda Arabia Saudyjska jako destynacja do życia to średni pomysł dla mnie, bo takie MLS wydawałoby się sensowniejsze, ale pewnie jemu odpowiada. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 W reprezentacji Portugalii też się szybko pojawi to pytanie, chociaz wiadomo że Cristiano ma niewiarygodny dorobek reprezentacyjny. Ale pytanie już istnieje, czy jego obecny poziom jest wart tego, jak bardzo dominuje grę. Tak naprawdę to lepszy pilkarz, Leao, nie gra na swojej pozycji bo Cristiano to Cristiano. W mediach portugalskich temat istnieje i na takim forum jak to wszyscy krzyczą, że trener pachołek powinien posadzic Krystiano na ławce i uwolnić Lwa. Tylko że Cristiano akceptuje tylko rolę Boga w drużynie, już przecież widzieliśmy jak reagował na bycie zmienionym w kadrze, on sobie nie wyobraża takiego bezczeszczenia. Drużyna zamiast myśleć jak wygrać to myśli jak robić żeby się Cristiano nie obraził. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 Neuer złamał nogę na nartach i dla niego to już koniec https://www.instagram.com/p/Cl_DMxLILNZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi